Read the Official Description

Rollins College Crummer Graduate School of Business Afgestudeerden zijn begeerde professionals, voorbereid op de uitdagingen van een concurrerende wereldwijde economie. Ze hebben zich bewezen door middel van hands-on leren en ervaringen met top zakelijke leiders uit heel Florida en over de hele wereld. De kleine klasomgeving, toegang tot de onderscheiden faculteit, en het netwerk van alumni zorgen ervoor dat studenten vaardigheden, middelen en verbindingen van wereldklasse hebben om te leiden voor het leven.

Wij waarderen:

  • De aanwerving van uitstaande studenten en hun plaatsing in uitzonderlijke organisaties;
  • Strenge bedrijfsonderwijs gebaseerd op strategisch management, onderwezen door ervaren faculteit met passie en toewijding;
  • Ervaringsleer met een globale focus en gebruik van relevante technologie;
  • Ethisch leiderschap;
  • Diversiteit in de werkplek en in het leven;
  • Uitreiking en service aan onze gemeenschappen;
  • Intellectuele bijdragen die relevant zijn voor onze constituenten en ondersteunen van ons onderwijs; en
  • Foster samenwerking en teamwork.

Rankings

De Rollins College Crummer Graduate School of Business is nationaal en internationaal erkend door enkele van de meest gerespecteerde organisaties in de bedrijfswereld.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 in Florida, Top 20 in de Natie

Elke twee jaar richtte Bloomberg BusinessWeek magazine het Rollins Professional MBA programma # 1 in Florida voor deeltijd MBA programma's in 2015.

Leiderschap Uitmuntendheid: # 1 in de Natie

De Rollins MBA in de Crummer Graduate School of Business is erkend als de top leiderschapsontwikkelaar door HR.com's 2016 Leadership Excellence Awards.

Forbes: 52ste in de Natie

De Rollins Early Advantage MBA is gerangschikt 52e nationaal en nr. 1 onder particuliere handelsscholen in Florida volgens het magazine Forbes, september 2015. Deze ranking wordt om de twee jaar uitgevoerd en we zijn consistent sinds 1999 in de top twee voltijdse MBA's in Florida. Rangschikking is gebaseerd op een student's rendement op belegging 5 jaar na afstuderen.

De Princeton Review's "The Best 296 Business Schools: 2015 Edition"

De Princeton Review bevat de Rollins MBA in zijn 2015 editie van "The Best 296 Business Schools."

Rollins College Rankings

Naast zijn business school heeft Rollins College topscores van nationale publicaties voor alle afgestudeerde en bacheloropleidingen ontvangen. Voor het 22e opeenvolgende jaar heeft het US News & World Report Rollins onder de top twee regionale universiteiten in het Zuiden en eerst in Florida in zijn jaarlijkse ranglijst van "Beste Colleges" gerangschikt. Rollins College werd ook gerangschikt als tweede van de regionale universiteiten in het zuiden voor Beste Hogescholen voor Veteranen door US News & World Report.

US News and World Report

De Rollins MBA is gerangschikt als een van de top tien minst dure particuliere handelsscholen in het land door US News and World Report.

Rollins College & Winter Park

De campus van Rollins College in Winter Park, Florida, zal u op een spannend kruispunt van cultuur, handel en professionele kansen plaatsen. Een wandeling van de middag langs Park Avenue, op een steenworp afstand van de campus, zal u blootstellen aan een paar van de spannende culturele en recreatieve winkels die u als student van Rollins zal genieten.

Bedrijf in onze gemeenschap

Winter Park is een van de gemeenschappen die de grootste metropolitaanse regio van Orlando vormen, een van de top 10 locaties in het land voor zaken. * Orlando is een hub voor bedrijven, waaronder grote kantoren voor Darden, Disney, Lockheed Martin, Tupperware en meer.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Rollins Crummer Graduate School of Business

... [+]

Waardoor u meer kunt aanpassen op basis van uw interesses. Studenten sturen in 18 maanden af ​​op basis van het concentratiepad dat u besluit om te kiezen.

De Executive MBA begint één keer per jaar in augustus en alle lessen worden elke zaterdag van 8:00 tot 15:00 gehouden op de campus. Het is tijd voor u om de uniekheid van de Crummer Executive MBA te ervaren.

Executive MBA-studenten gaan elke zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur op de campus op zaterdag, met zeven verlengde verrijkingstagen die betrekking hebben op trendige onderwerpen die door deskundigen op hun vakgebied worden gehost. Verrijking dagen zijn gepland van 15:15 tot 17:00 en zijn gepland.

EMBA studenten zijn blootgesteld aan geavanceerde bedrijfstechnieken en -praktijken door middel van businessconcepten, kerncursussen en een internationale bedrijfservaring. Zodra ze het kernprogramma afronden, krijgen ze de mogelijkheid om een ​​concentratie te behalen in financiën, marketing of ondernemerschap. ... [-]

Verenigde Staten Winter Park
August 2019
Voltijd
18 - 20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MBA

Rollins Crummer Graduate School of Business

... [+]

Marketing o Ondernemerschap beheer Sociaal Ondernemerschap Duurzaam Ondernemen Beurzen

Alle Early Advantage MBA-aanvragers worden automatisch in aanmerking genomen voor verdienste-gebaseerde volledige en gedeeltelijke studiebeurzen.

[-]
Verenigde Staten Winter Park
August 2019
Voltijd
16 - 20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Rollins College Crummer Graduate School of Business
Graduate Admissions
1000 Holt Ave.-2722

Winter Park, Florida, 32789 US
Social Media