Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Je bent klaar om te creëren en te innoveren, om diep in data en trends te graven, om computerkennis toe te passen om analytische problemen op te lossen, en om het volgende grote ding te plannen. Wij geloven erin u mogelijkheden te bieden om uw vaardigheden die op de wereldmarkt nodig zijn, aan te scherpen.

  • Enig Amerikaans team in de Case Competition van 2018 Network of International Business Schools.
  • Human Resource Management curriculum onderschreven door de Society for Human Resource Management.
  • 6-voudig statewide Missouri Collegiate Cyber Defense Competition-kampioenen.
  • Bedrijfsfaculteit leidt meer dan 30 buitenlandse reizen naar het buitenland.
  • Mode majors reizen naar de wereldberoemde New Yorkse modemarkten als onderdeel van het curriculum.120748_2017-Cybersecurity-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Doe je droombaan voordat je je droombaan laat landen

Ervaringsleren, actief leren, leren door te doen. Bij Southeast denken we dat je opleiding wordt verbeterd door te ervaren wat professionals in jouw vakgebied weten en waarvan verwacht wordt dat ze dit zullen doen. Daarom heb je hier de gelegenheid om je eigen bedrijf te starten, veilige software-oplossingen te ontwerpen en te bouwen, interactieve AI-spellen te maken of een echte financiële portefeuille te beheren. Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan wedstrijden van het hoogste niveau, samen te werken met docenten en medestudenten aan een onderzoeksproject, een marketingcommunicatiecampagne te ontwerpen of deel te nemen aan een wereldwijde denktank.

Lancering van buitengewone carrières

  • 92% van onze activiteiten
  • Meer dan 20.000 Harrison College of Business
  • Meer dan 88% van onze studenten geeft aan dat hun cursussen hen de vaardigheden / kennis hebben gegeven die zij in hun vakgebied nodig hebben.
  • Bijna 550 zakelijke partnerschappen met banen en stages.
  • AACSB-accreditatie bij slechts 5% van de instellingen die wereldwijd bedrijfsdiploma's aanbieden.120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Leren van ervaren en innovatieve faculteit

De theorie is een belangrijk onderdeel van leren, maar wat onze faculteit zo geweldig maakt, is dat ze de theorie in praktijk hebben gebracht: in hun eigen bedrijf, in bedrijven, in non-profitorganisaties, in de echte wereld. En ze zijn klaar om hun beproevingen, fouten en successen met u te delen. Ze blijven relevant op hun vakgebied door sectorpartnerschappen te zoeken en beste praktijken te leren. Laat je leiden door de faculteit in de Southeast Innovation Challenge, Start-Up Pitch Competition of een Hackathon voor kunstmatige intelligentie. Bovendien werkt het college samen met een in St. Louis gevestigde Corporate Advisory Board en leden van de Kamers van Koophandel om het curriculum actueel te houden. Welk pad je ook neemt, je wordt begeleid vanaf het moment dat je bij ons begint tot je een sluitstukproject voltooit.

Creëren van World Class Learning Spaces

Onze ultramoderne Dempster Hall biedt u toegang tot de huidige technologieën en omgevingen om u op een dieper niveau van leren te betrekken. Het gebouw is rijk aan ervaringsgerichte leerlaboratoria: presentatielaboratoria, verkooplaboratorium, focusgroeponderzoekslaboratorium, evenals meerdere computerlabs, waaronder het cybersecurity-instructielaboratorium, ondersteund door een private cloudinfrastructuur. Komende herfst zal dit een Cyber Range zijn, een educatief virtueel computerplatform dat studenten, docenten en onderzoekers toegang geeft tot computationele bronnen in een groot aantal configuraties van educatieve, experimentele en counteractiestructuren. Dit alles is ontworpen om u voor te bereiden op de professionele zakenwereld.

Gelegen in de buurt van de campus is Catapult Creative House, dat mogelijkheden biedt voor studenten en docenten uit verschillende disciplines om zakelijke ondernemingen te creëren of een nieuw product of nieuwe dienst te lanceren. De geest van ondernemerschap leeft bij Catapult en wordt bevorderd door programmering en wedstrijden ondersteund door het Douglas C. Greene Centre for Innovation and Entrepreneurship.120751_2016-BS-Professionalism-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Financiering van uw onderwijs

Dit is de bottom line voor je bottom-line: Zuidoost is een van de twee beste instellingen in Missouri in accreditaties, en het staat in de top 5 van de laagste kosten universiteiten in de staat! Dat betekent dat u er zeker van bent dat u een goede opleiding krijgt voor een betaalbare prijs. Bovendien geven we jaarlijks 20 miljoen dollar aan academische beurzen en 1.600 begiftigde beurzen om je verder te helpen met de kosten van je opleiding. College kan een uitdaging zijn, we werken eraan om het betalen eenvoudiger te maken.

Een wereldwijd netwerk smeden

We hebben een netwerk van bijna 20.000 alumni die over de hele wereld werken bij enkele van 's werelds grootste bedrijven tot enkele van de meest innovatieve startups van dit moment. Lees meer over wat onze alumni aan het doen zijn.120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Locaties

Kaap Girardeau

Address
Southeast Missouri State University
One University Plaza
Cape Girardeau, MO 63701

Kaap Girardeau, Missouri, Verenigde Staten

Accreditaties

AACSB Accredited