Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

De University of South Florida is een grote, openbare 4-jarige universiteit met een diploma van niet-gegradueerde, afgestudeerde, gespecialiseerde en doctoraal niveau. Het USF-systeem omvat drie, afzonderlijk geaccrediteerde instellingen: USF; USF St. Petersburg; en USF Sarasota-Manatee. Het USF System heeft meer dan 50.000 studenten in dienst en heeft een jaarlijks budget van $ 1,7 miljard en staat op de 45e plaats in de natie voor onderzoeksuitgaven aan alle universiteiten, publiek of privaat.

USF bestaat uit 14 hogescholen met meer dan 180 niet-gegradueerde majors en concentraties. Sommige van de meest bevolkte universiteiten zijn USF Health, Arts.

USF St. Petersburg biedt een intieme campuscampus aan de waterkant met kleinere klassen en de nadruk op betrokkenheid van de gemeenschap. Het biedt meer dan 40 graduate en undergraduate-opleidingen aan in de Colleges of Arts and Sciences, Business en Education.

USF Sarasota-Manatee biedt op vergelijkbare wijze een kleinere, gepersonaliseerde leeromgeving, terwijl de schilderachtige campus een belangrijk stuk is van de culturele corridor van Sarasota. Het biedt meer dan 40 academische programma's met vier belangrijke dynamische hogescholen in Business, Hospitality

USF in een oogopslag

 • Opgericht: 1956
 • Niet-gegradueerden: 37.333
 • Graduate Students: 10.677
 • Totaal aantal studenten dat financiële steun ontving in 2016-17: 38.638
 • Gemiddeld toegekende financiële steun: $ 10.774
 • Accreditatie: Regionally Accredited, Southern Association of Colleges and Schools
 • Studentenfaculteitratio: 21: 1
 • Gemiddelde klasgrootte: 33 studenten
 • Faculteit
 • Diversiteit: 41% van de studenten is Afro-Amerikaans, Zwart, Aziatisch-Amerikaans, Latijns-Amerikaans, Indiaans of multiraciaal.
 • Vertegenwoordigde landen: 128 en 10% van de totale studentenpopulatie
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

University of South Florida

US News and World Report rangschikte de MBA nr. 53 van USF bij openbare universiteiten en nr. 92 in het land in het algemeen. Ons programma helpt studenten bij het ontwik ... [+]

Programmakenmerken

US News and World Report rangschikte de MBA nr. 53 van USF bij openbare universiteiten en nr. 92 in het land in het algemeen. Ons programma helpt studenten bij het ontwikkelen van analytische vaardigheden en creatieve vaardigheden en bevordert de samenwerking met ervaren en diverse klasgenoten. In USF's MBA leer je van wereldklasse docenten, gastsprekers en bedrijfsleiders.

Mogelijk gemaakt door Analytics, gedreven door creativiteit

De term 'data-analyse' lijkt op het eerste gezicht numeriek en koud, maar het kan vele menselijke vormen aannemen in het bedrijfsleven: een baas die aan een reality tv-show begint om erachter te komen wat haar werknemers echt van zaken vinden. Een sportteam dat uitzoekt hoeveel fans zijn bereid te betalen voor prime tickets. FedEx besluit te leveren op moederdag zodat moeders bloemen kunnen ontvangen, maar niet op de meeste zondagen. Bedrijven hebben bergen met gegevens die hen kunnen vertellen wat er nu gebeurt en om gefundeerde vermoedens te maken over wat er morgen kan gebeuren - maar deze informatie is alleen nuttig als deze kan worden begrepen. Niet iedereen kan naar die gegevens kijken en een verbinding maken met de winst- en verliesrekening.... [-]

Verenigde Staten Tampa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 - 36 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands