Imperial School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een geaccrediteerd online MBA-programma

Imperial School of Management (ISM) werkt samen met toonaangevende universiteiten en gerenommeerde B-scholen wereldwijd. ISM streeft ernaar om kwalitatief hoogwaardige en internationaal geaccrediteerde programma's aan te bieden aan leerlingen in het Midden-Oosten en Afrika.

Deze programma's zijn afgestemd op werkende professionals, waardoor ze betaalbare, flexibele MBA-programma's met een blended manier van leren zijn. Onze betaalbare MBA-programma's sluiten op geen enkele manier een compromis met betrekking tot kwaliteitsonderwijs en -content. De gemengde bezorgmodus van ISM biedt een optie voor online leren, waardoor het de geaccrediteerde Italiaanse online MBA in de VAE wordt.

Het programma wordt geleverd door cursussen met inhoud die essentieel is voor bedrijven van tegenwoordig Internationaal. We hebben zeer competente docenten die de studenten betrekken bij discussies, casestudy's, video's, simulaties en presentaties die individueel of in groepen worden uitgevoerd. Realtime hulp wordt geboden aan leerlingen om hen te helpen hun cursus op tijd af te ronden. De duur van onze programma's is 12 maanden en is daarmee de grootste Italiaanse MBA in de VAE in de afgelopen jaren. Onze programma's zijn goedgekeurd door het Italiaanse ministerie van Onderwijs, dus van hoge kwaliteit door de overheid goedgekeurde MBA-programma's.

De school gelooft ook sterk in netwerkvaardigheden en uitwisseling van ideeën van gelijkgestemde individuen. ISM biedt studenten en alumni de mogelijkheid om tijdens seminars en conferenties in contact te komen met marktleiders. Het onderliggende doel van de school is om een ​​robuuste gemeenschap van goed presterende professionals en ondernemers op te bouwen. Deze community heeft voorrang en motiveert de komende generatie om een ​​holistische samenleving te worden. ISM is geregistreerd en heeft een vergunning van de regering van Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten, met licentie nr. 1701124 en is opgericht als een naamloze vennootschap.

64376_Imperial-School-of-Management-logo.png

Locaties

Verenigde Arabische Emiraten online

Address
Verenigde Arabische Emiraten online, Verenigde Arabische Emiraten

Sharjah

Address
Sharjah
85532 Sharjah, Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden