Dallas Baptist University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over DBU

DBU is opgericht in 1898 en heeft één missie: het leven van studenten transformeren die de wereld zullen transformeren, alles voor de glorie van God.

We bieden een verscheidenheid aan educatieve mogelijkheden voor personen van alle leeftijden en academische achtergronden, waaronder opleidingen op het niveau van bachelor, master en doctoraat, evenals permanente educatie en certificaatprogramma's.

Door dit alles proberen we geloof en leren te integreren en individuen te ontwikkelen wiens wens het is om de wereld te dienen.

Wij nodigen u uit om DBU te ontdekken en ons te vergezellen in onze missie.

Snelle feiten

  • Bachelorprogramma's: 85
  • Masteropleidingen: 44
  • Doctoraatsprogramma's: 2
  • Gemiddelde klassengrootte: 13

Welkom bij de president

" Dallas Baptist University is een landelijk gerangschikte, alomvattende, op Christus gecentreerde universiteit, met een missie om dienende leiders voort te brengen door de integratie van geloof en leren. We zijn verheugd om een educatieve onderneming te zijn met meer dan 4.700 studenten, die meer dan 60 landen over de hele wereld.

Wij geloven dat onze wereld wanhopig behoefte heeft aan doordachte christelijke leiders met het vermogen om complexe problemen creatief op te lossen en tegelijkertijd cultuur uniek te maken door bijbelse waarheid. Onze afgestudeerden dienen in bijna elke beroepscontext. Of het nu gaat om christelijke artsen, advocaten, opvoeders, wetenschappers, politici of tal van andere vakgebieden, wij begrijpen dat onze studenten divers zijn in hun roepingen, maar toch verenigd in doel.

Maak van de gelegenheid gebruik om ons te leren kennen via deze website of een bezoek aan de campus. Je zult een gemeenschap van dienende leiders ontdekken wiens hart is om te onderwijzen en voor anderen te zorgen, terwijl je ook onderzoek doet in een groot aantal academische disciplines. We omarmen het uitgangspunt dat alle waarheid Gods waarheid is, en samen zoeken we kennis om een gedurfde impact in de wereld te hebben als transformatoren van cultuur.

Doe mee en we dienen de wereld voor de glorie van God! "

Dr. Adam C. Wright

DBU-voorzitter

Geschiedenis van DBU

Voorloper van DBU, Decatur Baptist College, werd in 1898 opgericht als het eerste junior college in Texas. Jarenlang noemde de school het kleine stadje Decatur thuis, waar uitstekende jonge mannen en vrouwen werden geproduceerd die kerken, klaslokalen, ziekenhuizen en bedrijven in het hele land vulden.

In 1965 verhuisde de school naar de schilderachtige uitlopers van het zuidwesten van Dallas, werd een instelling van vier jaar en werd uiteindelijk omgedoopt tot Dallas Baptist University toen het begon met het aanbieden van diploma's op universitair niveau.

Tegenwoordig heeft DBU verschillende graden op het niveau van bachelor, master en doctoraat. Tot ver in onze tweede eeuw blijft DBU doorgaan in onze missie om dienende leiders te produceren die de wereld zullen transformeren.

124192_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722d72d4974fc651_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Mission Statement

De missie van de Dallas Baptist University is het bieden van op Christus gericht, kwalitatief hoger onderwijs in de kunsten, wetenschappen en professionele studies aan zowel studenten als afgestudeerden aan traditionele en volwassen studenten om dienende leiders te produceren die het vermogen hebben om geloof te integreren en leren door hun respectievelijke roepingen.

Visie

Het bouwen van een grote christelijke universiteit die God behaagt door op Christus gecentreerde dienende leiders te produceren die de wereld transformeren.

accreditatie

Dallas Baptist University is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om associate, bachelor, master's and doctoral degree toe te kennen.

campus

Of je nu kiest om op de campus te wonen of naar de lessen te gaan, de 368 hectare grote campus van de Dallas Baptist University is een prachtige plek om je universiteitsjaren door te brengen. Gelegen in de glooiende heuvels van het zuidwesten van Dallas met uitzicht op Mountain Creek Lake, biedt de hoofdcampus van DBU een veilige en afgelegen gemeenschap in een metroplex van meer dan 6 miljoen mensen.

De campus ligt gunstig op slechts 13 mijl van het centrum van Dallas, 19 mijl van het centrum van Fort Worth, en is centraal gelegen nabij de internationale luchthaven Dallas / Fort Worth en Love Field.

Locaties

Dallas

Address
3000 Mountain Creek Pkwy,
Dallas, Texas, Verenigde Staten