Northwest Missouri State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Missie

Northwest Missouri State University richt zich op het succes van de studenten - elke student, elke dag.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's » Bekijk Health BScs » Bekijk Health MSc » Bekijk BSc's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Mba in de landbouweconomie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Verenigde Staten Maryville +1 more

De student die een carrière wenst in het bedrijfsaspect van de landbouw kan kiezen om de MBA te volgen met nadruk op de landbouweconomie, die wordt aangeboden in samenwerking met de School of Agricultural Sciences. Dit programma is een logische uitbreiding voor studenten die een bacheloropleiding hebben behaald in de agrarische sector. De MBA - Agricultural Economics Emphasis kandidaat heeft twee adviseurs - een van de MBA faculteit, en een van de School of Agricultural Sciences. [+]

Een master's degree in Business Administration behelst de studie van management - dat wil zeggen het proces van het organiseren en leiden van middelen, waaronder mensen, financiën, materialen en informatie.

Managers moeten deze functies en hun onderlinge relaties niet alleen begrijpen, maar ook hoe een snel veranderende markt hen beïnvloedt. Zoals beschreven door de Graduate Management Admissions Council, is de moderne manager een voorspeller, een probleemoplosser, een part-supervisor en een persoonlijk voorbeeld voor anderen. 'Het MBA-programma van Northwest zal u helpen bij te bereiden op de uitdagingen die u in het nieuwe millennium zal ondervinden .

Northwest's MBA-programma biedt u de mogelijkheid om zakenleider te zijn door vaardigheden te ontwikkelen in ethische besluitvorming, financiële planning, kwantitatieve analyse, beleidsformulering en interpersoonlijke relaties, evenals een begrip van de opkomende wereldwijde economie. Het programma richt zich op het ontwikkelen van bedrijfsfundamenten en past deze achtergrond toe op zakelijke problemen in functionele gebieden. U zult ontdekken hoe managementvaardigheden worden toegepast om zakelijke en organisatorische doelen te bereiken. Door te leren hoe om operationele problemen te herkennen en op te lossen, behaalt de MBA-afgestudeerde de maximale flexibiliteit die van vitaal belang is in de dynamische samenleving en de multinationale omgeving van vandaag. ... [-]


MBA in General Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Verenigde Staten Maryville +1 more

[+]

MBA Algemeen Management Nadruk [-]

MBA in Human Resource Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Verenigde Staten Maryville +1 more

[+]

FIN 53621 Financieel beheer [-]

MBA in Marketing

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Verenigde Staten Maryville +1 more

[+]

[-]

Videos

Reflections of Northwest, Spring Commencement 2017

Hughes Fieldhouse

International Recruitment

Contact
Bezoekadres
Northwest Missouri State University
800 University Drive

Maryville, Missouri, 64468 US
Social Media