Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Onze missie

De Rady School of Management ontwikkelt ethische en ondernemende leiders die een positieve impact hebben op de wereld door middel van innovatie, samenwerking en kennis.

Onze waarden

Onze samenwerkingscultuur is gebaseerd op de vijf kernwaarden van innovatie, impact, samenwerking, integriteit en het nemen van risico's.

Onze toekomst:

In onze 14 jaar hebben onze studenten en alumni meer dan 150 bedrijven ontwikkeld om anderen te helpen en een impact te hebben op de innovatie-economie in onze regio, staat, land en de wereld. We zullen doorgaan met het werven van topfaculteiten, het aantrekken van vooraanstaande studenten en een klimaat creëren voor innovatieve bedrijfs- en onderzoekssamenwerkingen.

Rady biedt een Full-Time MBA-programma , twee FlexMBA- programma's voor werkende professionals, een Master of Finance- programma, een Master of Science in Business Analytics , een PhD-programma , evenals undergraduate en executive education cursussen. De afstamming van UC San Diego bestaat uit 16 Nobelprijswinnaars (voormalige en huidige faculteit) en acht ontvangers van de MacArthur Foundation. De Rady School bevindt zich op de rand van dit onderzoek, ontwikkeling en innovatie - het ligt ten grondslag aan ons curriculum en ons academisch model.


Een wereldwijde instelling

De Rady School of Management van UC San Diego is een professionele school binnen een van de best gerangschikte instellingen in de VS voor hoger onderwijs en onderzoek. Opgericht in 2003 en geaccrediteerd door AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, is de Rady School de enige nieuwe business school die is opgericht tijdens een Amerikaans nieuws

UC San Diego wordt erkend als een van de beste universiteiten ter wereld en heeft het geluk een cultureel divers, internationaal studenteninstituut op te leveren. De Rady School omarmt culturele insluiting als essentieel voor de structuur van de school. Diversiteit is fundamenteel voor creativiteit, voor innovatie, voor inzicht en vooral voor begrip, die allemaal bijdragen aan het mozaïek dat onze Rady School zo buitengewoon maakt.

De Rady School zet zich in voor het aantrekken, verwelkomen en boeien van alle lokale en internationale bevolkingsgroepen. De San Diego-gemeenschap haalt voordeel uit de intellectuele stimulering, culturele verrijking, sociale betrokkenheid en een wereldwijd begrip van diverse bevolkingsgroepen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Rady School of Management

Deeltijd MBA - De Rady FlexMBA-studenten zijn werkende professionals met een passie voor innovatie en de drive om zakelijk succes te creëren. Ze verkennen nieuwe ideeën e ... [+]

Deeltijd MBA (Rady FlexMBA)

FlexMBA-studenten zijn werkende professionals met een passie voor innovatie en de drive om zakelijk succes te creëren. Ze verkennen nieuwe ideeën en kansen en ontdekken en ontwikkelen manieren om het bedrijfsleven en de wereld te transformeren.

FlexMBA-studenten blinken uit in hun huidige rollen en zijn klaar om meer verantwoordelijkheid te nemen en een grotere bijdrage te leveren. Het part-time MBA-programma stelt studenten in staat om doelen te bereiken die zij en hun organisaties hebben vastgesteld voor hun educatieve en professionele ontwikkeling.

Ondersteuning voor FlexMBA-studenten

De FlexMBA is ontworpen voor werkende professionals met veeleisende banen en verantwoordelijkheden. Dankzij de administratieve ondersteuning door de Rady School kunt u uw tijd maximaal benutten voor uw studie en sterke banden opbouwen met medestudenten, professoren en bedrijfsleiders. Wanneer het leven gebeurt, bieden de FlexMBA-medewerkers advies en hulp om ervoor te zorgen dat u uw academische vooruitgang behoudt en uw doelen bereikt.... [-]

Verenigde Staten San Diego
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
24 - 30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MBA

Rady School of Management

De fulltime MBA is een onderdompeling in innovatie, ontworpen om uw visie op de toekomst te inspireren en u de kennis te geven om geweldige ideeën naar de markt te brenge ... [+]

Onderdompeling in innovatie

De Full-time MBA is ontworpen om je visie op de toekomst te inspireren en je de kennis te geven om geweldige ideeën naar de markt te brengen. Full-time MBA-studenten zijn slim, samenwerken, hebben een passie voor innovatie, zijn geïnteresseerd in de werelden van wetenschap en technologie en staan ​​klaar om de volgende fasen van hun loopbaan te starten.

Carrière-Gericht

We concentreren ons vanaf de eerste dag op uw carrière.

De missie van de Rady Graduate Career Connections is om Master of Business Administration professionals te helpen bij het ontwikkelen, evalueren en implementeren van loopbaanbeslissingen.

Voor actieve plicht en veteranen... [-]
Verenigde Staten San Diego
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
21 - 30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, Californië, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 858-534-9000