Rady School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie

De Rady School of Management van UC San Diego ontwikkelt ethische en ondernemende leiders die een positieve impact hebben op de wereld door innovatie, samenwerking en kennis.

Onze waarden

Onze samenwerkingscultuur is gebaseerd op de vijf kernwaarden van innovatie, impact, samenwerking, integriteit en het nemen van risico's.

Onze toekomst:

Sinds 2003 hebben onze studenten en alumni meer dan 180 bedrijven ontwikkeld om anderen te helpen en de innovatie-economie in onze regio, staat, land en de wereld te beïnvloeden. We zullen doorgaan met het werven van topfunctionarissen, het aantrekken van toonaangevende studentenwetenschappers en het creëren van een klimaat voor innovatieve samenwerking tussen bedrijven en onderzoek.

Rady biedt een Full-Time MBA-programma , twee FlexMBA- programma's voor werkende professionals, een Master of Finance- programma, een full-time en FlexWeekend Master of Science in Business Analytics , een Master of Professional Accountancy , een PhD-programma , evenals niet-gegradueerden en cursussen executive executive. De afstamming van UC San Diego omvat 16 Nobelprijswinnaars (voormalige en huidige faculteit) en acht MacArthur Foundation-prijsontvangers. De Rady School staat aan het begin van dit onderzoek, deze ontwikkeling en innovatie - het ligt ten grondslag aan ons curriculum en ons academische model.

Een wereldwijde instelling

De Rady School of Management aan UC San Diego is een professionele school binnen een van de topinstituten in de VS voor hoger onderwijs en onderzoek. Opgericht in 2003 en geaccrediteerd door AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, is de Rady School de enige nieuwe business school gecreëerd bij een US News

UC San Diego wordt erkend als een van de beste universiteiten ter wereld en heeft het geluk een cultureel divers, internationaal studenteninstituut op te leveren. De Rady School omarmt culturele insluiting als essentieel voor de structuur van de school. Diversiteit is fundamenteel voor creativiteit, voor innovatie, voor inzicht en vooral voor begrip, die allemaal bijdragen aan het mozaïek dat onze Rady School zo buitengewoon maakt.

De Rady School zet zich in voor het aantrekken, verwelkomen en boeien van alle lokale en internationale bevolkingsgroepen. De San Diego-gemeenschap haalt voordeel uit de intellectuele stimulering, culturele verrijking, sociale betrokkenheid en een wereldwijd begrip van diverse bevolkingsgroepen.

Locaties

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 858-534-9000

Accreditaties

AACSB Accredited