Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1995 heeft Master Education International (MEI) de gelieerde en geassocieerde instituten in het Midden-Oosten, India, het verre oosten en hun studentengemeenschap in het algemeen bediend door het Britse, Amerikaanse en Indiase hoger onderwijs te verzorgen. De belangrijkste programma's zijn MBA en BBA. MEI is een partner van drie vooraanstaande UK awarding boards; QUALIFI, BTEC Edexcel en NCC Education and City Vision University in de VS en Banasthali University India (Aangeboden en aanbevolen door MOHE, Verenigde Arabische Emiraten) Masters is ook een kantoor buiten de campus voor een op onderzoek gebaseerd programma dat leidt tot Ph.D.

Master Education International levert managementopleidingen voor de afgelopen 20 jaar en heeft zijn bezorgcentra in Dubai en Sharjah (Ajman) in de VAE, met het hoofdkantoor van de groep in India en zijn medewerkers in KSA en Singapore. We zijn vooral gericht op de behoeften van werkende professionals door fysieke interactieve lessen op vrijdag alleen in onze bezorgcentra te houden. Krediet verdiend aan de andere universiteit is overdraagbaar waardoor u uw hoger onderwijs kunt starten.

getuigenissen

"Masters gaven me de opties van verschillende erkende universiteiten voor de MBA-programma's die een grondige kennis geven om competitief te zijn in deze geglobaliseerde wereld.Het MBA-programma bood onmiddellijke waarde door mijn strategisch bewustzijn te vergroten. Ik twijfel er niet aan dat Masters absoluut de beste keuze voor mij, en zou voor de meeste mensen zijn. "
-Amin Kazi, Executive Manager en GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Ik ben sinds juli 2011 bij Masters, ik heb mijn BBA-diploma in Marketing gedaan en ben getuige geweest van een geweldige en hooggekwalificeerde faculteit." Momenteel ben ik mijn MBA-diploma in marketing aan het afronden. "Ik ben blij dat ik bij Masters ben." -Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

"Ik was altijd geïnteresseerd in MBA-HR en maakte me zorgen over het beheer van studies terwijl ik aan het werk was, omdat ik na het werk genoeg coaching en lessen nodig had." De oplossing was Masters Educational Institute MEI heeft me geholpen om professioneel te verbeteren

Onze doelstellingen

Het bieden van onderwijs van specifieke en superieure kwaliteit ter voorbereiding op professionele functies in de snel veranderende wereld van vandaag, waar meritocratie en kwalificaties fundamenteel zijn voor vooruitgang.

Post-educatieve kansen bieden aan klanten die al actief zijn in het bedrijfsleven, waardoor ze hun carrièredoelstellingen kunnen vervullen door hun vaardigheden te verbeteren zonder hun roeping te onderbreken of de kwaliteit van het onderwijs in gevaar te brengen.

Waar nodig traditionele praktijken, moderne technieken en technologie gebruiken om de levering zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat onze cliënten hun onderwijs- en carrièredoelstellingen kunnen bereiken en verrijken.

In lijn blijven met innovaties en nieuwe methoden en technologie ontwikkelen voor het leveren van onderwijs- en componentmaterialen en administratieve aspecten van het instituut.

Voor inwoners van de Verenigde Arabische Emiraten: Ø DUBAI - vrijdagochtend (08.30 - 12.30 uur) Ø SHARJAH - vrijdagochtend (8.30 - 12.30 uur)

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Master Education International - Dubai / Sharjah

Studenten beveiligen 120 studiepunten voor 8 tot 10 aangeleerde modules in de VAE, waar evaluatie 100% is door toewijzing, voor het aanvragen van en het voltooien van de ... [+]

Studenten beveiligen 120 studiepunten voor 8-10 aangeleerde modules in de VAE, waarbij evaluatie 100% is door toewijzing, om de aanvullende MBA van Anglia Ruskin University-UK toe te passen en af ​​te ronden in eerste instantie na indiening van een individueel proefschrift, gegeven door de faculteit van de Universiteit.

De proefschrift (Maximum 60 Credits) concentratie kan zijn:

Algemeen bestuurafzetHuman Resource.

De supervisor, van de universiteit, zal met studenten werken terwijl ze hun proefschrift afronden. De Anglia Ruskin University streeft naar hoogwaardig onderzoek met impact op alle vakgebieden.

Anglia Ruskin University is een van de grootste universiteiten in het oosten van Engeland en heeft meer dan 30.000 studenten. De universiteit wortelt terug naar het jaar 1858.Anglia Ruskin University heeft een ranking van 301-350 ontvangen in 2018 door Times Higher Education World University. Ook werd de universiteit in 2016 genoemd als de 38e beste instelling in het Verenigd Koninkrijk door de wereldranglijst van het Times Higher Education. De ranglijst is de enige mondiale universitaire prestatietafel die universiteiten van wereldklasse beoordeelt over al hun kernmissies: onderwijs, onderzoek, kennisoverdracht en internationale vooruitzichten. Volgens de 2017 Guardian University League Tables staat Anglia Ruskin University op de 66e plaats in het Verenigd Koninkrijk.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai Sharjah Abu Dhabi
September 2019
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Master - (Al Sharq) Studies Institute
Address
117149 Dubai Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Website
Telefoonnr.
+971 6 548 2102
Address
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten