Southern States University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Southern States University (SSU) wordt steeds een leider in executive business onderwijs door de studenten met de vaardigheden die nodig zijn voor het beheer van een klein bedrijf of het bevorderen van in senior management posities in een groot bedrijf. Of uw interesse is in het bedrijf van de technologie, gezondheidszorg, overheid, retail of non-profits, zal SSU leer je de vaardigheden die nodig zijn voor het bereiken van succes in de huidige concurrerende markt.

SSU heeft campussen in het aantal van de mooiste locaties in de Verenigde Staten - van wereldklasse South Coast Plaza aan de stranden van de Stille Oceaan met hun adembenemende zonsondergangen. Onze campus in het Newport Beach gebied van Orange County (het "OC") ligt in de buurt van prime restaurants, winkels en entertainment bestemmingen in Zuid-Californië. Disneyland, Universal Studios, Hollywood en andere grote attracties zijn slechts een korte auto rijden.

In 2010, Zuidelijke Staten University nationale accreditatie ontvangen van de accrediterende Raad voor Onafhankelijke Hogescholen en scholen (ACICS). Onze accreditatie laat SSU om alle opleidingen (BBA en MBA) en de Intensief Engels Programma helemaal SSU locaties bieden - Fashion Valley, Newport Beach en La Jolla.

Southern States University is ook een licentie om te werken door het California Bureau voor Private Postsecondary Onderwijs (BPPE).

Locaties

Newport Beach

Address
1601 Dove Street, Suite 105
Newport Beach

92660 Newport Beach, Californië, Verenigde Staten

San Diego

Address
Holiday Court, Suite 111
La Jolla

3252 San Diego, Californië, Verenigde Staten

San Diego

Address
123 Camino de la Reina Suite 100 East
San Diego

92108 San Diego, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden