The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

85391_85325_banner1180x290.jpg

De Universiteit van Hawaï, Shidler College of Business, heeft zijn eersteklas Executive MBA-programma verzorgd, dat de topmanagers van Vietnam opleidt, begeleidt en voorbereidt, die hun leiderschaps- en managementvaardigheden willen verbeteren. Het staat bekend als VEMBA ( Vietnam Executive MBA ). VEMBA Hanoi startte haar eerste cohort in 2001 en breidde zich in 2007 uit naar HCMC.

Website: href = "http://www2.shidler.hawaii.edu/vemba

Dit 21-maanden durend, executive format-programma stelt deelnemers die in Hanoi of Ho Chi Minh City, Vietnam wonen in staat om full-time managementposities te behouden terwijl ze hun diploma behalen. Studenten zullen leren van een geïntegreerd, modern curriculum dat kerndisciplines bevat met geavanceerde zakelijke praktijken, waaronder: innovatie en ondernemerschap, management van informatietechnologie en e-business, supply chain management, vermogensbeheer en branding. Alle lessen worden gegeven in Vietnam met een optionele zomerstudie aan de Universiteit van Hawaï in Manoa in Honolulu, Hawaii, VS. Een belangrijk kenmerk van het programma is het Business Practicum-project waarmee studenten kunnen deelnemen aan real-life consulting.

134056_800ALUMNISTUDENTS.png

MBA voor Executives in Vietnam-programma heeft al bewezen immens succesvol te zijn in het bevorderen van de carrière van veel afgestudeerden in de afgelopen 18 jaar in Vietnam. Met meer dan 800 alumni die belangrijke zakelijke posities bekleden in alle economische sectoren in Vietnam en wereldwijd, biedt MBA voor Executives in Vietnam een van de meest waardevolle zakelijke netwerken.

Met hun diploma van de Universiteit van Hawaï kunnen MBA's voor leidinggevenden in Vietnam dan ook aantonen dat zij het vertrouwen en de vaardigheden hebben om te strijden voor topfuncties, niet alleen in Vietnam, maar waar ook ter wereld.

Enkele feiten:

  • Dit is het enige AACSB geaccrediteerde programma dat wordt aangeboden in Vietnam. AACSB is opgericht in 1916 in de VS om accreditaties te verstrekken aan scholen of bedrijven. De oprichtende leden zijn Columbia University, Cornell University, Harvard University, University of Chicago, University of Illinois, University of Pennsylvania, Yale University en andere prestigieuze universiteiten in de VS. Het is bekend dat minder dan 5% van de bedrijfsscholen wereldwijd deze elite-accreditatie hebben. Niet alle leden van de vereniging zijn geaccrediteerd.
  • In 2019, de ranglijst van "International Business" van US News & World Report , staat Shidler op de 18e plaats en werd gerangschikt onder scholen zoals UC Berkeley, USC, University of Michigan, New York University en de University of Pennsylvania.
  • In de grootste academische ranglijst van mondiale universiteiten geïmplementeerd door Center for World University Ranking voor 2018-2019, was de Universiteit van Hawaï in Manoa 306 van de 18.000 universiteiten wereldwijd. Deze prachtige ranglijst plaatst UH-Manoa in de top 1,7% van de universiteiten wereldwijd. Harvard University staat op nummer 1 van de wereld, gevolgd door Stanford University op nr. 2 en het Massachusetts Institute of Technology op nr. 3.

Twee trainingslocaties in Vietnam zijn Hanoi en Ho Chi Minh-stad . Je kunt er ook voor kiezen om twee zomercursussen te volgen in Honolulu , Hawaii, VS.

Klaslokaal adres: Suite 312, 3e verdieping, Office Center, Toren C, N04 - UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street, Thanh Xuan District, Hanoi, Vietnam

Locaties

Hanoi

Address
Suite 312, 3rd Floor, Office Center, Tower C
N04-UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden