Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Over Smeal

De Penn State Smeal College of Business is een levendige intellectuele gemeenschap die hooggeplaatste promovendi, afgestudeerden, doctorale en uitvoerende onderwijskansen biedt aan meer dan 6.000 studenten uit heel het land en over de hele wereld. Sinds onze introductie in 1953 hebben we meer dan 75.000 studenten voorbereid voor professioneel succes, die jaarlijks aan het grote alumni-netwerk van Penn State toevoegt. Wij zijn een bestemming van de keuze voor top-wereldwijde organisaties die talent zoeken die een positief verschil zullen maken. Via onze toonaangevende faculteit en netwerk van onderzoekscentra en instituten zijn we een bron van kennis die de zakelijke praktijken van morgen beïnvloedt. We vormen verbindingen, creëren kansen en produceren resultaten.

Penn State Waarden

Bij Penn State leidt een reeks kernwaarden de gedragingen en dagelijkse acties van leden van de gemeenschap aan. Deze waarden omvatten:

 • Integriteit: Wij handelen met integriteit en eerlijkheid in overeenstemming met de hoogste academische, professionele en ethische normen.
 • Respect: Wij respecteren en eerbiedigen de waardigheid van elke persoon, beschouwen burgerlijke discussie en bevorderen een diverse en inclusieve gemeenschap.
 • Verantwoordelijkheid: wij zijn verantwoordelijk en we zijn verantwoordelijk voor onze beslissingen, acties en hun gevolgen.
 • Ontdekking: Wij zoeken en creëer nieuwe kennis en begrip, en bevorder creativiteit en innovatie, ten behoeve van onze gemeenschappen, samenleving en het milieu.
 • Uitmuntendheid: We streven naar uitmuntendheid in al onze inspanningen als individuen, een instelling en een leider in het hoger onderwijs.
 • Gemeenschap: We werken samen voor de verbetering van onze universiteit, de gemeenschappen die we bedienen en de wereld.

Smeal Strategische Prioriteiten

Als uitbreiding van de kernwaarden van de universiteit is Smeal toegewijd aan een aantal strategische prioriteiten die we streven ernaar te handhaven in alles wat we als college doen. Ze bevatten:

 • Buitengewoon onderwijs: Smeal is door middel van een portfolio van diploma- en niet-diploma programma's toegewijd aan het stimuleren van studenten met de kritische kennis, mogelijkheden en perspectief die de markt eist.
 • Onderzoek met effect: Smeal faculty leden zijn productieve onderzoekers en rangen onder de beste in de wereld. Het netwerk van centra en instituten van het college bevordert het delen van kennis en adresseert zakelijke uitdagingen.
 • Integriteit: Smeal is toegewijd aan een Honor Code en streeft ernaar om ethisch leiderschap te cultiveren door uitdagende leden van de gemeenschap te streven naar grootheid door eerlijke en ethische middelen.
 • Diversiteitsverbetering: Smeal streeft voortdurend om unieke ideeën te omarmen en verbindingen te versterken, waardoor een cultuur wordt gebouwd die de diversiteit verwelkomt, viert en bevordert.
 • Duurzaamheid: Smeal is de leider onder academische eenheden in Penn State in de ontwikkeling van zijn aanpak van duurzaamheid, van operaties tot onderwijs en onderzoek.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Smeal College of Business, Penn State

De Penn State Smeal consultancy concentratie bouwt expertise op in organisatiebeoordeling en -ontwerp, strategieontwikkeling en -implementatie, ontwikkeling van organisat ... [+]

Penn state smeal mba - consulting

De Penn State Smeal consultancy concentratie bouwt expertise op in organisatiebeoordeling en -ontwerp, strategieontwikkeling en -implementatie, ontwikkeling van organisatorische leiderschapscapaciteiten en project- en client engagement management.

Adviescursus Hoogtepunten Consulting Concentration Intro: Introductie tot consultingprocessen, diagnose en ontwerp en beheer van klantbetrokkenheid. Strategie-implementatie en organisatieverandering: Bepaal leemtes tussen de huidige organisatie en de noodzaak om nieuwe strategieën uit te voeren of veranderingen uit te voeren; Identificeer processen om de kloof te sluiten. Complexe onderhandelingen: Ontwikkel concepten en strategieën voor het analyseren en uitvoeren van multiparty onderhandelingen. Growth and Innovation Strategy: Identificeer kansen voor groei en winstgevendheid door middel van technologische en organisatorische innovaties en markt zelfstandig of met strategische partners. Raadgevende Faculteit Hoogtepunten ... [-]
Verenigde Staten State College
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Smeal College of Business, Penn State

De Penn State Smeal Finance concentratie bevat een reeks cursussen die zijn ontworpen om expertise op te bouwen in financiële analyse en planning, het beheer van financië ... [+]

Penn state smeal mba - financiën

De Penn State Smeal Finance concentratie bevat een reeks cursussen die zijn ontworpen om expertise op te bouwen in financiële analyse en planning, het beheer van financiële activa, waaronder banken en andere instellingen, en financieel beheer van bedrijven en andere bedrijven.

Financiële cursus Highlights Financiële engineering en bedrijfsstrategie: Studie en toepassing van afgeleide strategieën, financiële innovatie en moderne financiële technieken om risicoblootstelling te herbouwen en strategische kansen te verbeteren. Modern Portfolio Management-Theorie en Praktijk: Theoretische grondslagen en tools die nodig zijn voor het structureren, beheren en monitoren van de prestaties van een beleggingsportefeuille. Global Finance: analyse van internationale zakelijke financiële problemen, de impact van zich ontwikkelende internationale betalingssystemen op het bedrijfsleven, financieel management in de moderne multinationale onderneming. Financiële Faculteit Hoogtepunten ... [-]
Verenigde Staten State College
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Smeal College of Business, Penn State

De Penn State Smeal-marketingconcentratie bevat een reeks cursussen die zijn ontworpen om uw kennis van consumentengedrag, merkontwikkeling en gelijkheid te vergroten, ka ... [+]

Penn state smeal mba - marketing

De Penn State Smeal-marketingconcentratie bevat een reeks cursussen die zijn ontworpen om uw kennis van consumentengedrag, merkontwikkeling en gelijkheid te vergroten, kaders voor strategisch management en communicatie, evenals technologieën die marketingfuncties en -processen verbeteren.

Marketingcursus Hoogtepunten Nieuwe productontwikkeling en management: Identificeer zakelijke mogelijkheden, begrijp potentiële klantenbehoeften en ontwikkel een nieuw product van concept tot virtuele prototype. Consument gedrag: Verkrijg kennis over theorieën en concepten uit psychologie, sociologie, economie en andere disciplines die nuttig zijn voor het begrijpen en marketing aan consumenten. Brand Management: Onderzoek en begrijp het proces van het bouwen, ontwerpen, meten en handhaven van handelsmerken. Marketing Faculteit Hoogtepunten ... [-]
Verenigde Staten State College
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Smeal College of Business, Penn State

De Penn State Smeal Supply Chain Management concentratie bevat een reeks cursussen die zijn ontworpen om expertise op te bouwen op gebieden zoals inkoop, inkoop, conversi ... [+]

Penn State Smeal MBA - Supply Chain Management

De Penn State Smeal Supply Chain Management concentratie bevat een reeks cursussen die zijn ontworpen om expertise op te bouwen op gebieden zoals inkoop, inkoop, conversie en logistiek management en samenwerking met channel partners.

Supply Chain Management Course Highlights Strategische inkoop: Explores maakt gebruik van de bijdragen van een aanbodstrategie, e-inkoop, supply segmentatie, samenwerking en relatiebeheer, en wereldwijde inkoop voor het ontwikkelen en uitvoeren van sourcingstrategieën. In de cursus wordt speciale nadruk gelegd op strategische planning en gebruik van informatietechnologie. Productie Strategie: Focus op het begrijpen van de verbindingen tussen productie-, inventaris- en locatiebeslissingen op klantgerichte, multi-stage supply chains. Ontdek hoe strategische keuzes zoals informatietechnologie, locatie van de faciliteit en massa-aanpassing betrekking hebben op planningsbesluiten zoals voorspelling en aggregatie planning om gesynchroniseerde supply chains te ondersteunen. Voldoen aan de vraag: ontwikkelt een inzicht in het strategisch kader, de managementkwesties en de beste praktijken die verband houden met de planning en uitvoering van het vraagvervullingsproces. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de e-enabled mogelijkheden, relaties en hefbomen die nodig zijn voor responsieve, flexibele en efficiënte vraagvulling. Supply Chain Management Faculteit Hoogtepunten ... [-]
Verenigde Staten State College
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
210 Business Building
State College, Pennsylvania, 16802 US