University of San Francisco - School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wees een leider. Bouwen productieve en medelevend organisaties. Wees een kracht voor positieve verandering in de wereld.

De Universiteit van de School of Management van San Francisco ligt in het epicentrum van de wereldwijde innovatie en kan u helpen de vaardigheden te ontwikkelen om uit te blinken in de huidige dynamische bedrijfsleven, de overheid en non-profit omgevingen. Onze internationaal erkende faculteit hecht waarde aan het leren wat je nodig hebt om te slagen, met inbegrip van de kenmerken van onze opvoeding - sociale rechtvaardigheid en wereldburgerschap.

Waarom de USF School of Management?

Wanneer u lid wordt van de USF School of Management u deelnemen aan een universiteit zich in voor het ontwikkelen van medelevende en productieve leiders.

Onze missie is om je uit te dagen om business en management reimagine tot een meer humane en rechtvaardige wereld te creëren. Wij eisen academische excellentie in dienst van de mensheid. We verbreden uw begrip van de wereldwijde markt van vandaag.

Wij zijn gevestigd in de hart van San Francisco, Een van de meest intense zakelijke ecosystemen in de wereld, die ons in staat stelt om studenten te voorzien van een ongeëvenaarde toegang tot de high tech, biotech, finance, risicokapitaal en ondernemende leiders. Naast de ongeëvenaarde real-world toepassing in je opleiding aan de School of Management, onze student-to-faculteit verhouding 15: 1 voor een zeer betrokken en geïndividualiseerde leerervaring.

We brengen studenten uit de hele wereld voor zowel de academische fundamenten van de hedendaagse ondernemerschap en innovatie, alsmede zuurverdiende ervaring in het bedrijfsleven en inzichten te leren van ondernemers en zakelijke professionals. Onze alumni vertegenwoordigen 117 bedrijven in 50 staten, 9 Amerikaanse gebiedsdelen, en 97 landen over de hele wereld.

Ontdek uitzonderlijke graduate academische programma's, docenten van het hoogste kaliber, en een student en alumni gemeenschap die actief is het veranderen van de wereld van hier. Wij zijn een AACSB geaccrediteerde instelling, het hoogste niveau van de prestatie alleen in het bezit van 5% van de business schools wereldwijd.

Het leven op het USF School of Management

Leven bij USF is meer dan zitten in een klaslokaal. Studenten aan de School of Management genieten van rijke educatieve ervaringen die hen voor te bereiden op de huidige dynamische markt, van real-world consulting projecten en globale immersie programma's om gerenommeerde sprekers en interactie met studenten en alumni-netwerk dat de wereld aan het veranderen is.

School of Management Faculteit

USF School van de faculteit Management zijn toegewijd aan uitstekende onderwijs en worden aangedreven door een dual nadruk op academische discipline en sociale rechtvaardigheid. Onze onderwijzers, hulpverleners en wetenschappers bieden studenten met een schat aan internationale ervaring in het management problemen en praktijken. Hun onderzoek wordt aangewakkerd door intellectuele nieuwsgierigheid en verrijkt door de bijdragen van academici, en de overheid, non-profit en zakelijke leiders uit de hele wereld.

De faculteit zijn gewijd aan innovatief onderzoek en best practices, het creëren van een leeromgeving gekenmerkt door hoge kwaliteit beurs en bewust aandacht aan de maatschappelijke impact van hun werk. Ze dienen onze gemeenschap, onze stad, en onze wereld door redacties, pro bono advies, raden van bestuur, en door middel van service-learning projecten ingebed in hun curriculum.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk MBA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

MBA (parttime)

Campus Deeltijd 2 - 5 jaar August 2018 Verenigde Staten San Francisco

De parttime MBA is ontworpen om je carrière te veranderen terwijl je aan het werk bent - door belangrijke vaardigheden en nieuwe perspectieven aan te reiken die je meteen op kantoor zult invoeren. En onze gunstige ligging aan 101 Howard Street in het centrum van San Francisco ligt op een steenworp afstand van BART, Caltrain en het Transbay Transit Centre. Uw MBA is nooit dichterbij geweest. [+]

Je leven is uniek. De USF Part-Time MBA is flexibel omdat je het nodig hebt.

De parttime MBA is ontworpen om je carrière te transformeren terwijl je aan het werk bent - door belangrijke vaardigheden en nieuwe perspectieven te bieden die je meteen op kantoor zult plaatsen.

En onze gunstige ligging aan 101 Howard Street in het centrum van San Francisco ligt op een steenworp afstand van BART, Caltrain en het Transbay Transit Centre. Uw MBA is nooit dichterbij geweest.

Je leven, je planning, je MBA

Voor drukke professionals is flexibiliteit in je opleiding essentieel - en de parttime MBA is gestructureerd om je succes te ondersteunen door je de flexibiliteit te geven om binnen 5 jaar te eindigen.... [-]


MBA

Voltijd MBA

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigde Staten San Francisco

Bouw de essentiële vaardigheden om succesvolle, duurzame bedrijven te leiden in de meest ondernemende stad ter wereld en daarbuiten. Leiderschap De fulltime MBA bereidt je voor op ethisch en ondernemend leiderschap door middel van ervaringsleren - en van onschatbare waarde voor professionele blootstelling in de stad die synoniem is aan innovatie. [+]

Bouw de essentiële vaardigheden om succesvolle, duurzame bedrijven te leiden in de meest ondernemende stad ter wereld en daarbuiten.

De full-time MBA-graad van de USF biedt u een persoonlijk pad naar zakelijk leiderschap.Academische inhoud van wereldklasse en deskundige, toegewijde faculteitCarrière-georiënteerde co-curriculaire activiteiten en evenementenSamenwerking met uitgebreide Bay Area School of Management alumni en bedrijfsnetwerkenZes concentraties voor full-time en part-time MBA-programma'sBusiness AnalyticsondernemerschapFinanciënInternationale zakenafzetOrganisatie ontwikkeling

Bij USF profiteer je van de unieke voordelen van een loopbaanbegeleiding, instructie, selectie van cursussen en gespecialiseerde werkervaring die aansluiten bij je professionele doelen, evenals een ongeëvenaarde nabijheid tot Bay Area-netwerken, waardoor je connecties kunt leggen met internationale organisaties, stagiair in vrijwel elke sector en uit de eerste hand ervaring met potentiële werkgevers.... [-]


Videos

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

Contact

USF School of Management Downtown Campus

Adres University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Website http://www.usfca.edu/management/
Telefoon +1 415-422-2221

Adres Barcelona, Catalonië, Spanje
Telefoon false

Adres San Jose, Californië, Verenigde Staten
Telefoon false

Adres Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan