Lees de Officiële Beschrijving

Wat is nu het college van professionele en voortgezette studies opende in het najaar van 1946 als de La Salle Avond Division, met 36 mannen vergadering in zes lessen op maandag, dinsdag en donderdag. Kort daarna, de afdeling van de avond was het hebben van "een enorme impact op Delaware Valley-industrie met meer dan 350 verschillende bedrijven en industriële bedrijven ... vertegenwoordigd in de student lichaam." In de eerste twee decennia, de afdeling van de avond trok studenten voornamelijk bezig met professionele en vaardigheden- georiënteerde curricula, "in de chemie, elektronische Natuurkunde, Wiskunde." Accounting, Industrial Management en Technische Natuurkunde waren de meer populaire majors, en drie lokale bedrijven, General Electric, Philco en RCA, hadden elk meer dan 100 werknemers bijwonen van La Salle nachts. Door de jaren 1970, nieuwe werkgelegenheid in gebieden met betrekking tot het algemeen welzijn veroorzaakt een golf van belangstelling van studenten in de sociale wetenschappen, vooral Psychologie en Strafrecht. Later, Computer Science and Business Administration trok het grootste aantal studenten. Veel sociaal-economische veranderingen hebben plaatsgevonden in de jaren 1970. Bewoners en bedrijven verplaatst van de stad naar de buitenwijken. De Christian Brothers 'geschiedenis van' ontmoeten de studenten waar ze zijn "voorzien van een ondersteunend kader voor de plannen om volwassenen te voeden. Om aan de groeiende vraag naar undergraduate en graduate studies te voldoen, de Bucks County Center in Newtown Pennsylvania werd opgericht in 1997 en de Provincie van Montgomery Metroplex in Plymouth Meeting Pennsylvania werd opgericht in 2008. La Salle University 's toewijding aan innovatie, toegankelijkheid en uitmuntende academische kwaliteit in het kader van het College van professionele en voortgezette studies streeft er voortdurend naar haar reputatie als een van de beste instellingen voor het opleiden van volwassenen in de regio te behouden. Het college van professionele en voortgezette studies 'leiderschap, docenten en medewerkers zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat alle deelnemers krijgen de beste kansen in het leven lang leren. Mission Statement De La Salle University College of Professional en voortgezette studies wil de instelling van keuze in de Delaware Valley aan de veranderende behoeften van de lerende volwassenen op zoek naar het beste in een leven lang leren te ontmoeten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

La Salle University College of Professional and Continuing Studies

Ons programma is internationaal erkend voor het hebben verdiend accreditatie van AACSB International (de Vereniging voor de Bevordering van de Collegiale Schools of Busin ... [+]

Master of Business Administration

Ons programma is internationaal erkend voor het hebben verdiend accreditatie van AACSB International (de Vereniging voor de Bevordering van de Collegiale Schools of Business). Wij benadrukken academische uitmuntendheid en het streven naar continue verbetering.

In de Lasallian traditie, ons programma combineert academische theorie met de praktische ervaringen van onze diverse, zeer gemotiveerde studenten en uitstekende faculteit. De klassen zijn klein, zodat u kunt krijgen om je klasgenoten en docenten goed kennen en leren in een dynamische sfeer.

Dit MBA programma wordt aangeboden aan de Basel Kamer van Koophandel. Elke student neemt 45 studiepunten in het weekend formaat te beginnen in januari of mei. Het programma wordt in 15 maanden voltooid en is beperkt tot 20 tot 25 studenten. Studenten zal reizen naar de Verenigde Staten voor een week tijdens het programma.... [-]

Zwitserland Bazel Verenigde Staten Philadelphia
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands