Lees de Officiële Beschrijving

Streven naar uitmuntendheid, heeft TSU consequent genoteerd in US News & World Report's "Guide to America's Best Colleges" voor meer dan een dozijn jaren.

Opgericht in 1912

Opgericht in 1912, Tennessee State University (TSU) is een uitgebreide, stedelijk, coeducational, land-subsidie ​​instelling. Onze Nashville huis biedt twee locaties-de 500-hectare grote campus ligt in een prachtige woonwijk, langs de rivier de Cumberland, en het centrum van Avon Williams campus ligt vlak bij het centrum van het bedrijfsleven en de overheid district Nashville's.

Ons verhaal Het College of Business is uniek klaar in het hart van het centrum van Nashville als een sterk, robuust, en het uitbreiden van het onderwijs, ondernemerschap en onderzoek motor, een positieve invloed op het ondernemerschap en economische tapijt van Nashville, de staat Tennessee, en de wereld. Door middel van innovatieve onderwijs, onderzoek richtte zich op de hedendaagse business concepten, en een cultuur verankerd door een verbintenis tot service en een leven lang leren, wordt het college ongeveer 900 academici en studenten bereid door een toegewijd en cultureel divers faculteit voor de wereldwijde economische succes.

De TSU College of Business Story

De eerste business school in Nashville dual-accreditatie te verdienen aan de meest prestigieuze accreditatieorgaan voor business schools in de wereld, de Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International) Geselecteerd door de Nashville Scene Magazine in 2012 als een van de top 3 MBA programma's in Nashville. De TSU MBA biedt concentraties in:

boekhoudkundige Beheer van Informatiesystemen financiën supply chain management

Internationaal erkende faculteit, al houden doctoraat graden, publiceerde meer dan 400 wetenschappelijke werken in de afgelopen 5 jaar.

Nieuwe samenwerkingsverband MBA-programma met Tianjin Polytechnic University in China.

Het College bewerkingen, publiceert, een internationale wetenschappelijke publicatie, de Journal of het ontwikkelen van gebieden.

Het college heeft een Financial Trading Room state-of-the art.

Bachelor of Business Administration Degree in:

boekhoudkundige bedrijfskunde bedrijfsinformatiesystemen Economie en Financiën

Nieuwe Undergraduate Concentraties in: Hospitality Management, International Business Wereldwijd erkende Supply Chain Management undergraduate en graduate programma's Twee onderscheiden begiftigd stoelen of Excellence in Accounting en Banking & Financial Services.

Het college heeft een sterke corporate en business leadership ondersteuning via onze 5 planken van adviseurs.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Tennessee State University

De TSU MBA curriculum is een breed gebaseerde beheer van het onderwijs dat u voorziet van de kennis en vaardigheden om leidinggevende posities in de publieke en private b ... [+]

De TSU MBA curriculum is een breed gebaseerde beheer van het onderwijs dat u voorziet van de kennis en vaardigheden om leidinggevende posities in de publieke en private bedrijven aannemen. Het programma is geaccrediteerd door AACSB International. De lessen worden aangeboden in de avond, dus full time werknemers noemen nog steeds deelnemen aan het programma.

De MBA-programma bestaat uit 12 cursussen voor 36 uur studiepunten. De MBA-programma wordt aangeboden in 2 leveringsopties:

De MBA-traditionele opties: De cursussen worden aangeboden op de campus en een keer per week ontmoeten van maandag tot vrijdag, 5: 30-8: 30 PM De MBA Versnelde Option biedt de MBA-graad in een korter tijdsbestek terwijl het bereiken van hetzelfde aantal lesuren en de leerresultaten als de traditionele MBA-programma van het college. De versnelde optie bestaat uit 36 ​​krediet uur, dat in 12 korte maanden voorafgaand aan de Algemene MBA zijn voltooid. De lessen zijn gunstig aangeboden: • vrijdag van 17:30-09:30 (op de Avon Williams Campus campus) • zaterdag van 8:00-04:00 (op de Avon Williams Campus Campus). Volledig online tijdens de zomer. ... [-]
Verenigde Staten Nashville
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands