Seattle Pacific University School of Health Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1936 heeft de School of Health Sciences van SPU nieuwe deuren geopend en spannende nieuwe loopbaantrajecten gecreëerd, waaronder kansen in de klinische zorg, gespecialiseerde praktijk, bewegingswetenschap, gezondheid en fitness, onderwijs, academici en het aangaan van diverse klinische populaties.

WIE WE ZIJN

SPU wordt in de hele regio erkend voor de superieure kwaliteit van zowel haar verpleeg- als gezondheids- en menselijke prestatieprogramma's, alsook voor de competentie en het karakter van haar afgestudeerden. SPU-alumni gebruiken dagelijks hun kennis, kunde en zorg om een diepgaand verschil te maken in het leven van duizenden mensen, hun gemeenschap te betrekken en een verschil te maken in de 21ste eeuw.

Bij SPU vind je docenten die zich inzetten om je voor te bereiden op succes in de professionele gemeenschap. Dit betekent dat persoonlijke, individuele aandacht een belangrijk onderdeel van je academische ervaring zal zijn. Bovendien brengen SPU-faculteitsleden praktijkervaring in uw programma, waardoor cursussen stimulerend en klinisch relevant zijn.

ONZE MISSIE

Op basis van onze toewijding aan christelijke waarden, proberen we samen te werken met de gemeenschap om afgestudeerden te ontwikkelen die zich bezighouden met de cultuur, de wereld veranderen en:

Bedien alle mensen met professionele zorg van het hoogste niveau

Toon competentie in een diverse en veranderende omgeving

Handel met wijsheid, karakter en zorgzaamheid

Toon leiderschap in alle aspecten van hun loopbaan

Bevorder een optimale gezondheid van lichaam, geest en ziel

ONZE KERNWAARDEN

  • Uitmuntendheid
  • eerbied
  • verscheidenheid
  • Onderzoek
  • Zorgzame aanwezigheid

Locaties

Seattle

Address
3rd Avenue West,3307
98119 Seattle, District of Columbia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden