Northeastern Illinois University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aan de slag bij Northeastern

Volg je doelen met de hoogste faculteit en kleine klasgroottes.

Verken meer dan 80 strenge programma's in de kunst, wetenschappen, onderwijs en zaken. Bij het noordoosten, vind jezelf onder een gastvrije en diverse gemeenschap van geleerden die zo serieus zijn over hun opleiding zoals jij bent.

Northeastern werd opgericht in 1867 als Cook County's eerste lerarenopleidingsinstelling. Vandaag trekt het noordoosten leerlingen uit de hele wereld, en onze 67-acre hoofdcampus in Chicago is een gastvrije gemeenschap voor de bijna 12.000 commuterstudenten die NEIU bijwonen. Wij bieden onze studenten kwaliteitskeuzes, die meer dan zeventig bachelor- en afgestudeerde programma's in de kunst en wetenschappen, onderwijs en zaken aanbieden. De andere locaties van Noordoost-Australië in Chicago en Lake County helpen onze wereldklasse faculteit studenten aan om leerinstructies te integreren met op het gebied van leren, onderzoek en dienstverlening op het terrein, lokaal en over de hele wereld.

Missie

De noordoostelijke universiteit van Illinois, als publieke universitaire universiteit met locaties in Chicago, biedt een uitzonderlijke omgeving voor leer, onderwijs en scholing. We bereiden een uiteenlopende gemeenschap studenten voor leiderschap en service in onze regio en in een dynamische multiculturele wereld.

Visie

De noordoostelijke universiteit van Illinois zal een leider zijn in de metropolitaanse universiteiten, bekend om zijn inzet voor de stedelijke missie, voor de kwaliteit van haar programma's, voor het succes van de afgestudeerden en voor de diversiteit van haar leeromgeving.

Waarden

De noordoostelijke universiteit van Illinois is toegewijd aan een reeks gedeelde waarden die collectief genomen onze acties en interacties leiden als we samenwerken om afgestudeerden voor de verantwoordelijke uitoefening van het burgerschap voor te bereiden. Wij, de NEIU-gemeenschap, vinden het van cruciaal belang dat onze democratie een ruimte creëert waarin de inzet voor deze waarden resulteert in een bloeiende educatieve gemeenschap die het leven van iedereen omziet. Naarmate we een presentatie maken en kijken naar de toekomst, dienen deze waarden als de toetssteen voor het plannen van de manier waarop we de opleidingsmissie die ons toevertrouwd het best kunnen bereiken.

Integriteit

NEIU is aansprakelijk voor degenen die wij bedienen en voor hen van wie wij steun ontvangen. Wij zijn toegewijd aan eerlijkheid, respect en transparantie in onze woorden en in onze acties. In dit opzicht werken we om goede stewards te zijn van de middelen die we toevertrouwd zijn om te gebruiken. Dit omvat menselijke, fysieke, fiscale en milieuhulpbronnen.

Uitmuntendheid

In onze streven naar en inzet voor uitmuntendheid waarderen we de hoogste kwaliteit van leren en onderwijs, scholing en service. Wij waarderen kansen en ervaringen die persoonlijke en professionele ontwikkeling voor alle leden van onze gemeenschap ondersteunen. In alles wat we zeggen en doen, zijn we toegewijd aan het proces en producten van voortreffelijkheid.

Toegang tot de kans

NEIU waardeert toegang tot de kans; We waarderen een gastvrije omgeving die passende ondersteuning biedt en stimuleert wederzijdse verantwoordelijkheid voor en inzet voor leren.

Verscheidenheid

NEIU waardeert de opneming van een breed spectrum van studenten, medewerkers en faculteiten in het leven van de universiteit. Wij vieren en bevorderen wereldwijde perspectieven. Wij stimuleren de open en respectvolle uitdrukking van ideeën en verschillen in gedachten, ervaringen en meningen.

GEMEENSCHAP

Als commuter instelling heeft NEIU een speciale verplichting om een ​​omgeving te bieden die ondersteunend, verzorgend en participerend is. Een dergelijke omgeving wordt gekenmerkt door beleefdheid, bevordering van de mensheid en betrokkenheid, en creëert een gevoel van gemeenschap door inclusie, wederzijds respect en empowerment. NEIU waardeert onze metropolitaanse setting als een laboratorium voor leren, en we bevorderen partnerships voor leren, onderzoek en service in deze dynamische regio om het publieke goed te bevorderen.

Empowerment Through Learning

NEIU is gewijd aan het creëren van een cultuur die levenslange leermogelijkheden biedt voor alle leden van de universiteitsgemeenschap. We zijn vooral toegewijd aan het transformeren van de levens van studenten door hen te betrekken in een educatieve ervaring die hen in staat stelt zich af te leiden met de vaardigheden en kennis om effectieve leiders en burgers te worden in hun persoonlijke en professionele levens.

Onze universiteit in een oogopslag

17_about_graphics-01
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Accreditaties

Northeastern Illinois University has regional accreditation through the Higher Learning Commission of the North Central Association of Schools and Colleges. The Higher Learning Commission web address is www.hlcommission.org. Read more information about Northeastern's accreditations.

Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk BScs » Bekijk MA » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Cursus » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Videos

Northeastern Illinois University: Learn, Lead and Achieve

Locations Flyover

Contact

NEIU

Adres 5500 North St. Louis Avenue
60625-4699 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Website http://www.neiu.edu/
Telefoon +1 773-583-4050

Adres 3390 North Avondale Avenue
60618 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 700 East Oakwood Boulevard
60653 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 1200 University Center Drive
60030 Grayslake, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined

Adres 770 North Halsted Street, Suite 420
60642 Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Telefoon undefined