Rady School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie

De Rady School of Management van UC San Diego ontwikkelt ethische en ondernemende leiders die een positieve impact in de wereld hebben door innovatie, samenwerking en kennis.

Onze waarden

Onze samenwerkingscultuur is gebaseerd op de vijf kernwaarden innovatie, impact, samenwerking, integriteit en het nemen van risico's.

Onze toekomst

In onze 14 jaar hebben onze studenten en alumni meer dan 150 bedrijven ontwikkeld om anderen te helpen en de innovatie-economie in onze regio, staat, land en de wereld te beïnvloeden. We blijven topfaculteiten werven, toonaangevende studentenwetenschappers aantrekken en een klimaat creëren voor innovatieve zakelijke en onderzoekssamenwerkingen.

Rady biedt een voltijds MBA-programma , twee FlexMBA- programma's voor werkende professionals, een Master of Finance- programma, een voltijds en FlexWeekend (vanaf 2021) Master of Science in Business Analytics , een Master of Professional Accountancy , een Ph.D. programma , evenals cursussen voor niet-gegradueerde en uitvoerende opleidingen. De afstamming van UC San Diego omvat 16 Nobelprijswinnaars (voormalige en huidige faculteit) en acht ontvangers van de MacArthur Foundation-prijs. De Rady School staat op het kruispunt van dit onderzoek, ontwikkeling en innovatie - het ligt ten grondslag aan ons curriculum en ons academische model.

Een wereldwijde instelling

De Rady School of Management aan UC San Diego is een professionele school binnen een van de best beoordeelde instellingen in de VS voor hoger onderwijs en onderzoek. Opgericht in 2003 en geaccrediteerd door AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, is de Rady School de enige nieuwe business school die is opgericht op een US News & World Report Top 10 gerangschikte openbare onderzoeksuniversiteit in de afgelopen 30 jaar en is een van de jongste in het land ooit die AACSB-erkenning heeft behaald.

UC San Diego wordt erkend als een van de beste universiteiten ter wereld en heeft het geluk een cultureel diverse, internationale studentenorganisatie op te leveren. De Rady School omarmt culturele inclusie als essentieel voor het weefsel van de school. Diversiteit is fundamenteel voor creativiteit, voor innovatie, voor inzicht en vooral voor begrip, die allemaal bijdragen aan het mozaïek dat onze Rady School zo buitengewoon maakt.

De Rady School zet zich in om alle lokale en internationale bevolkingsgroepen aan te trekken, te verwelkomen en te betrekken. De gemeenschap in San Diego profiteert van intellectuele stimulering, culturele verrijking, sociale betrokkenheid en wereldwijd begrip van diverse bevolkingsgroepen.

Locaties

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 858-534-9000

Accreditaties

AACSB Accredited