Lees de Officiële Beschrijving

Southern States University (SSU) wordt steeds een leider in executive business onderwijs door de studenten met de vaardigheden die nodig zijn voor het beheer van een klein bedrijf of het bevorderen van in senior management posities in een groot bedrijf. Of uw interesse is in het bedrijf van de technologie, gezondheidszorg, overheid, retail of non-profits, zal SSU leer je de vaardigheden die nodig zijn voor het bereiken van succes in de huidige concurrerende markt.

SSU heeft campussen in het aantal van de mooiste locaties in de Verenigde Staten - van wereldklasse South Coast Plaza aan de stranden van de Stille Oceaan met hun adembenemende zonsondergangen. Onze campus in het Newport Beach gebied van Orange County (het "OC") ligt in de buurt van prime restaurants, winkels en entertainment bestemmingen in Zuid-Californië. Disneyland, Universal Studios, Hollywood en andere grote attracties zijn slechts een korte auto rijden.

In 2010, Zuidelijke Staten University nationale accreditatie ontvangen van de accrediterende Raad voor Onafhankelijke Hogescholen en scholen (ACICS). Onze accreditatie laat SSU om alle opleidingen (BBA en MBA) en de Intensief Engels Programma helemaal SSU locaties bieden - Fashion Valley, Newport Beach en La Jolla.

Southern States University is ook een licentie om te werken door het California Bureau voor Private Postsecondary Onderwijs (BPPE).

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Southern States University

Southern States University Master of Business Administration is een tweejarig programma dat is ontworpen om studenten te helpen voor te bereiden op het omgaan met een wer ... [+]

Southern States University Master of Business Administration is een tweejarig programma dat is ontworpen om studenten te helpen voor te bereiden op het omgaan met een wereld van het bedrijfsleven en de industrie die voortdurend verandert en evolueert. Met zijn nadruk op het bieden van een solide academische en theoretische zaken foundation gecombineerd met modern management vaardigheden, is het programma opgebouwd om ervoor te zorgen haar studenten verwerven een grondige kennis van de structuur van de wereldeconomie, maar ook de praktische zaken besluitvorming vaardigheden verplicht om te gaan met de steeds toenemende complexiteit van de zakelijke activiteiten in deze mondiale economie. Naast de educatieve focus op globalisering en internationale zakelijke kennis en vaardigheden, is SSU uniek gepositioneerd om een ​​MBA-programma dat brengt aspiranten uit landen over de hele wereld om te studeren in een geest van samenwerking te bieden. Met inachtneming van strakke schema's en verantwoordelijkheden van studenten, zijn MBA-opleidingen SSU's aangeboden op doordeweekse avonden en zaterdagochtend en middag.... [-]

Verenigde Staten Newport Beach San Diego
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands