College of New Jersey

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over TCNJ

Het College of New Jersey (TCNJ) is een zeer selectieve instelling die consequent wordt erkend als een van de meest uitgebreide hogescholen in de natie. TCNJ, opgericht in 1855 als de New Jersey State Normal School, handhaaft het op zeven na hoogste vierjarige afstudeercijfer van alle openbare hogescholen en universiteiten. Het wordt door Money gerangschikt als een van de top 15 openbare hogescholen "die het meest waarschijnlijk hun vruchten zullen afwerpen", en US News

Bekend om zijn natuurlijke schoonheid, is het college gelegen op 289 met bomen omzoomde hectare in een buitenwijk van Ewing Township, New Jersey, in de nabijheid van zowel New York City als Philadelphia. Een sterke liberale kunstkern vormt de basis voor een schat aan opleidingen die worden aangeboden via de zeven scholen van het college: Kunst en Communicatie; Bedrijf; Opleiding; engineering; Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen; Verpleegkunde, gezondheid en bewegingswetenschappen; en wetenschap. Vijf kenmerkende ervaringen zijn het kenmerk van een TCNJ-opleiding. Ze omvatten een gepersonaliseerde, collaboratieve en rigoureuze opleiding; niet-gegradueerdenonderzoek, begeleide stages en praktijkervaringen; maatschappelijk betrokken leren; wereldwijde betrokkenheid; en leiderschapsontwikkeling.

TCNJ's jarenlange inzet voor samenwerking tussen faculteit en student werd in 2015 erkend door de Council on Undergraduate Research, die het college de ontvanger noemde van zijn inaugurele "Campus-brede Award voor het behalen van een Undergraduate Research". In 2006 ontving TCNJ een Phi Beta Kappa-hoofdstuk —Een eer gedeeld door minder dan 10 procent van de hogescholen en universiteiten op nationaal niveau.

Essentieel voor zijn missie, TCNJ gelooft in de transformerende kracht van onderwijs om kritische denkers, verantwoordelijke burgers en levenslange lerenden en leiders te ontwikkelen. Leiderschapsprogrammering wordt aangeboden gedurende de loopbaan van een student, evenals andere programma's en diensten gericht op de sociale, emotionele, carrière-, academische, spirituele en fysieke ontwikkeling van studenten. TCNJ moedigt studenten aan om hun talenten en vaardigheden uit te breiden via meer dan 200 campusorganisaties. Deze groepen omvatten uitvoerende ensembles, professionele en eervolle verenigingen, studentenpublicaties, broederschappen en sororities, en intramurale en clubsporten.

Hoge prestaties en studiebeurzen in de klas worden weerspiegeld door het succes van de student-atleten van The College of New Jersey . Sinds het Lions worstelteam 1978–1979 het eerste National Collegiate Athletic Association (NCAA) teamkampioenschap veroverde, heeft TCNJ zich gevestigd als een van de meest succesvolle Divisie III-programma's van het land, met 40 teams en 49 individuele NCAA-kampioenschappen.

TCNJ schrijft ongeveer 7.400 studenten in, waaronder 6.790 studenten en 610 afgestudeerde studenten.

Karakter

Een zeer selectieve openbare woonuniversiteit die zich richt op de bachelorservaring. Zeven scholen - kunst

feiten

Niet-gegradueerde inschrijving Ongeveer 6.580 voltijdstudenten.
Gemiddelde klassengrootte 21 studenten
Verhouding student-faculteit 13: 1
Eerstejaarsstudenten op de campus 95 procent
Eerstejaars tot tweedejaars retentie 93 procent
Afstudeerpercentage 87 procent
Gemiddelde SAT Score 1228 voor algemene toelating (alleen kritisch lezen en rekenen)
Atletiek Consequent gerangschikt onder de beste NCAA Division III-programma's in de natie.
Werkgevers werven op de campus 400

campus

TCNJ's Georgische koloniale campus beslaat 289 aangelegde tuinen in een buitenwijk van Ewing, New Jersey. Het College ligt op ongeveer 8 km van Trenton, de hoofdstad van de staat, op 16 km van Princeton en op een uur van zowel Philadelphia als New York.

behuizing

Vijfennegentig procent van de eerstejaars studenten is op de campus gehuisvest en twee jaar huisvesting is gegarandeerd voor alle nieuwe, voltijdse eerstejaars studenten. Veertien residentiële zalen bieden een verscheidenheid aan woonruimte voor alle studenten, inclusief upperclassmen.

Missie

Het College of New Jersey , een nationaal erkende openbare instelling opgericht in 1855 als de New Jersey State Normal School, is een hoofdzakelijk niet-gegradueerde en residentiële universiteit, met gerichte afstudeerprogramma's. TCNJ's persoonlijke, samenwerkende en rigoureuze opleiding, gebaseerd op de vrije kunsten, betrekt studenten op het hoogste niveau binnen en buiten het klaslokaal. TCNJ gelooft in de transformerende kracht van onderwijs om kritische denkers, verantwoordelijke burgers en levenslange lerenden en leiders te ontwikkelen. Het College stelt zijn diverse studenten, personeel en faculteit in staat om hun gemeenschappen zowel lokaal als wereldwijd te ondersteunen en te verbeteren. StockSnap / Pixabay

Visie

TCNJ zal een ongeëvenaarde opleiding bieden in een levendige, samenwerkende en inclusieve gemeenschap van leerlingen die een duidelijk stempel op de wereld zullen drukken. Door onze waarden te volgen, zullen we dienen als een nationaal voorbeeld van openbaar hoger onderwijs, en we zullen dit doen terwijl we ons inzetten voor toegankelijkheid en betaalbaarheid.

waarden

Uitmuntendheid

 • We laten zeer getalenteerde studenten toe, die we uitdagen om hun potentieel te ontdekken en te realiseren.
 • We werven de hoogste kwaliteit docenten, medewerkers en beheerders die de expertise en ervaring hebben om onze studenten te begeleiden en uit te dagen.
 • We ondersteunen innovatie en experimenten en blijven voortbouwen op onze prestaties. We houden de hoogste verwachtingen voor onszelf en ondersteunen elkaar bij het bereiken daarvan.

Verloving

 • We moedigen studenten, docenten en medewerkers aan om hun nieuwsgierigheid en passies binnen en buiten de klas na te streven.
 • We werken over disciplinaire en operationele grenzen samen om al onze sterke punten te benutten.
 • We werken samen om onze lokale, nationale en wereldwijde gemeenschappen te verrijken.

Integriteit

 • We behandelen elkaar met beleefdheid en respect.
 • We handelen ethisch en nemen verantwoordelijkheid voor onze keuzes.
 • We werken samen in een geest van rechtvaardigheid, samenwerking en transparantie.

inclusiviteit

 • We erkennen de unieke waarde van elk lid van onze community.
 • Wij geloven dat een gemeenschap die bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden, leren en betrokkenheid bevordert.
 • We zijn toegewijd aan het opbouwen van een diverse en inclusieve gemeenschap.

Zelfreflectie

 • We beoordelen onze praktijken in de klas, op de campus en in de gemeenschap.
 • We voeden de voortdurende campusdialoog om ervoor te zorgen dat we onze missie, visie en waarden naleven.
 • We controleren routinematig de toewijzing en uitgaven van onze middelen om ervoor te zorgen dat we prioriteiten ondersteunen en dat we fiscaal verantwoordelijk zijn.

Locaties

Ewing Township

Address
2000 Pennington Road
Ewing Township, New Jersey, Verenigde Staten