University of Central Arkansas College of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College of Business, opgericht in 1969, is diep geworteld in de University of Central Arkansas. Met meer dan 1.500 niet-gegradueerde studenten en 100+ afgestudeerde studenten bloeit het bedrijfsprogramma.

Naarmate technologie en methoden vorderen, onderhoudt het College of Business een innovatief curriculum dat tegenwoordig zeer geschikt is voor bedrijven. Studenten worden opgeleid in de waarden van ethisch gedrag en integriteit, waardoor de hogeschool een vertrouwde partner is in het bedrijfsleven. Als zodanig heeft UCA's College of Business een van de meest actieve stageprogramma's in de staat. Deze vitale stages bieden studenten de mogelijkheid om werkervaring op te doen en te netwerken in hun loopbaanveld.

Voortbordurend op de erfenis van de University of Central Arkansas, handhaaft het College of Business educatieve excellentie terwijl het studenten voorbereidt op een succesvolle carrière als leiders op de werkplek. UCA-bedrijfsstudenten behoren tot de eersten in de staat die worden gerekruteerd door grote bedrijven, waaronder: Acxiom, BKD LLP, Crews & Associates, Dillard's, HP, JB Hunt Transport en Wal-Mart.

Locaties

Conway

Address
72035 Conway, Arkansas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen