Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op de Universiteit van Vermont School of Business Administration. We bereiden studenten om verantwoordelijke managers in een dynamische, onderling verbonden en complexe duurzame mondiale economie.

Onze faculteit leden excelleren in onderwijs, onderzoek en praktijk in hun respectieve gebieden en bieden een veeleisend curriculum dat sterke kwantitatieve en conceptuele analytische vaardigheden ontwikkelt.

School of Business Administration UVM's opleidt verantwoordelijke managers voor succes in complexe, wereldwijde, multi-stakeholder en duurzame omgevingen. Onze studenten en docenten zijn over het bouwen van een betere organisatie en een betere samenleving gepassioneerd.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

University of Vermont, School of Business Administration

De universiteit van nieuwe MBA-programma van Vermont Duurzaam Ondernemen (semba) bereidt studenten voor winstgevende en duurzame zakelijke kansen te creëren in een wereld ... [+]

Voor een jaar Duurzaam Ondernemen MBA

Bent u tevreden met gewoon "business as usual" of bent u iemand die geïnteresseerd is in het bedrijfsleven om de wereld te veranderen? De universiteit van nieuwe MBA-programma van Vermont Duurzaam Ondernemen (semba) bereidt studenten voor winstgevende en duurzame zakelijke kansen te creëren in een wereld die een transformationele verandering. We zijn op zoek naar mensen zoals jij - mensen niet tevreden met de dingen doen zoals ze altijd al gedaan, de verstoorders, vernieuwers en ondernemers met visie is. Leiders die anders denken en weten dat er een betere manier om zaken te doen, en die bereid zijn om te beginnen aan een bedrijfskundige opleidingen die hen voorbereiden om anders te leven, leiden anders en winst anders. We hebben het wel de Duurzaam Ondernemen MBA en, nou ja, het is anders - niet een MBA-as-usual.... [-]

Verenigde Staten Burlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands