Lees de Officiële Beschrijving

Merit Business School Werd opgericht in 2012 als een afgestudeerde school van zaken die kwaliteit aanbieden online MBA en Afgestudeerd business certificate diploma's.

Verdienste Is een nieuw soort business school voor de moderne, goed gereiste student van vandaag. Via ons wereldwijde leerplatform en online ondersteuningssystemen bieden wij werkelijk betaalbare toegang tot kwaliteits-bedrijfsprogramma's voor volwassenen uit de hele wereld. Ons doel is de toegang tot kwaliteitsmanagementopleiding en carrièremogelijkheden voor bedrijfsleiders, eigenaars en ondernemers te verbeteren.

Verdienste studenten zijn zelfvertrouwen, optimistisch en ethische leiders die nationale grenzen overschrijden. Verdienste afgestudeerden zijn bekwaam in kritisch denken, probleemoplossing, technologie en presentatievaardigheden - essentiële kenmerken voor ondernemers- en organisatorisch succes.

We zijn trots op onze wereldwijde praktijkfaculteit en relevant curriculum waarin studenten betrokken zijn Elk continent-Europa, AmerikaEn Azië. Verdienste stelt volwassenen in staat om op elk gewenst moment, waar dan ook, toegang tot kwaliteitsonderwijs te krijgen. De school werd oorspronkelijk de Executive Academy of Scottsdale genoemd en werkt nog steeds uit Scottsdale, Arizona. Verdienste Wordt erkend op het gebied van afgestudeerd bedrijfsonderwijs en ondernemerschap. Verdienste Is trots op het presenteren van een strenge, Amerikaanse MBA naar een wereldwijde studentenbevolking, die wil blijven met de moderne bedrijfsprincipes en -praktijken. Voor 2016, Merit Business School biedt een volledig gelicentieerd online MBA-programma met flexibele startdata en relevante concentraties - ideaal voor tijdsbeperkte personen die hun carrière willen bevorderen of een nieuw bedrijf starten.

Accreditatie

Merit Business School is gelicentieerd en staat zijn programma's af met CHEA-goedgekeurde, nationaal erkende accreditatienormen. Merit levert hoogwaardige postdoctorale instructies met behulp van meerdere beoordelingsmaatregelen en werkt samen met passende nationale en gespecialiseerde accreditators.

International Students

Meer dan 80% van de verdienstenstudenten komen uit niet-Amerikaanse landen en creëren een diverse en levendige educatieve gemeenschap. Internationale studenten die geen burgers of vaste inwoners van de Verenigde Staten zijn, zijn van harte welkom om een ​​toelating tot het Merit MBA en diploma certificaat programma's aan te vragen. Door de online aard van ons programma kan Merit Business School geen I-20 documentatie uitgeven om internationale MBA-studenten in staat te stellen op de VS te komen op studentenvisum.

Niettemin biedt Merit via haar Global Learning Portal en uitstaande faculteitmedewerkers een ongeëvenaarde kans voor internationale MBA-studenten om een ​​betaalbare, topkwaliteit Amerikaanse business education online te krijgen. Er is geen vereiste ingezetenschap. U kunt leren en leren waar u ook woont. Er zijn ook verschillende betaalmogelijkheden.

Wil je meer leren? Neem vandaag contact op met een Merit-vertegenwoordiger en vind hoe u de volgende stappen kunt uitvoeren.

Opleidingen te volgen in:
Engels