Lees de Officiële Beschrijving

Richfield University is een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs en is een deel van de Richfield Technology, een binnenlandse vennootschap opgericht onder de wetten van de Staten van Californië. Richfield University is trots gelegen in de Stad van Woodland Hills, staat Californië, ongeveer vijfentwintig mijl ten noordwesten van het centrum van Los Angeles. Richfield University is toegewijd aan het bevorderen van de diversiteit en de wereldwijde bewustwording voor de belangenbehartiging van de vrede en het welzijn wereld. We zeer blij met internationale studenten en zich inzetten voor een divers multiculturele lichaam van studenten en academici te dienen in een sfeer die trots, respect en teamwork bevordert. Onze studenten en wetenschappers komen uit verschillende etnische en maatschappelijke achtergronden. Programma's en initiatieven Richfield University 's streven ernaar om de waarde van respect voor diversiteit en wereldburgerschap en samenwerking te herkennen. Richfield's learning community biedt een leerklimaat dat de waarde van originaliteit en diversiteit, de rijkdom van diverse denken en dialoog, de waarde van het aanbieden van alternatieve perspectieven en oplossingen herkent, en de effectiviteit van het ontwikkelen van gerichte educatieve inhoud die zal dienen de behoeften van individuele leerlingen en hun gerespecteerd gemeenschappen.

Deze school biedt ook:

Global MBA

Richfield University

Richfield College's Master of Business Administration (MBA) met optie in Global Leadership is een afgestudeerd diploma programma gericht op het voorbereiden van de studen ... [+]

Master of Business Administration (MBA) in Global Leadership

Richfield College's Master of Business Administration (MBA) met optie in Global Leadership is een afgestudeerd diploma programma gericht op het voorbereiden van de studenten om bij te dragen aan het management en het leiderschap van de entiteiten die actief zijn in de wereldwijde zakelijke activiteiten. Het programma biedt een solide basis in bedrijfsadministratie met de nadruk op executive en global leadership. Het programma omvat niet alleen de functionele zakelijke kennis, maar het bereidt zijn afgestudeerden op om leidinggevende verantwoordelijkheden te nemen in de complexe wereldwereld en relaties van vandaag.

Carrièremogelijkheden... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2020
Engels
Campus
Online
Lees meer in Nederlands