Stony Brook University

College of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Stony Brook College of Business richt zich op onderzoek, onderwijs, en de toepassing van innovatie en operationele uitmuntendheid door het benadrukken van een cross-disciplinair, globale aanpak, en het bevorderen van ethisch, maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Om de missie te volbrengen, het eerste doelpunt van het College of Business is het undergraduate en graduate business onderwijs van de hoogste kwaliteit die studenten voorbereidt op het belonen van professionele loopbaan te bieden. Wij streven ernaar om elke student een competitief voordeel geven van een praktische business programma sterk verankerd in theorie dat interdisciplinair onderwijs, robuuste verbindingen met andere academische en professionele eenheden op de campus, projecten met off-campus en op de campus klanten, innovatieve en ethische handelspraktijken benadrukt , wereldwijde zakelijke relaties, en maatschappelijk verantwoord leiderschap. Onze pedagogische aanpak stimuleert studenten om diep na te denken, zowel binnen de zakelijke disciplines en hun business onderwijs aan andere academische en professionele sferen betrekking hebben.

Het tweede doel van het College of Business is om nieuwe kennis die betrekking heeft op het beheer van theorie en praktijk en dat zal onmiddellijk of lange afstand praktische betekenis hebben te maken en te verspreiden. Omdat onze business programma sterk is verankerd in theorie dat interdisciplinair onderzoek benadrukt, zoeken wij robuuste verbindingen met andere academische en professionele onderzoek faculteit op de campus (bijvoorbeeld Geneeskunde, Techniek, Economie, Psychologie, Informatica en Technische Wiskunde). Ons onderzoek zal voldoen aan de hoogste normen, verdienen publicatie in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften, en te verlichten andere onderzoekers aan grote conferenties over de hele wereld.

De derde doelstelling van het College of Business is om leiderschap dat de economische groei bevordert op Long Island, in de staat New York, in het land, en wereldwijd te bieden. We zullen nauw samenwerken met het bedrijfsleven, ondernemers, venture capitalists, en anderen, zoals de campus technologische centra en Brookhaven National Laboratory, om manieren te bevorderen welzijn door het creëren van een dynamische en duurzame economie te ontdekken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Stony Brook universiteit mba

Campus Voltijd August 2019 Verenigde Staten Stony Brook

Het Stony Brook MBA combineert een uitgebreide zakelijke curriculum met persoonlijke aandacht van deskundige docenten. Ons doel is om leiders die beschikken over de kennis, integriteit en originaliteit om enterprise rijden in de 21e eeuw te creëren. [+]

Rethinking the Way Business Schools Teach Zakelijk

Het Stony Brook MBA combineert een uitgebreide zakelijke curriculum met persoonlijke aandacht van deskundige docenten. Ons doel is om leiders die beschikken over de kennis, integriteit en originaliteit om enterprise rijden in de 21e eeuw te creëren. Wij staan ​​voor onze focus op innovatie, industrie projecten, teamwork en een pragmatische benadering van het bedrijfsleven. Studenten bouwen een portfolio van zakelijke projecten die met hun mogelijkheden om potentiële werkgevers te tonen. Onze praktische, hands-on aanpak heeft een reputatie opgebouwd als een van de grote geleerdheid ervaringen bij Stony Brook.

Wij bieden een scala van MBA programma's, waaronder een full-time dag-programma, en part-time 's avonds en in het weekend programma's. MBA concentraties worden aangeboden in financiën, marketing, human resources, boekhouding, innovatie, algemeen management en de gezondheidszorg management. Onze programma's profiteren van de grote middelen gevonden op het Stony Brook campus, geeft ons de mogelijkheid om unieke gecombineerde MS / MBA-diploma, met inbegrip van volksgezondheid, de openbare orde, Informatica, Werktuigbouwkunde, Biomedische Technologie, en Kunstgeschiedenis & Criticism bieden. Wij bieden ook een gecombineerde MD / MBA-programma met de Medical School. Studenten die de Full Time MBA-programma van Stony Brook wonen komen uit alle lagen van het leven ... en alle uithoeken van de wereld. ... [-]