Krannert Executive Education, Purdue University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ONDERWIJS OM JE DOELEN TE VOLDOEN

Executive Education aan Purdue University biedt programma's die aansluiten bij individuele doelen en bedrijfsbehoeften.

  • Werkprofessionals verdienen een Executive MBA om zich voor te bereiden op doelen voor onmiddellijke en lange termijn loopbaanontwikkeling.
  • Professionele professionals ontwikkelen managementvaardigheden in slechts één week in onze open-inschrijving professionele ontwikkelingsprogramma's.
  • Bedrijven profiteren van onze aangepaste programma's, ontworpen om aan de unieke behoeften van hun organisatie te voldoen.

Wat uw persoonlijke of bedrijfsdoelen ook zijn, onderzoek hoe een Krannert Executive Education-programma u kan helpen om ze te bereiken en te overtreffen!

Waarom Krannert

De bedrijfsleiders van morgen zullen degenen zijn die de taal spreken van innovatie - die weten hoe ze gegevens kunnen analyseren, die creatieve bedrijfsoplossingen kunnen ontwikkelen en statistisch rechtvaardigen en zelfs nieuwe technologieën naar de markt kunnen brengen. Als je jezelf voorstelt als een van deze leiders, dan is de Krannert School of Management waar je wilt zijn. Levend in een wereldberoemde, op onderzoek gebaseerde universiteit met een lange geschiedenis van leiderschap op het gebied van wetenschap en techniek, biedt Krannert een analytischer, probleemoplossende merk van bedrijfseducatie en een meer pragmatische, get-the-job-done benadering van academici . In tegenstelling tot nergens anders, leer je bij Krannert hoe je moet leren: op nieuwe manieren navragen, onderzoeken en denken. Ondertussen wordt u ondergedompeld in een op samenwerking gebaseerde, werkethieke cultuur die de zachte vaardigheden van leiderschap overdraagt ​​- hoe u een visie kunt ontwikkelen en communiceren en diplomatiek anderen kunt beïnvloeden om deze te actualiseren. Dit is de reden waarom Krannert. Dit is waar wereldwijde bedrijfsleiders beginnen. Neem een ​​bredere kijk op de Krannert-ervaring.

the Purdue Brand of Business

"Houston, we hebben een probleem ..." Geïnspireerd door een van de meest spannende gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis, is deze iconische slogan een verbaal "knotsignaal" geworden voor scherpe geesten die zich snel kunnen aanpassen aan en reageren op een snelle situatie . Het is ook een perfecte momentopname van waarom zakelijke studenten aan de Krannert School of Management afstuderen met een overtuigend voordeel. Beschouwd als een van de elite business schools van het land, werkt Krannert nauw samen met een gerenommeerde technische school, die 23 Apollo en andere NASA-astronauten produceert - veel meer dan welke andere universiteit ook. Tegen deze achtergrond van de kracht van Purdue op het gebied van wetenschap en technologie, benadert Krannert op unieke wijze bedrijfsleren vanuit een op onderzoek gebaseerde, kwantitatieve invalshoek die de analytische vaardigheden van studenten ontwikkelt en, natuurlijk, afgestudeerden produceert met de vindingrijke, denk-snelle probleemoplossende vermogens van elke moderne -dag commerciële eisen van de onderneming.

Een innovatie-ecosysteem

Stap buiten de theorie en ga echt aan de slag. Binnen handbereik van elk Krannert-klaslokaal bevindt zich een dynamische ideeënfabriek - een praktische, praktische R

Ongelofelijk savvy carrièreservices

De belangrijkste lessen van het leven worden zelden in een boek gevonden. Overigens, wanneer het rendement op je onderwijsinvestering neerkomt op het werk dat je uiteindelijk doet, zijn ze ook niet in een 'praktijkgericht lab' te vinden. Ze zijn te vinden in de rijkdom van menselijke netwerken en de onbetaalbare bruikbaarheid van professionele ontwikkeling van sociale vaardigheden die waardetoevoegende kenmerken zijn van de Krannert School of Management. Als student bij Krannert kun je, in tegenstelling tot nergens anders, gebruik maken van een dynamisch aanbod aan loopbaanbronnen en -kansen, variërend van leiderschapscursussen en een-op-een coaching tot een alumni-netwerk dat ongeëvenaard is in industriële diversiteit en een volledige reeks high-energy carrièrebeurzen - waaronder de grootste collegebeurs van het land.

Toegankelijke 'menselijke' bronnen

Hoger leren zou op de aarde moeten zijn. Daarom werkt de Krannert School of Management, als aanvulling op haar meer analytische, op onderzoek gebaseerde business curriculum, met een MO die de meer organische, minder formele menselijke kwaliteiten van het onderwijs zeer erkentelijk is. Vanaf het moment dat je een live stem hoort wanneer je voor het eerst de Krannert-school bezoekt, zul je alles waarderen waardoor je je welkom en oprecht gesteund voelt gedurende je academische bezigheden. Terugblikkend kan vrijwel elke afgestudeerde wijzen op een persoonlijke betrokkenheid bij Krannert als een keerpunt in zijn of haar reis: een van de onschatbare mentorprogramma's voor studenten, de nadruk op toegankelijkheid van de faculteit, het cohort-leermodel, de onvermoeibare carrière-service coaching, of de verbazingwekkende wereldwijde exposure-ervaring, waarbij Purdue consistent hoog scoort op diversiteit op de campus en in het buitenland.

Small School, Enorm Network

Het is niet de grootte van de vis in de vijver. Het is hoe strak de 'school' is. Wanneer andere bedrijfscolleges, goed of fout, een meer individualistische, competitieve, statusgestuurde studentenvibe bevorderen, is de Krannert School of Management onapologetisch teamgericht. Ja, Krannert maakt deel uit van een Big Ten University en biedt alle bijbehorende 'big-pond'-voordelen die ermee gepaard gaan, inclusief toegang tot een wereldwijd en zeer betrokken alumni-netwerk dat de leer- en carrièremogelijkheden drastisch verbetert. Maar in vergelijking met zijn leeftijdsgenoten is Krannert verhoudingsgewijs kleiner in omvang - met behoud van het door studenten geprofeste familiegevoel, een meer wederzijds bemoedigende sfeer van competitie en een zeer collaboratief klassenmodel dat een afspiegeling is van de manier waarop de succesvolle bedrijven van vandaag werken en oplossen problemen. Dus, grote vissen op de campus? Misschien. Maar er zijn er maar heel weinig bij Krannert die daar veel aan hebben. In plaats daarvan zijn ze meer geneigd om samen te slagen.

Het is zakelijk als ongebruikelijk

Omdat het succesvolle merk altijd een differentieel voordeel heeft. Of het nu gaat om een ​​bedrijf, een product, een universiteit of een student, het succesvolle merk heeft een persoonlijkheid. Een diepte. Een motivatie. Een doel. Op de Krannert School of Management, elk facet, is elke nuance van de totale onderwijservaring ontworpen, gebouwd en bedoeld om textuur aan uw groei als student en, nog belangrijker, aan uw toekomst als professional toe te voegen.

Purdue is groeifactor voor Game Changers

Vanaf 2018:

  • # 1 bestemming van internationale studenten in STEM-disciplines (US Department of Homeland Security)
  • # 5 bij openbare universiteiten in de ranglijst van Wall Street Journal van 500 Amerikaanse universiteiten
  • # 11 bij openbare universiteiten (US News

Locaties