Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Baanbrekend Brits onderwijs in Dubai, met hooggeprezen opleidingen die voldoen aan de specifieke eisen van het lokale bedrijfsleven.

Ons erfgoed dateert uit 1821 sinds onze gemeenschap van wetenschappers transformerende oplossingen heeft ontwikkeld voor specifieke wereldwijde problemen. Wij zijn specialisten in engineering, business en wetenschap en leiders in innovatief mondiaal onderwijs voor een toekomstige wereld.

Onze gevestigde reputatie

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1821, hebben we een lange traditie van uitmuntendheid en een bewezen staat van dienst in het opleiden, inspireren en uitdagen van de professionals van morgen. Wij zijn een van de beste Britse universiteiten voor bedrijfsleven en industrie en hebben een gevestigde reputatie voor onderwijs van wereldklasse en praktisch, toonaangevend onderzoek.

Heriot-Watt in Dubai

Heriot-Watt University was de eerste overzeese universiteit die zich in Dubai International Academic City vestigde.

Na 180 jaar aanbod van wereldberoemd onderwijs in het VK, werd Heriot-Watt uitgenodigd in Dubai om gespecialiseerde programma's te verzorgen op het gebied van management, engineering, gebouwde omgeving, voedingswetenschap en mode.

Onze programma's

Onze Dubai-studieprogramma's variëren van Masters-programma's in disciplines als uitdagend en divers als Petroleum Engineering, Construction Project Management, Management, Energie, Informatietechnologie en de wereldberoemde Edinburgh Business School MBA, tot niet-gegradueerden in Management, Construction, Quantity Surveying en engineering.

Op onze Dubai Campus krijg je een diploma dat wordt onderwezen en onderzocht volgens dezelfde hoge normen als op onze campussen in het Verenigd Koninkrijk, en bereid je voor op succes in je gekozen carrière.

Al onze programma's worden gegeven door onze eigen faculteit, van wie velen zich permanent in Dubai bevinden, aangevuld met een bezoek aan experts op belangrijke gebieden.

Topkwaliteit Brits onderwijs

Met sterke banden met de industrie en het bedrijfsleven zijn we trots op het ontwikkelen en opleiden van toekomstige leiders, managers en innovators. Omdat veel van onze programma's worden erkend door de relevante beroepsverenigingen en -instituten, wordt een diploma van Heriot-Watt University professioneel gewaardeerd.

Onze graden zijn ook geaccrediteerd en goedgekeurd door Royal Charter in het Verenigd Koninkrijk.

Onze programma's omvatten de mogelijkheid om een ​​deel van je diploma over te dragen en een deel van je studie af te ronden op onze thuiscampus in Schotland.

Heriot-Watt afgestudeerden zijn zeer gewild bij werkgevers over de hele wereld, en onze 77.000 alumni die werkzaam zijn in sleutelposities over de hele wereld zijn een bewijs van ons succes.

Ondersteunende omgeving

Sinds 2005 hebben we een campusomgeving gecreëerd waar je je studentenleven ten volle kunt leiden, duurzame vriendschappen kunt sluiten en kunt genieten van alles wat een van 's werelds grootste steden te bieden heeft.

Op onze Dubai Campus geniet u van een ondersteunende en positieve leeromgeving die ervoor zorgt dat u het beste uit uw tijd als student kunt halen.

We hebben een scala aan ondersteunende diensten met vriendelijke, aanspreekbare medewerkers die er zijn om te luisteren en u van advies, ondersteuning en informatie te voorzien die u nodig heeft.

Gegarandeerde collegegeldpakketten en mogelijkheden voor beurzen zijn ook beschikbaar om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw tijd bij ons kunt halen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Heriot-Watt University Dubai

Edinburgh Business School biedt zijn MBA-programma al meer dan 10 jaar aan in Dubai. Volledig in licentie gegeven door de Knowledge and Human Development Authority (KHDA) ... [+]

Overzicht

Edinburgh Business School biedt al meer dan 10 jaar zijn MBA-programma in Dubai aan. De MBA is volledig geautoriseerd door de Knowledge and Human Development Authority (KHDA) en kan full-time, meer dan een jaar of parttime, over een periode van twee jaar, worden voltooid op de campus van Heriot-Watt University in Dubai's International Academic City.

Als een MBA-student, krijg je volledige ondersteuning op de campus en online en word je lid van onze groeiende internationale studentenorganisatie op de campus van onze universiteit in Dubai.

Waarom de MBA van de Edinburgh Business School studeren aan de Dubai Campus van de Heriot-Watt University?

Je zult niet alleen les krijgen van hooggekwalificeerde, ervaren en gerespecteerde Britse en lokale faculteiten, maar je zult ook een klaslokaal delen met gelijkgestemde individuen, en lid worden van ons groeiende netwerk van internationale zakenmensen. Daarnaast krijgt u de kans om deel te nemen aan een internationale uitwisseling, waar u lessen zult volgen op onze campus in de prachtige hoofdstad van Schotland, Edinburgh.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Academische stad
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Heriot-Watt University Dubai

Heriot Watt Unviersity Dubai
Website
Telefoonnr.
+971 4435 8700