Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Mission Statement

Meredith College, Gegrond in de vrije kunsten en vastbesloten om professionele voorbereiding, onderwijst en inspireert studenten om te leven met integriteit en leiderschap te voorzien in de behoeften, mogelijkheden en uitdagingen van de maatschappij.

Wat maakt Meredith sterk?

We kunnen die vraag te beantwoorden een aantal manieren: Onze 19.000 afgestudeerden die gaan sterk in het hele land en over de hele wereld. Onze slimme studenten die zich bezighouden met onderzoek, service leren, studeren in het buitenland en het voorbereiden om een ​​verschil in hun gemeenschappen te maken. Onze getalenteerde docenten en medewerkers die te maken Meredith College sterker elke dag met hun niet aflatende inzet voor de missie Meredith's. Alle going strong.

Sterke Rankings

 • Consequent gerangschikt een van de top 10 universiteiten in het Zuiden door US News & World Report
 • Behoort tot de top 20% van de scholen in het land door Forbes.com
 • Is een van de "Best Colleges in het zuidoosten" volgens The Princeton Review
 • Is uitgeroepen tot een 'College of Distinction "
 • Uitgeroepen tot een van de beste universiteiten van Noord-Carolina door BestColleges.com
 • Onder de "Top 50 Alma Maters van de National Board Certified Teachers." Meredith was de enige particuliere instelling in Noord-Carolina aan de lijst, die wordt opgesteld door de Nationale Raad voor de professionele kwaliteit van het onderwijs te maken.
 • Uitgeroepen tot een 2014 Militaire Vriendelijke School. Deze lijst eert de top 15 procent van de hogescholen, universiteiten en de handel scholen in het land, dat aan het doen zijn de meest aan Amerika's militaire dienst leden, veteranen, echtgenoten en omarmen als studenten en zorgen voor hun succes op de campus.
 • Opgenomen op de 2015 STEM Jobs Goedgekeurd College Lijst
 • Uitgeroepen tot een van de Top 10 Hogescholen en Universiteiten in Noord-Carolina door College Feitelijke, in een lijst bekendgemaakt door USA Today College.
 • De nummer vijf op het College Keus 2015 Best US Women's Colleges ranking. Meredith scoorde een 91 in academische reputatie, die de tweede hoogste op de lijst was.

Meer dan honderd jaar geleden, Meredith College geopend met iets meer dan 200 vrouwen. Vandaag is onze studenten gegroeid tot bijna 2.000 studenten, met inbegrip van mannen die deel uitmaken van onze graduate programma's. Allemaal leren om hun sterke punten te verbeteren, te verbreden van hun perspectieven, en voor te bereiden op het leven van de impact en de onderscheiding. Alle going strong.

Visie

Meredith College is nationaal gerespecteerd als een bruisende leeromgeving waarin studenten verbeteren van hun sterke punten, verbreden van hun perspectieven, en voor te bereiden op het leven van de impact en de onderscheiding.

Waarden

De Meredith College gemeenschap is gewijd aan getrokken uit de missie en het erfgoed van Meredith, waaronder de oprichting als een vrouwen-college door North Carolina Baptists kernwaarden.

Deze waarden dienen als de basis voor onze programma's, onze interacties met elkaar en onze outreach buiten de campus:

 • Integriteit ... het handhaven van een hoog niveau van waarheid en persoonlijke eer;
 • Intellectuele vrijheid ... het bevorderen van een geest van openheid en onderzoek, en met inachtneming van een aantal perspectieven en stemmen;
 • Academische uitmuntendheid ... het bevorderen van de wetenschap, innovatie, nieuwsgierigheid, intellectuele uitdaging, hard werken, en levenslang leren;
 • Verantwoordelijk wereldburgerschap ... bijdragen positieve verandering door middel van ethisch leiderschap en maatschappelijke betrokkenheid;
 • Persoonlijke ontwikkeling ... op zoek naar intellectuele, persoonlijke en spirituele groei door gestructureerd en individueel leren en ervaring;
 • Religieuze diversiteit ... belijden christelijk erfgoed van het college met respect voor alle religies en spirituele overtuigingen; en
 • Relevantie ... behoeften van de samenleving door het opleiden van studenten in de programma's die hen voor te bereiden op de toekomst.

Over Meredith

Gecharterd in 1891, Meredith College geopend met iets meer dan 200 vrouwen. Vandaag is onze studenten gegroeid tot bijna 2.000 en omvat mannen aan de graduate niveau. Meredith daagt studenten om hun belangen te verkennen, uit te breiden hun vaardigheden, en bouwen op hun sterke punten. Onze afgestudeerden gaan om hun verstand en vaardigheden te gebruiken om een ​​positieve impact op de wereld te maken. Op 124 jaar en het tellen, is Meredith College still going strong.

Feiten op een rij

 • Undergraduate majors, minderjarigen en concentraties: meer dan 80
 • Coeducational graduate en certificaat programma's: 16
 • Undergraduate graden: BA, BS, BM, BSW
 • Afgestudeerde graden: MAT, MBA, M.Ed., MS in Nutrition
 • Student / faculteit ratio: 12: 1
 • Gemiddelde klasgrootte: 17

Studenten

 • Studenten komen uit 26 landen en 39 landen
 • Totale inschrijving: 1885
 • Afgestudeerde inschrijving: 241
 • Multiculturele studenten: 25%

Ervaring

 • Studentenverenigingen en organisaties: 100+
 • Divisie III atletische teams: 8
 • 32% van de studenten deelnemen aan undergraduate onderzoek
 • Bijna 30% van de studenten deelnemen aan studie in het buitenland (in vergelijking met het nationale gemiddelde van 9%)

Resultaat

 • 94% van onze afgestudeerden in dienst zijn of het nastreven van graduate studie binnen een paar maanden na het afstuderen.
 • 93% van onze afgestudeerden zou opnieuw kiezen Meredith, en 97% zou Meredith aanbevelen aan anderen.
 • 97% van onze afgestudeerden waren zeer tevreden met hun academische ervaring
 • Afgestudeerden die in alle 50 staten en het buitenland: 19.000
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Meredith College

... [+]

Daarnaast kan persoonlijke coaching van een gecertificeerde Leadership Consultant u helpen om carriere doelen vast te stellen en uw toekomst te visualiseren.

[-]
Verenigde Staten Raleigh
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Meredith College

Leiders in human resource management in Raleigh en daarbuiten zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie. Ze zijn vaak de eerste en laatste indruk die een bedrijf ... [+]

Ga sterk voor human resource management.

Leiders in human resource management in Raleigh en daarbuiten zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie. Ze zijn vaak de eerste en laatste indruk die een bedrijf op werknemers maakt. Als zodanig zijn sterke, goed geïnformeerde en ethische HR-professionals altijd in trek. Om tegemoet te komen aan de behoefte aan bekwame professionals, biedt de Meredith MBA nu een HR-concentratie . De concentratie is bedoeld als aanvulling op het kerncurriculum van de MBA (en om te profiteren van de opmerkelijke kracht van Meredith in het veld). Door een MBA te voltooien met een concentratie in human resource management, zult u uw carrière verbeteren en kansen creëren voor professionele vooruitgang. Door Merediths MBA-programma met HR in Raleigh leer je strategische personeelsbeslissingen te nemen en de ins en outs van werknemers- en arbeidsverhoudingen. Je wordt vaardig in het aantrekken, motiveren en behouden van het beste talent voor je organisatie. Je wordt een nog sterkere zakelijke professional. Om de concentratie te verdienen, voltooit u de Core MBA voor 24 credituren - samen met drie HRM-keuzevakken voor een totaal van 33 credit-uren.... [-]

Verenigde Staten Raleigh
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Meredith College

Ondernemerschap is een van de snelstgroeiende studiegebieden in business schools in de VS Meer dan 65% van de millennials heeft een groot belang bij het ondernemerschap. ... [+]

Ondernemerschap is een van de snelstgroeiende studiegebieden in business schools in de VS Meer dan 65% van de millennials heeft een groot belang bij het ondernemerschap.

Om aan deze groeiende interesse te voldoen, start Meredith vanaf zomer 2018 een concentratie in ondernemerschap en familiebedrijf . Daarnaast biedt het MBA-programma een certificaat in ondernemerschap en familiebedrijf , inclusief een 'opstartkamp' voor studenten die het postgraduaat behalen.

"Hoewel de meeste ondernemersprogramma's zich richten op de opwindende 'eenhoorn'-startups met een hoog groeipotentieel, biedt Meredith College een geweldige omgeving voor de pragmatische en praktische' alledaagse 'ondernemer." Kristie Ogilvie, Dean, School of Business... [-]

Verenigde Staten Raleigh
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Meredith College

Ga sterk voor projectmanagement. De vraag naar geschoolde projectmanagers breidt dramatisch in de VS als in de Driehoek. ... [+]

Ga sterk voor projectmanagement. De vraag naar geschoolde projectmanagers breidt dramatisch in de VS als in de Driehoek. Grote vraag naar projectmatige professionals betekent dat mensen met bewezen project management kennis en vaardigheden zijn goed gecompenseerd, met zowel de gemiddelde lonen en salarissen de groei als gevolg dat de toegenomen vraag.

Om de behoefte aan bevoegde project professionals te ontmoeten, de Meredith MBA biedt een project management concentratie. De concentratie vormt een aanvulling op de MBA-core curriculum. Door het invullen van een MBA met een concentratie in project management, dan heb je je carrière te verbeteren en de mogelijkheden voor leiderschap en vooruitgang te creëren. ... [-]

Verenigde Staten Raleigh
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Strong Story | Kacie Fore

The Meredith College MBA