SP Jain School of Global Management Dubai

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DUBAI CAMPUS

De campus Dubai stelt een sfeer die een student motiveert om te leren en te verkennen, en ontlenen profiteert van interacties met de multinational studentengemeenschap van de Dubai International Academic City (DIAC).

Het DIAC is een campus speciaal gebouwd exclusief voor hogescholen en universiteiten. Het voorziet in een enkele locatie voor post secundair onderwijs in het emiraat uit 13 verschillende landen, 30 instellingen bij elkaar te brengen, zodat leerlingen en docenten uit verschillende instellingen aan te sluiten en van elkaar te leren.

SP Jain beslaat een volledige stand-alone gebouw voor ongeveer 60.000 vierkante voet, verdeeld over drie verdiepingen.

De campus wordt gebouwd in een hedendaagse mode, met hi-tech leercentra, mock trading rooms, een up-do-date bibliotheek, video-conferencing-faciliteit, een Reuters terminal en nog veel meer. De in-campus cafetaria samen met de food court van het Academisch City biedt multinationale keuken aan de studenten.

Studenten ook deelnemen aan diverse festivals en thema-evenementen georganiseerd door SP Jain en andere scholen van het Academisch City.

De hele omgeving geeft de studenten een uitgebreide leerervaring evenals een kans om te begrijpen wat het betekent om een ​​wereldburger te zijn.

Ranking en erkenning

The Economist gelederen SP Jain in de Top 100 Fulltime MBA's in de wereld (2015) Forbes (USA) Rangen SP Jain # 10 in de wereld, Beste internationale eenjarige MBA 2015-2016.

Forbes (USA) Rangen SP Jain # 1 in Dubai, # 19 in de wereld Forbes Best International Business School Rankings 2013-2014 Financial Times (UK) als SP Jain in de top 1% business schools in de wereld in 2011 en 2012

Accreditatie

Tertiair Onderwijs Kwaliteit en Standards Agency, Australië

SP Jain is geaccrediteerd door het Tertiair Onderwijs Kwaliteit en Standards Agency (TEQSA), Australië. Aan het einde van het programma, zijn studenten met een Australische verleende graad. Dit verhoogt sterk de internationale acceptatie van de mate, waardoor een impuls geven aan het hoger onderwijs en carrière, wereldwijd.

Kennis en Human Development Authority (KHDA), de regering van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

SP Jain heeft een vergunning van de kennis- en Human Development Authority (KHDA), de regering van Dubai, UAE De academische kwalificaties door SP Jain toegekend en gecertificeerd door KHDA worden opgenomen in het Emiraat Dubai van alle publieke en private entiteiten voor alle doeleinden.

Locaties

Dubai

S P Jain School of Global Management

Address
S P Jain School of Global Management
Block 5, Dubai International Academic City

P. O. Box 502345 Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+ 971 4 4291234