Lees de Officiële Beschrijving

Over Concordia-Chicago

Concordia University Chicago werd in 1864 opgericht als een universiteit voor leraren en is tegenwoordig een uitgebreide universiteit bestaande uit het College van Kunsten en Wetenschappen, het College van het bedrijfsleven, het College van Onderwijs, het College of Graduate Studies en het College van Innovatie en Professionele Programma's. CUC biedt graduate en undergraduate-programma's, evenals doctorale graden. De universiteit is aangesloten bij de synagoge van de Lutheran Church-Missouri en is lid van het Concordia University System, een landelijk netwerk van hogescholen en universiteiten.

Een instituut van de Lutherse kerk - Missouri Synode, Concordia-Chicago is een particuliere, liberale op kunst gebaseerde universiteit die christelijke waarden incorporeert en gebaseerd is op de Lutherse traditie. Onze locatie op een 40 hectare grote campus in het luxe River River is slechts 16 kilometer ten westen van het centrum van Chicago. Dit biedt mogelijkheden om praktische ervaring op te doen die het leren in de klas aanvult. De middelen van Chicago verrijken alle gebieden van de ervaringen van onze studenten, waardoor real-world verbindingen mogelijk worden.

onderscheidingen:
 • Herkend als een nationaal College van Onderscheidingen voor het engageren van studenten, geweldig onderwijs, levendige gemeenschap en succesvolle resultaten
 • Voor de vierde keer vernoemd naar de Honour Roll voor gemeenschapsonderwijs van de president voor vrijwilligerswerk en maatschappelijke betrokkenheid
Accreditaties:
 • Higher Learning Commission (HLC)
 • Raad voor Accreditatie van Educator Preparation (CAEP)
 • Raad voor Accreditatie van Counselling en aanverwante Educatieve Programma's (CACREP)
 • National Association of Schools of Music (NASM)

115591_pexels-photo-2253647.jpeg

Onze missie

Als een kenmerkende, uitgebreide universiteit van de Lutheran Church-Missouri Synode, gecentreerd in het Evangelie van Jezus Christus, en gestationeerd in de vrije kunsten, rust de Concordia University Chicago mannen en vrouwen uit om te dienen en te leiden met integriteit, creativiteit, competentie en mededogen in een diverse, onderling verbonden en in toenemende mate verstedelijkte kerk en wereld.

Visie

Geworteld in zijn christelijke erfgoed van het betrekken van kennis en geloof, streeft Concordia University Chicago ernaar om de bestemmingsuniversiteit te zijn voor iedereen die zijn volledige individuele potentieel wil ontwikkelen door een onderscheidende, innovatieve en dynamische omgeving van exploratie, creativiteit en ontdekking voor het leiden van levens van dienstknechten. minded leiderschap.

Kernwaarden

Als een christelijke universiteit van de synagoge van de Lutherse kerk-Missouri waarderen wij bij Concordia University Chicago:

 • Christelijk geloof
  • Het christelijk geloof is een integraal onderdeel van onze gemeenschap.
 • Het individu
 • Als lid van Gods schepping is elke persoon uniek en is hij gezegend met inherente waarde.
 • Uitmuntendheid
 • We streven naar uitmuntendheid in wie we zijn en wat we doen.
 • Integriteit
 • Onze gemeenschap demonstreert de overeenstemming tussen onze overtuigingen en gebruiken.
 • Service
 • Het herkennen en aanpakken van de behoeften van anderen is een reactie op Gods liefde voor ons en een weerspiegeling van Gods liefde voor hen.

Jouw wereld

Bij Concordia University Chicago leer je uit ervaring terwijl je je bezighoudt met toegepast onderzoek, serviceactiviteiten, stages, buiten de campus studeren over de hele wereld en meer. Daarom ontwikkelen onze studenten de kennis, vaardigheden, vaardigheden en veelzijdigheid om te voldoen aan de eisen van de 21e-eeuwse werkplek, dienen ze als ethische leiders en streven ze naar kansen die zich in hun leven uitbreiden.

Focus op 21e-eeuwse kennis en vaardigheden
 • Een diploma van Concordia-Chicago geeft signalen aan werkgevers die u hebt geleerd door gebruik te maken van kansen zoals stages, toegepast onderzoek, serviceactiviteiten, leiderschapservaringen en buiten de campus leren. Je ervaring bij CUC helpt je om het perspectief, de vaardigheden en de vaardigheden te ontwikkelen waarmee je de mogelijkheden van je leven kunt blijven openhouden, lang nadat je bent afgestudeerd.
Persoonlijke begeleiding van professoren en personeel
 • Als een student van Concordia-Chicago, zul je geïndividualiseerde aandacht krijgen die je naar een roeping of carrièrepad leidt en je vervolgens op weg helpt om erin te slagen. Onze professoren en personeel bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning omdat ze u helpen uw carrièrebelangen te identificeren, de kennis en vaardigheden te beheersen die vereist zijn om uw gewenste professionele veld te betreden of vooruit te gaan en de verbindingen tot stand te brengen die u op weg helpen.
Leren met diverse studenten in een stad van wereldklasse
 • Je zult een brede ervaring hebben terwijl je leert in de gemeenschap met studenten van verschillende achtergronden en culturen van over de hele wereld. Met bijna eindeloze mogelijkheden om betrokken te raken bij activiteiten op de campus, in Chicago en over de hele wereld, zul je verrijkende ervaringen hebben die je veelzijdigheid uitbreiden en je toekomstperspectieven openen.
Een op waarden gebaseerd onderwijs voor leiderschap en doel
 • Rijk aan de Lutherse traditie van onderwijs, biedt CUC je een educatieve ervaring met geloofsverrijking en begeleiding naar een ethisch integriteitsleven. De geest van gemeenschap inspireert al onze studenten - vooral die in onze kerkwerkprogramma's - om tegemoet te komen aan de behoeften van de wereld waarin zij leven, dienen en werken. Je zult je leven openstellen voor alle aspecten van zinvol succes dankzij de indrukwekkende opleiding die je zult ervaren in Concordia-Chicago.

Dit is waarom je niet alleen gedijt tijdens je jaren van undergraduate-studie of graduate school in Concordia-Chicago maar ver daarbuiten - voor het geheel van je succesvolle carrière of roeping en doelgericht leven.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Address
7400 Augusta St. River Forest
IL 60305-1402 Chicago, Illinois, Verenigde Staten