Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Van zijn bescheiden begin als de staat de tweede Teachers College - opgericht in 1869 met een tiental academische afdelingen en een inaugurele klasse van 143 - Southern Illinois University Carbondale behoort inmiddels tot Illinois 'meest uitgebreide openbare universiteiten. Elk jaar verwelkomen we studenten uit alle 50 staten en meer dan 100 landen die profiteren van een uitstekende academische programma's zoals ze associate, bachelor, master, doctoraal en professionele licentiaat in de rechten en geneeskunde na te streven.

Denk aan een specialiteit en de kans is groot dat we bieden een bachelordiploma in dat onderwerp. Graduate programma's zijn onder de wet, geneeskunde, en nog veel meer.

Missie en Scope

SIU omarmt een unieke traditie van toegang en kansen, inclusief excellentie, innovatie in onderzoek en creativiteit, en een uitstekende onderwijs gericht op het voeden student succes. Als een nationaal gerangschikt publieke universiteit en regionale economische katalysator, creëren we en kennisuitwisseling om toekomstige leiders vorm te geven, het verbeteren van onze gemeenschappen, en transformeren leven.

Locaties

Carbondale

Address
Southern Illinois University
Carbondale

62901 Carbondale, Illinois, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: