Al Falah University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Al Falah University ligt in het hart van het emiraat Dubai en is vastbesloten om een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs van het land te worden. Onze universiteit biedt een onderwijs- en leeromgeving die wordt voortgebracht door een gerenommeerd academisch kader, ondersteund door onderwijs- en communicatietechnologie van beste praktijken, evenals bibliotheekhulpbronnen. In deze schoolomgeving zullen studenten gemotiveerd zijn om disciplinaire concepten, hulpmiddelen en gegevens te begrijpen die hen voorbereiden op meer gevorderd onderwijs, of voor bevredigende en productieve carrières die bijdragen aan verdere nationale en regionale ontwikkeling.

De huidige academische programma's van onze universiteit in het College of Business Administration, het College of Law, en het College of Mass Communication zijn geselecteerd op basis van de gevestigde vraag van studenten, de beschikbaarheid van uitzonderlijke docenten met de mogelijkheid om theorie te koppelen aan de praktijk in hun onderzoek onderwijs en de behoeften van de publieke en private sectoren van het land aan afgestudeerden in deze disciplines.

Studenten die zijn ingeschreven en geregistreerd bij onze universiteit zullen ook bezig zijn met interdisciplinair leren, en zullen leren om kritische denkvaardigheden te oefenen, gebaseerd op onafhankelijk leren buiten hun klassen, evenals discussies in de klas, terwijl ze ook onderzoek en kennis toepassen. Onze studenten zullen profiteren van programma's van nationale, regionale en internationale samenwerking die bedoeld zijn om hun opleiding te verrijken.

Al Falah University zal te Al Falah University tijd proberen verdere onderwijskansen te ontwikkelen voor studenten in extra colleges, gebaseerd op ons vijfjarig strategisch plan, mede ingegeven door voortgaand marktonderzoek dat informatie verschaft over de evoluerende behoeften van het hoger onderwijs.

Visie

De visie van de AFU is om zich te onderscheiden als een van de beste universiteiten in zowel de VAE als de GCC door middel van academisch onderzoek, excellente educatie, ervaringsgericht leren, streven naar kennis en constante intellectuele verkenning. Voor alle belanghebbenden streeft AFU naar een innovatieve onderwijsomgeving die waarde toevoegt door middel van studentervaringen in logisch redeneren, kritisch denken, toegepaste vaardigheden en creativiteit. AFU houdt zich aan de internationale normen en kan worden erkend voor de aanzienlijke vooruitgang met behoud van lokale culturele en ethische waarden van de VAE en GCC. AFU streeft naar lokale en internationale erkenning voor academische programma's, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening.

Missie

AFU is een onderwijsinstelling in het hart van Dubai die uitmuntendheid in multidisciplinair onderwijs, onderzoek en betrokkenheid bij de gemeenschap bevordert. De universiteit biedt coeducational undergraduate en graduate-programma's aan een reeks van nationale en internationale studenten. Door kritisch en analytisch te denken, creatieve problemen op te lossen en te innoveren, zijn AFU-afgestudeerden bereid om ethisch en professioneel een bijdrage te leveren aan het welzijn van de samenleving, zowel lokaal als regionaal.

AFU's Missie en Visie-uitspraken worden voorafgaand aan de verklaring goedgekeurd door het Besturende Lichaam (bestuursleden). Ze zullen periodiek worden herzien en opnieuw worden geëvalueerd om hun naleving en bruikbaarheid te waarborgen bij het bieden van algemene strategische richting aan AFU.

Locaties

Dubai

Address
Al Rebat St,Al Garhoud Area,Deira - Dubai - United Arab Emirates
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten