Milpark Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Business School.

Master of Business Administration (MBA).

School of Commerce.

Bachelor in Bedrijfskunde

Bachelor of Commerce (met een hoofdvak in Marketing Management)
Bachelor of Commerce (met een hoofdvak in Human Resources)
Bachelor of Commerce (met een grote in de belasting)
Bachelor of Commerce (met een master in Compliance en Risk Management)
B handelaar van de handel (met een hoofdvak in het bankwezen)
Bachelor of Commerce (met een hoofdvak in Banking and Investment Management)
Bachelor of Commerce (met een grootschalige financiële planning)

Opgericht in 1997 was Milpark Education een van de eerste particuliere aanbieders van hoger managementonderwijs in Zuid-Afrika. Vandaag blijft het een toonaangevende leverancier van kwalificaties op het gebied van hoger onderwijs en hoger onderwijs en opleiding.

Milpark Education is geregistreerd bij het Zuid-Afrikaanse Ministerie van Hoger Onderwijs en Opleiding (DHET) als particuliere instelling voor hoger onderwijs (nr 2007 / HE07 / 003). Met een nationale voetafdruk in Zuid-Afrika heeft Milpark twee onderwijs campussen in Kaapstad en Johannesburg, en een ondersteunend kantoor in Durban.

Onze vlaggenschip kwalificatie, de MBA, is voor vijf opeenvolgende jaren (van 2013 tot 2017) nummer 1 onder particuliere aanbieders van de MBA in Zuid-Afrika door PMR.africa gerangschikt.

Onze responsieve en flexibele leeroplossingen, variërend van voorgraadse naar nagraadse niveau, zijn gebaseerd op relevante en kwalitatieve onderwijs-, service- en ondersteunende uitmuntendheid en dynamische partnerships met de industrie.

Al onze programma's, van de MBA tot de korte cursussen, worden geleverd via klaslokaal leren, online leren en afstandsonderwijs online.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Online MBA » Bekijk Online Bachelor »

Videos

Study at Milpark Education