Kelley School of Business Indiana University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Kelley School biedt een top-tier bedrijfskundige opleidingen gericht op het begeleiden je naar je eigen ware succes.

Aan de Kelley School of Business, zijn we in het bedrijf van het maken van carrière momentum. Onze studenten hebben het talent om te slagen, de nederigheid om te groeien en de vasthoudendheid om door te zetten. Die geest-gecombineerd met een opleiding die alleen de elite Kelley School kan leveren-resultaten in afgestudeerden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan, om positieve veranderingen mogelijk te maken en bij te dragen aan hun organisaties vanaf de eerste dag.

Wij hebben onze wortels in de eerste business course aangeboden aan de Indiana College in Bloomington in 1830. Indiana College groeide uit tot de Universiteit van Indiana, en de School of Commerce and Finance, opgericht in 1920, groeide uit tot de Kelley School of Business zijn. We hebben zakelijke cursussen aangeboden op onze Indianapolis campus sinds 1916 geïmplementeerd executive education in 1952 en van tevoren het bedrijfsleven het onderwijs op een wereldwijde schaal. Onze tijdlijn vitrines meer dan 100 jaar van business excellence.

over kelley

Recruiters vertellen ons dat ze op zoek gaan naar onze studenten en afgestudeerden voor hun positieve, hardwerkende houding en hun vertrouwen dat afkomstig is van de echte wereld, van toepassing Opleiding onze faculteit te leveren aan elke graad niveau.

Onze faculteit leden te eisen en te krijgen, het beste uit onze studenten. Kelley studenten leren resultaten te behalen. Deze kwaliteit wordt weerspiegeld in onze uitzonderlijke studentenjob-laatprijzen, de reputatie van onze carrière dienstverlening en onze wereldwijde positie als een top business school.

banier

Ga van moment tot momentum

Er zijn momenten van betekenis in het leven. Ze gebeuren overal en altijd. Een flits van inspiratie voor een nieuw bedrijf, een inleiding tot een mentor, de landing van de grote klus-ze cruciale momenten die u definieert. En zonder de juiste training en ondersteuning, dat is alles wat ze zijn: enkele momenten die eindigt wanneer ze eindigen. Met Kelley, deze momenten exploderen in kettingreacties van kansen. Je bent niet alleen voor hen bereid; je bent in staat om ze te navigeren om jezelf te begeleiden in de richting van je eigen ware succes.

banier

Missie

De missie van de Kelley School of Business is om het leven van studenten, organisaties en de maatschappij te veranderen door middel van management onderwijs en onderzoek. Ons doel is om te produceren: a) studenten die burgers van de wereld, die een positieve invloed op hun organisaties en de gemeenschappen waarin zij leven hebben, en b) het onderzoek dat zowel de theorie en de praktijk bevordert. Wij benadrukken een gezamenlijke aanpak dat de oprichting van partnerschappen met toegevoegde waarde onder docenten, studenten, alumni, andere universiteiten en academische eenheden in IU stimuleert, en met privé-sector en not-for-profit organisaties.

Aan de Kelley School, zijn we toegewijd aan het onderhouden van een systeem van waarden op basis van:

  • Ethisch gedrag en integriteit
  • Excellence, professionaliteit en trots op alles wat we doen
  • Persoonlijk initiatief en individuele verantwoordelijkheid
  • Volledige inzet van al onze docenten en personeel in tuiten de missie van de school
  • Voortdurende innovatie in onze programma's en wetenschap
  • Een geest van samenwerking, beleefdheid, respect en collegiaal gedrag in alle contexten
  • Open en openhartige communicatie
  • Diversiteit en inclusiviteit en
  • Rechtvaardige en billijke erkenning voor de prestaties

Locaties

Bloomington

Address
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

47405 Bloomington, Indiana, Verenigde Staten

Indianapolis

Address
801 W. Michigan Street

46202 Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten