Lees de Officiële Beschrijving

Het Scheller College of Business is meer dan een eeuw geleden opgericht en heeft een rijke geschiedenis als onderdeel van een wereldberoemde technische onderzoeksuniversiteit.

Het College wordt internationaal erkend als een leider in bedrijfseducatie dat gebaseerd is op een diep begrip van de manier waarop technologische vooruitgang van invloed is op de manier waarop zaken worden gedaan. Wij bieden undergraduate, graduate, doctorale, professionele en bedrijfseducatie voor enkele van de slimste bedrijfsleiders van de toekomst, hen toerustend met de analytische vaardigheden om kansen te beoordelen en geschikte technologieën toe te passen voor een concurrentievoordeel.

De weg voor ons

Het Scheller College wil 's werelds toonaangevende school voor business en technologie worden.

"Bij Georgia Tech Scheller College of Business, cultiveren we innovators en game-changers, diegenen die niet bang zijn om conventionele wijsheid uit te dagen en kansen te creëren in een complexe zakenwereld die steeds meer technologisch onderlegde leiders vereist."

- Dean Maryam Alavi

Een community die anders is dan alle andere.

Ons huis bevindt zich op Technology Square, een levendige mix van studenten en professionals uit de hightech bedrijfsgemeenschap rond onze campus, die zich in Midtown Atlanta bevindt. Het gebied omvat het Advanced Technology Development Center, een bedrijfsincubator waar studenten mogelijkheden voor ondernemerschapsonderwijs vinden, en het Georgia Tech Enterprise Innovation Institute, 's lands grootste programma voor bedrijfs- en sectorassistentie en technologie-commercialisering.

Prestigieuze Alumni.

Scheller is sterk betrokken bij carrièreservices en heeft plaatsingspercentages voor zowel studenten als afgestudeerden die ver boven het nationale gemiddelde liggen.

In 2012 verdiende een afgestudeerde uit 1952 van het college, Ernest Scheller Jr., het cadeau van $ 50 miljoen, waardoor de naam van de school veranderde van Georgia Tech College of Management in het Scheller College of Business. Voorzitter emeritus van Silberline Inc., Scheller zegt: "Ik ben zo veel verschuldigd aan Georgia Tech en de rigoureuze opleiding die ik heb gekregen, en ik heb altijd een enorme hoeveelheid dankbaarheid en een sterke wens gevoeld om terug te geven aan het instituut. Tech en de business school zijn nummer één. "

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

De uitdaging aan

Na vele jaren als het College of Management, zijn we nu het Ernest Scheller Jr. College of Business. Maar deze transformatie begon gehuld in mysterie. In het najaar van 2009 gaf een anonieme donor $ 25 miljoen aan de school (waarvan $ 20 miljoen een dollar-voor-dollar uitdaging was bedoeld om andere donoren te inspireren).

De man achter het geschenk was een goed bewaard geheim tot de zomer van 2012, omdat de uitdaging van de uitdaging dichterbij kwam. Toen brak plotseling het nieuws. Met een extra verbintenis van $ 25 miljoen van alumnus Ernest Scheller Jr. (voor een totaal van $ 50 miljoen), had Georgia Tech College of Management niet alleen een nieuwe merknaam, maar werd het ook officieel een 'college of business' genoemd.

De uitdaging voor de uitdaging van $ 20 miljoen werd begin 2013 afgerond, waarbij de bekostiging van het College verdrievoudigd werd door de oprichting van facultaire leerstoelen en lectoraten, beurzen voor studenten en beurzen en andere kansen.

Ernest Scheller Jr. studeerde in 1952 af aan Georgia Tech en is emeritus voorzitter van Silberline Manufacturing. Hij blijft een belangrijke inspiratiebron voor alumni en vrienden die zich inzetten voor de vooruitgang van het Scheller College of Business.

Uitdagingsresultaten:

 • 4 Bijzondere Faculty Chairs
 • 7 bijzonder hoogleraarschap en vroege loopbaanhoogleraren
 • 34 Endowed Dean's Scholarships for Undergraduate Students
 • 2 Steven A. Denning Technology
 • 3 Endowed Dean's Fellowships voor MBA en Ph.D. studenten
 • 14 Studeer in het buitenland beurzen / beurzen
 • 11 Andere beurzen en beurzen
 • Cecil B. Dagprogramma in naamgeving van bedrijfsethiek
 • Steven A. Denning Technology
 • 9 Dean's Discretionary Endowment Funds

Een goede pasvorm

Een van de belangrijkste vragen bij het overwegen van een educatief programma is wat u eruit zult halen.

Bedrijfsopleidingen bij Georgia Tech zijn gebaseerd op resultaten. In elke branche en elke discipline wordt technologie steeds instrumenteler, omdat organisaties ernaar streven om aan de top te blijven. Daarom legt ons curriculum sterk de nadruk op technologie bij het oplossen van de complexe zakelijke problemen waarmee bedrijven vandaag worden geconfronteerd.

Wanneer u rekening houdt met ons relatief lage collegegeld en hoge aanvangssalarissen, behoort een Tech-graad tot de beste voor rendement op investering.

We raden je ten sterkste aan om tijd op de campus door te brengen om te zien of het Scheller College of Business in Georgia Tech het best bij je past. Studenten die de campus bezoeken, kunnen deelnemen aan rondleidingen, actuele studenten ontmoeten en deelnemen aan toelatingsprogramma's (zoals Preview en Connect with Tech) om zo een grondig inzicht te krijgen in ons programma en de Tech-community.

Kom en ontdek wat onze onderscheidende leergemeenschap onderscheidt.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Georgia Tech, Scheller College of Business

In slechts 22 maanden bereidt ons Full-time MBA-programma je voor op het aanpakken van veeleisende zakelijke uitdagingen. Leer complexe problemen in kaart te brengen en o ... [+]

In slechts 22 maanden bereidt ons Full-time MBA-programma je voor op het aanpakken van veeleisende zakelijke uitdagingen.Leer complexe problemen in kaart te brengen en op te lossen, verzamel analytische vaardigheden om kansen te beoordelen, leiderschapsrollen aan te nemen en teamdynamiek te bevorderen, terwijl je het zelfvertrouwen ontwikkelt dat je nodig hebt om te slagen en je carrière naar een hoger plan te tillen.

leerplan

Als MBA-student aan het Scheller College zul je unieke kansen en ervaringen hebben die je nergens anders vindt - rechtstreeks verbonden met 's werelds toonaangevende denkgeneratoren, top bedrijfsleiders en wereldwijde bedrijfsreuzen.

Bouw je toekomst op een school die je voorbereidt op innovatie. Wat uw achtergrond ook is, u leert hoe u uitblinkt op het snijvlak van business en technologie.... [-]

Verenigde Staten Atlanta
Augustus 2020
Engels
Voltijd
22 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands