Lees de Officiële Beschrijving

Stafford werd opgericht in 1993, in de Verenigde Arabische Emiraten, met de enige bedoeling van het verstrekken van onderwijs op afstand bijstand aan de professionals in het Midden-Oosten om een goede kwaliteit te bereiken internationaal erkende diploma's die hen zo ernstig managers zou markeren en vooraf hun carrière.

Te beginnen met 7 studenten in 1993 meer dan een decennium later zijn we bezig met een gemiddelde van 1000 studenten per jaar gebruikmaakt onderwijs op afstand. Alle ernstige gelijkgestemde drukke managers te bewijzen aan de wereld dat ze betekenen om te slagen.

Stafford is geheel gericht op het ondersteunen van full-time professionals in het bedrijfsleven met het leren van de kwaliteit op afstand om hun carrière te versnellen door middel van zelfstudie.

Stafford werkt het hele Midden-Oosten en de Levant regio aanbieden afstandsonderwijs Executive MBA's, Promoties, BA, diploma's en nog veel meer.

Wij zijn trots op onze inzet voor de academische en zakelijke succes van onze studenten, onze uitstekende relaties met onze Britse universiteiten, onze integriteit en de hoge kwaliteit van onze academische en administratieve ondersteuning.

In de loop der jaren hebben we keken veel van onze studenten beklimmen de corporate ladder en bereiken het hoogtepunt met hun toegevoegde kennis via het afstandsonderwijs MBA en andere cursussen zoals doctoraat en meesters. Als gevolg van Afstandsonderwijs MBA, hebben studenten met succes hun eigen bedrijf opende, of gegaan om bestuurders van multinationale bedrijven. Sommigen hebben totaal veranderd hun loopbaan en de tevredenheid van de wetenschap dat ze zijn in hun ware element na jaren in minder dankbaar werk hebben opgedaan.

En nu met meer dan 2.000 afgestudeerde professionals als vrienden, willen we onze afstandsonderwijs missie over te dragen aan de volgende generatie studenten. Onze trots op onze studenten is verdubbeld, elke keer als we gaan hun diploma-uitreikingen aan de universiteit zelf.

51653_Stafford-banner-partner-uk-universiteiten
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Distance Learning - The Stafford Advantage

Location address
Abuja, Federal Capital Territory, NG
Location address
United Arab Emirates
United Arab Emirates Online, AE
Location address
Bahrain Online, BH
Location address
Jordan Online, JO
Location address
Kuwait Online, KW
Location address
Lebanon Online, LB
Location address
Oman Online, OM
Location address
Qatar Online, QA
Location address
Saudi Arabia Online, SA
Location address
Baghdad, Bagdad, IQ
Location address
South Africa Online, ZA
Location address
Mauritius Online, MU
Location address
Tanzania Online, TZ