Lees de Officiële Beschrijving

De Kelley School biedt een top-tier bedrijfskundige opleidingen gericht op het begeleiden je naar je eigen ware succes.

Aan de Kelley School of Business, zijn we in het bedrijf van het maken van carrière momentum. Onze studenten hebben het talent om te slagen, de nederigheid om te groeien en de vasthoudendheid om door te zetten. Die geest-gecombineerd met een opleiding die alleen de elite Kelley School kan leveren-resultaten in afgestudeerden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan, om positieve veranderingen mogelijk te maken en bij te dragen aan hun organisaties vanaf de eerste dag.

Wij hebben onze wortels in de eerste business course aangeboden aan de Indiana College in Bloomington in 1830. Indiana College groeide uit tot de Universiteit van Indiana, en de School of Commerce and Finance, opgericht in 1920, groeide uit tot de Kelley School of Business zijn. We hebben zakelijke cursussen aangeboden op onze Indianapolis campus sinds 1916 geïmplementeerd executive education in 1952 en van tevoren het bedrijfsleven het onderwijs op een wereldwijde schaal. Onze tijdlijn vitrines meer dan 100 jaar van business excellence.

over kelley

Recruiters vertellen ons dat ze op zoek gaan naar onze studenten en afgestudeerden voor hun positieve, hardwerkende houding en hun vertrouwen dat afkomstig is van de echte wereld, van toepassing Opleiding onze faculteit te leveren aan elke graad niveau.

Onze faculteit leden te eisen en te krijgen, het beste uit onze studenten. Kelley studenten leren resultaten te behalen. Deze kwaliteit wordt weerspiegeld in onze uitzonderlijke studentenjob-laatprijzen, de reputatie van onze carrière dienstverlening en onze wereldwijde positie als een top business school.

banier

Ga van moment tot momentum

Er zijn momenten van betekenis in het leven. Ze gebeuren overal en altijd. Een flits van inspiratie voor een nieuw bedrijf, een inleiding tot een mentor, de landing van de grote klus-ze cruciale momenten die u definieert. En zonder de juiste training en ondersteuning, dat is alles wat ze zijn: enkele momenten die eindigt wanneer ze eindigen. Met Kelley, deze momenten exploderen in kettingreacties van kansen. Je bent niet alleen voor hen bereid; je bent in staat om ze te navigeren om jezelf te begeleiden in de richting van je eigen ware succes.

banier

Missie

De missie van de Kelley School of Business is om het leven van studenten, organisaties en de maatschappij te veranderen door middel van management onderwijs en onderzoek. Ons doel is om te produceren: a) studenten die burgers van de wereld, die een positieve invloed op hun organisaties en de gemeenschappen waarin zij leven hebben, en b) het onderzoek dat zowel de theorie en de praktijk bevordert. Wij benadrukken een gezamenlijke aanpak dat de oprichting van partnerschappen met toegevoegde waarde onder docenten, studenten, alumni, andere universiteiten en academische eenheden in IU stimuleert, en met privé-sector en not-for-profit organisaties.

Aan de Kelley School, zijn we toegewijd aan het onderhouden van een systeem van waarden op basis van:

  • Ethisch gedrag en integriteit
  • Excellence, professionaliteit en trots op alles wat we doen
  • Persoonlijk initiatief en individuele verantwoordelijkheid
  • Volledige inzet van al onze docenten en personeel in tuiten de missie van de school
  • Voortdurende innovatie in onze programma's en wetenschap
  • Een geest van samenwerking, beleefdheid, respect en collegiaal gedrag in alle contexten
  • Open en openhartige communicatie
  • Diversiteit en inclusiviteit en
  • Rechtvaardige en billijke erkenning voor de prestaties
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Global MBA

Kelley School of Business Indiana University

De wereldwijde MBA van Kelley-Manchester is een unieke kans om twee MBA's te verdienen aan twee topscholen voor bedrijven en om mondiale connecties te leggen. Je leert vi ... [+]

Verdien twee MBA's van Two Elite Business Schools

De wereldwijde MBA van Kelley-Manchester is een unieke kans om twee MBA's te verdienen aan twee topscholen voor bedrijven en om mondiale connecties te leggen. Je leert via online en face-to-face onderzoek, inclusief opties om workshops bij te wonen in Dubai, Hong Kong, Manchester, São Paulo, Shanghai en Singapore.

Dit duale MBA-programma wordt gezamenlijk geleverd door de Kelley School of Business en de Alliance Manchester Business School-top gerangschikte instituten uit de VS en het VK die over de hele wereld worden erkend voor hun innovatieve bedrijfscurricula.

Ga vooruit in Global Business

Dit is een ander soort MBA-ervaring - een die multinationale professionele kansen ontsluit - die de kracht heeft om je carrière te transformeren. Met de Kelley-Manchester Global MBA verkrijgt u verschillende concurrentievoordelen, waaronder:... [-]

Verenigde Staten Bloomington Verenigd Koninkrijk Manchester
September 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Picture yourself at Kelley

Build Your Momentum with Kelley

Kelley/Manchester Global MBA: Lauren Smith

Location address
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

Bloomington, Indiana, 47405 US
Social Media
Location address
801 W. Michigan Street
Indianapolis, Indiana, 46202 US
Social Media