Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Voortbouwend op een traditie van uitmuntendheid

Al bijna 60 jaar, heeft het College of Business Administration aan de San Diego State University zich gevestigd als een leider en innovator in het bedrijfsleven het onderwijs. Met een indrukwekkende lijst van alumni, alom gerespecteerde faculteit en een baanbrekende curriculum, het college blijft talentvolle leiders die zijn uitgerust met theoretische kennis en praktijkervaring op te voeden.

Het College of Business Administration is gerangschikt in de meest recente US News & World Report onderzoek als een van de top tien beste business schools in Californië en bij de 50 beste openbare business schools in de Verenigde Staten.

SDSU is de enige MBA-programma in de San Diego gebied dat behoort tot de beste in de natie door Forbes, US News & World Report, en Bloomberg Businessweek. Het is ook de enige staat gesteunde MBA-programma in Zuid-Californië, dat behoort tot de beste in de natie door Military Times. (Rankings en Lofbetuigingen) Door een reeks van adviesraden, mentoring programma's en educatieve centra, het college heeft al lang bestaande banden met het bedrijfsleven ontwikkeld, die ons met real-world inzicht in de vaardigheden en opleiding die nodig zijn voor onze afgestudeerden te waardevol binnen de wereldwijde markt. Hieronder vindt u een opsomming van een aantal van de innovatieve middelen en programma's aangeboden aan SDSU studenten:

Met veel studenten het uitdrukken van een talent voor ondernemerschap, de nationaal erkende Lavin Entrepreneurship Center en de recente toevoeging van het ondernemerschap minor aangeboden aan alle studenten, ongeacht de belangrijke biedt studenten de educatieve stichting die ze nodig hebben om een ​​succesvolle onderneming op te bouwen.
Als één van de eerste in zijn soort op de West Coast, de Wells Fargo Financial Markets Laboratory biedt zakelijke studenten en docenten de tools om onderzoek, te verwerken en real-time economische en financiële gegevens te analyseren.
De professionele verkoop en sales management specialisatie werd ontwikkeld met 3M Company in reactie op de toenemende wereldwijde vraag naar afgestudeerden met de verkoop en managementvaardigheden. SDSU is een van de slechts twee universiteiten in de staat Californië om een ​​sales specialisatie programma om studenten aan te bieden.

Deze middelen en programma's vertegenwoordigen slechts een klein deel van de rijke aanbod beschikbaar voor studenten SDSU's.

Onze uitstekende onderzoek, bekroonde faculteit en toewijding aan de ontwikkeling van lessen en cursussen ontwikkeld om de uitdagingen van de hedendaagse zakelijke omgeving plaats SDSU's College of Business Administration onder de elite business schools uit de hele wereld te ontmoeten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

San Diego State University

Ranked # 4 wereldwijd - De SDSU MBA in Sport Management bereidt de studenten voor om de uitdagingen en eisen van carrières in Sport te ontmoeten. Januari startdatum. 12 m ... [+]

Gekozen als een van de top 5 beste mastersgronden in sportmanagement in de wereld door sport business magazine 2017

San Diego State University Sterke activa Bij het kiezen van het juiste afgestudeerde programma om sportactiviteiten te bestuderen, zijn er een aantal factoren die u kunt overwegen. Hieronder staan ​​de principale redenen waarom we van mening zijn dat SDSU Sports MBA de ideale plek is om een ​​MBA te streven naar sport. Wij zijn van mening dat onze recente ranking van # 4 wereldwijd in Sports Business International, de toonaangevende ranking voor Postgraduate Sports Business-programma's, weerspiegelt het werk dat we en onze alumni hebben ingezet om dit een top keuze te maken voor ambitieuze studenten. Bovendien is de Fowler College of Business gerangschikt in de TOP 50 US Public Business Schools. ... [-]

Verenigde Staten San Diego
September 2020
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

San Diego State University MBA Program

San Diego State University Executive MBA Program