Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Bolton heeft een succesvolle samenwerking met WINC RAK had sinds 2008. De programma's zijn beschikbaar in undergraduate en postgraduate niveau. De programma's worden gegeven door het Verenigd Koninkrijk en lokale docenten het Verenigd Koninkrijk koppeling docenten van de Universiteit van Bolton zal ook het toezicht op de programma's. De studenten zullen ook toegang tot de Universiteit van de online faciliteit zoals 'Moodle'.

Cursussen

 • BA (Hons) Business Management
 • BA (Hons) Accountancy
 • BA (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BSc (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Hons) Business Management (Marketing)
 • BSc (Hons) business management
 • BSc (Hons) Business Management (Top-up)
 • ba wet
 • MBA (Graduate)
 • MBA (Top-up)
 • mba (executive)
 • MSc Construction Project Management
 • BSc (Hons) computers
 • BSc (Hons) informatica (top-up)
 • Beng (Hons) elektrische en elektronische techniek (geavanceerde staan)
 • MSc Informatietechnologie
 • mba
 • beng (Hons) werktuigbouw
 • BSc Physcology
 • BSc (Hons) Hoeveelheid landmeetkunde en Commercial Mgmt

University of Bolton

Met een student lichaam van ongeveer 11.000 vindt u het beste van alle werelden aan de Universiteit van Bolton. U zal worden gebaseerd op een moderne, compacte campus waar niemand voelt zich anoniem en, met kleine onderwijs groepen op vele cursussen, kunt u er zeker van zijn dat u een naam, geen nummer.

Bolton zelf is een vriendelijke, bloeiende stad dicht bij de grote steden van Manchester en Liverpool.

Onze kwaliteit van het onderwijs heeft consequent won de hoogst mogelijke uit de regering kwaliteitscontrole ratings en we hebben professionele accreditatie voor meer dan 30 van onze onderwijsprogramma's.

Er zijn momenteel 192 Academisch medewerkers van wie 130 hold PhD graden. Dit vertegenwoordigt 67,7% van de PhD houders onder het wetenschappelijk personeel.

Onze Ethos

De Universiteit van Bolton is een openbare bron voor professionele kennis en leren, werken met en ten behoeve van mensen en organisaties om praktische problemen op te lossen.

We zijn ervan overtuigd dat het leren is fundamenteel voor de transformatie van het individu en de samenleving.

We zijn onverbiddelijk in onze wens om de hoogte blijven van commerciële, sociale, culturele en economische veranderingen en de gevolgen daarvan op te nemen in onze cursussen en in ons werk met partners.

We vieren uitmuntendheid in anderen en gewillig brengen hun goede praktijken terug in de universiteit en in onze partnerships.

We zijn er trots op dat alle onderdelen van de maatschappij volledig zijn vertegenwoordigd onder onze medewerkers, studenten en partnerorganisaties.

Wij omarmen diversiteit en waarde verschil.

We tonen aanpassingsvermogen, nauwkeurigheid en flexibiliteit bij het identificeren en het voldoen aan de behoeften van individuen en organisaties.

Wij respecteren en waarderen de traditionele rol en de prestaties van wetenschappers en universiteiten, terwijl op zoek naar een model van het hoger onderwijs, die is gericht op professionaliteit, innovatie en toepassing.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. De Executive MBA is een part-time programma voor zakelijke professionals voorbereiden op senior manager ... [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De Executive MBA is een part-time programma voor zakelijke professionals voorbereiden om senior managers te worden. De focus ligt op de ontwikkeling van kennis en inzicht in strategische management vraagstukken om te reflecteren op en verbeteren van business en management praktijk. Het programma is ontworpen om aan te sluiten bij de eisen van een full-time baan.

Over de cursus

Het maakt niet uit welk deel van de industrie of de handel u werkt, zal de Executive MBA-opleiding u te helpen bij het verkrijgen van een kritisch inzicht in de problemen en uitdagingen voor bedrijven en organisaties en u uitrusten met de analytische en kritische vermogens om mogelijke oplossingen te identificeren. Deze kwaliteiten worden gezocht door prestigieuze werkgevers.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. De Master of Business Administration (MBA) is een postgraduaat in de zakelijke communicatie. Het is ook ... [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De Master of Business Administration (MBA) is een postgraduaat in de zakelijke communicatie. Het is ook een van de meest gewilde graden in de wereld vanwege zijn waarde voor mensen in het bedrijfsleven en de administratie. Een MBA-graad kan profiteren die in posities in het bedrijfsleven en management, vooral die in uitvoerende en leidinggevende functies.

De MBA-programma geeft je waardevolle kennis over het bedrijfsleven en alle daarmee samenhangende aspecten. U leert over business strategieën en concepten, en hoe deze vaardigheden te gebruiken in de praktijk leven en in dag-tot-dag bedrijfsvoering. Deze cursus leert u de nodige leiderschap en netwerken vaardigheden die u zullen helpen om u te onderscheiden van degenen die niet zo'n ervaring hebben ingesteld, en kan je een leider in uw vakgebied.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. De MBA Top-up is een fast track programma voor degenen die al een post graduate opleiding in management ... [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De MBA Top-up is een fast track-programma voor degenen die al een postdoctorale opleiding in het management. Een belangrijk onderdeel van dit programma is de MBA proefschrift.

Aanvragers zullen full-time studie meer dan twee trimesters, dat is minder dan een volledig kalenderjaar. Ze zullen ten minste twee jaar werkervaring en een niveau 7 kwalificatie met minstens 100 credits bij HE7 nodig.

Een verscheidenheid aan onderwijs- en leermethoden bieden toegang tot het leren van een reeks van leerling behoeften te voldoen en zijn gericht op; verbreding van de deelname onder leerlingen, het vermijden van uitsluiting en het ontwikkelen van de leerling vaardigheden in zowel academische als werkplek arena. De methoden zijn: lezingen; workshops; tutorials (groeps- en individueel) en gastsprekers.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands