Lees de Officiële Beschrijving

De thuiscampus van de MODUL University bevindt zich in Oostenrijk, het land van 23 Nobelprijswinnaars, die allemaal zijn opgeleid in Oostenrijkse scholen of universiteiten. Oostenrijk staat bekend als de internationale kwaliteitsbenchmark en de gouden standaard voor economen, muzikanten, componisten, hoteliers en inderdaad - geleerden in economie en bedrijfsleven, en onderzoek en ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid.

Het merk MODUL staat voor meer dan 100 jaar uitmuntendheid in het onderwijs. MODUL College, opgericht in 1908, is de beroepsopleidingsschool met de langste traditie op het gebied van toerisme en hospitalityonderwijs wereldwijd. Sinds 2007 biedt MODUL University Vienna een baanbrekend onderwijs aan (BBA, BSc, MSc, MBA en PhD-studieprogramma's) op het gebied van internationaal management, nieuwe mediatechnologie, public governance, duurzame ontwikkeling en toerisme en hospitality management.

MODUL University Vienna wordt algemeen beschouwd als de toonaangevende internationale privé-universiteit van Oostenrijk en is eigendom van de Kamer van Koophandel en Industrie van Wenen, de grootste aanbieder van privé-onderwijs in Oostenrijk. De universiteitscampus bevindt zich op Kahlenberg, een schilderachtige heuvel met een spectaculair uitzicht op de hoofdstad van Oostenrijk.

In september 2016, en na bijna een eeuw lange traditie in het Oostenrijkse onderwijs, vond MODUL's opleiding een nieuw thuis-buiten-huis in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten - met de inhuldiging van MODUL University Dubai op 10 oktober 2016.

MODUL University Dubai , een dochteronderneming van Dubai Investments, heeft aangekondigd dat haar belangrijkste vestiging in Oostenrijk - MODUL University Vienna onlangs is gerangschikt onder de Top 25 Universiteiten in de wereld voor de meeste geciteerde gepubliceerde onderzoeken, waardoor de uitstekende kwaliteit van haar onderzoek wordt versterkt capaciteiten en expertise.

In het najaar van 2016 opende MODUL University Dubai haar campus als de eerste en enige Oostenrijkse universiteit in het Midden-Oosten. De campus ligt in het hart van Dubai en biedt bacheloropleidingen in International Management and Tourism and Hospitality Management, een Master of Science-programma in duurzame ontwikkeling. , Management en Beleid, evenals MBA-programma's met belangrijke opties in Toerisme

Opgericht door Dubai Investments PJSC en DACH Advisory, biedt MODUL University Dubai 360 graden hoger onderwijs aan in bedrijven, toerisme, gastvrijheid, duurzaamheid, public governance en nieuwe mediatechnologieën, ondernemerschap, leiderschap en innovatie, evenals een fundamenteel programma en professioneel onderwijs. -Cursussen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

MODUL University Dubai

De Master of Business Administration (MBA) is een blended learning-programma dat speciaal is ontwikkeld voor professionals uit de industrie die hun carrière willen bevord ... [+]

MBA-overzicht

De Master of Business Administration (MBA) is een blended learning-programma dat speciaal is ontwikkeld voor professionals uit de industrie die hun carrière willen bevorderen.

Het concentreert zich op strategische analyse en planning, interdisciplinaire vaardigheden, op waarden gebaseerd management en kritisch denken.

Studenten zullen hun kennis vergroten in kerndisciplines, waaronder human resource management, organisatiegedrag, accounting en finance, marketing en operations, innovatie en ondernemerschap.

Out-of-the-box-denken daagt bestaande grenzen en denkpatronen uit.

Bestudeer een MBA aan MODUL University Dubai

Blended-learning programmaRotatieprogramma tussen Wenen en DubaiMaandelijks lopende opnames2 tot 4 dagen op de campus, eenmaal per maandCursussen worden in het Engels gegeven3 Majors beschikbaar voor specialisatie met de optie om major te verdubbelenStudietijd van 18 maanden... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands