Lees de Officiële Beschrijving

De docenten en personeel van Tallahassee International College erkennen dat we bestaan, boven alles, om kennis te bieden en om onze studenten te dienen. We zijn toegewijd aan het aanbieden van online onderwijs van het digitale tijdperk afgestudeerde studenten die het informatietijdperk kunnen omarmen. Baanbrekende technologie in online educatieve levering zal de volgende generatie van business georiënteerde individuen voor te bereiden op de arbeidsmarkt met een algemeen begrip van het internationale bedrijfsleven in te voeren.

Wij streven naar voortdurende verbetering van al onze programma's, curricula en levering modi. Dit wordt bereikt door middel van effectief onderwijs en praktische toepassingen; technologische geletterdheid; onderzoek dat aan het leren missie van het College, met inbegrip van intellectuele bijdragen die vooral vooruit praktijk en verbeteren disciplinaire kennis relevant is.

Het begin van de communicatie leeftijd bracht over het internet met nieuwe vormen van onderwijs op alle niveaus. Het online programma op TIC zal bieden aan studenten uit alle hoeken van de wereld, de kwaliteit van het onderwijs dat de benodigde vaardigheden zal genereren om het personeelsbestand van een land binnen te komen.

De school biedt onderwijskansen voor alle leerlingen, ongeacht hun land van herkomst, sociaal-economisch niveau, en raciale, etnische of religieuze achtergrond. Het houdt een beleid van openbare toegang tot alle gekwalificeerde studenten.

Elke student is een aparte en unieke persoon die gerespecteerd wordt als zodanig. Een van de doelstellingen voor elk lid van de faculteit is te respecteren en aan de waardigheid en de waarde van elke student te verbeteren. De door de school diensten worden gekenmerkt door hun specifieke vermogen om de behoeften van de studenten te ontmoeten in het bereiken van hun specifieke doelen. Daartoe elk lid van de faculteit en het ondersteunend personeel heeft bijgedragen in het proces van studentenbegeleiding. De school voert haar programma's met een bewuste aandacht op de cross-culturele dimensies van leren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook: