Elmhurst College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wil je je kennis uitbreiden, je vaardigheden bijwerken en het volgende niveau in je carrière bereiken? Onze masterprogramma's zijn ontworpen om aan de eisen van de markt te voldoen. We nemen een frisse, persoonlijke, hands-on aanpak. Met getalenteerde professoren en studenten, zul je actief deelnemen aan zowel theorie als praktijk. Je zult genieten van het gemak van avondcursussen of je diploma volledig online afronden. Maar bovenal bereid je je voor om met nieuw zelfvertrouwen een leven van professioneel leiderschap te beginnen.

Leren leiding geven in een samenwerkende wereld

Welkom bij de volgende generatie graduate-programma's die je kunnen helpen het volgende niveau te bereiken. Of je nu op zoek bent om je carrière te verbeteren of een carrière-overgang wilt maken, Elmhurst College heeft de programma's voor je. Verwerven van de cross-platform technische vaardigheden die u nodig hebt om u te helpen uw doelen en uw potentieel te bereiken. Ontwikkel nieuwe oplossingen voor echte uitdagingen door projectmatig leren. Onze programmadirecteuren staan ​​voor je klaar en helpen je alles te bespreken, van klassenselectie tot carrièrerichting. Onze innovatieve en flexibele programma's zijn ontworpen om uw carrièredoelen te optimaliseren en u voor te bereiden op werk in veel snelgroeiende sectoren. Wij zijn meedogenloos toegewijd aan onderwijs dat u voor de bocht houdt.

Master-opleidingen

  • computer informatie systemen
  • Data Science
  • Geografische Informatie Systemen
  • MBA - parttime (online of op de campus) voor werkende professionals
  • Voorraadketenbeheer

Elmhurst College - de juiste keuze

  • Krijg het vertrouwen om te slagen: onze programmadirecteuren zijn niet alleen experts op hun vakgebied: ze zijn toegewijd aan het uitbreiden van uw bereik, het geven van salageadvies en mensenvaardigheden die elke leider nodig heeft.
  • Flexibiliteit om het te laten werken: onze opleidingen zijn zo ontworpen dat ze passen in uw drukke agenda. Programma's worden aangeboden in verschillende formaten om u het maximale gemak te bieden.
  • Een betaalbare keuze: het Elmhurst College herhaaldelijk in de categorie Best Value voor academische kwaliteit en kosten.
  • Gunstige locatie: onze prachtige campus ligt op slechts 15 mijl ten westen van het centrum van Chicago en is gemakkelijk bereikbaar per auto of trein.

Neem de volgende stap

Als u nadenkt over uw opties, raden we u aan de campus van Elmhurst te bezoeken. Je leert over ons toelatingsproces, bezoekt onze campus en ziet zelf waar het bij Elmhurst College om draait. Informatie aanvragen: vul ons onlineformulier in om informatie over uw programma van interesse op te vragen. Chat live met een toelatingsconsulent. Chat vandaag online. Nu toepassen!

rankings

Elmhurst staat volgens US News in de top 10 van regionale universiteiten in het Midwesten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk Online MBA » Bekijk Online MSc » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

MBA - parttime

Online Campus Deeltijd 22 - 22 maanden February 2019 Verenigde Staten Elmhurst +1 more

Om te slagen in de zakelijke wereld van vandaag, heb je een MBA nodig die meer doet dan jou de basis leren. Je hebt de analytische en kritische vaardigheden nodig die ervoor zorgen dat je een zelfverzekerde leider bent. [+]

Verdien je MBA op Campus of Online

Wij vinden dat een MBA studentgericht moet zijn. Zoals wij het zien, is de enige reden dat we hier zijn om u een hoogwaardige, krachtige zakelijke opleiding te bieden. Onze missie is om u de vaardigheden en verbindingen te geven die u nodig hebt om uw doelen in uw carrière en in uw leven te bereiken.

Gunstig gelegen in de westelijke buitenwijken van Chicago, Elmhurst biedt betaalbare, flexibele graadopties, op de campus of online. Met een cohort van collega-professionals verdien je je MBA in minder dan twee jaar deeltijdwerk.

Specialisatiegebieden: uw unieke aanbieding

Ga waar uw passies u brengen - en ontdek uw concurrentievoordeel. Kies uit een van de negen specialisaties.... [-]


Videos

Your Journey Continues

Contact
Bezoekadres
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media