Lees de Officiële Beschrijving

59111_1.JPG

STATUS QUO:

De arbeidsmarkt is buitengewoon competitief. Individuen moeten een strategisch plan en de juiste kwalificaties hebben om op te vallen in de markt. Dit is veel duidelijker in metropolen met cultureel diverse arbeidskrachten.

FEIT:

Kandidaten met een internationale opleiding hebben veel meer kans om ambitieuze vacatures te vinden.

Het behalen van een graduaat toont aanhoudendheid, vastberadenheid en het vermogen om met uitdagende omgevingen om te gaan - dit zijn gewilde kwaliteiten voor personen die manager- en directeursposities vervullen.

VOORUIT:

Synergy University biedt oefeningsgerichte programma's en biedt u wereldwijd erkende kwalificaties die u wenselijk maken door gerenommeerde bedrijven over de hele wereld, evenals alle faciliteiten voor comfortabel verblijf in Dubai (visum, slaapzaal voor studenten met eigen bus, fitnessruimte, zwembad, etc. )

SYNERGY UNIVERSITY @ A GLANCE

59120_2.JPG

TOP-3 LEDEN VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN

qJPIkKj.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


Synergy University Dubai

Het programma is ontworpen voor executives en top-managers uit verschillende industrieën en gebieden. Het behandelt alle belangrijke onderwerpen die relevant zijn voor su ... [+]

De Executive Masters in Business Administration Programma, is een uniek MBA-programma in Dubai, UAE. Het is speciaal ontworpen voor leidinggevenden en top managers uit verschillende industrieën. Het omvat alle belangrijke onderwerpen die relevant zijn voor succesvol leiderschap en management van organisaties. Het doel van het programma is om professionals te voorzien van relevante zakelijke kennis om hun prestaties samen met hun bedrijven te verbeteren, zwakke punten te identificeren en efficiëntie te verhogen.

Ons Executive MBA Programma staat onder de bescherming van Ahmed Bin Sulayem, de Executive Chairman van DMCC - de gratis zone autoriteit voor de Jumeirah Lakes Towers. Zijn leiderschap verdiende hem meerdere onderscheidingen en eerbewijzen, waaronder Crowe Horwath, de award van de 'Government Personality of the Year'. Hij leidde ook DMCC tot de grootste en snelst groeiende vrije zone in de VAE.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Study in Dubai

Admission officer
Address
32nd floor, Platinum Tower, Jumeirah Lakes Towers
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 56 559 95 09