University of Cape Town Graduate School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kom naar een van onze komende virtuele informatiesessies om meer te weten te komen over onze programma's. Lees hier meer .

De University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) staat internationaal bekend als een van een handvol business schools in Afrika met de prestigieuze drievoudige kroonaccreditatie met onderschrijvingen van EQUIS (de Europese stichting voor managementontwikkeling), AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) en AMBA (The Association of MBAs).

Als een school met meer dan vijf decennia ervaring in de opkomende markt, heeft de GSB de verantwoordelijkheid zich te engageren met zijn sociaal-politieke en economische context. Het is onderwijs, leren en onderzoek is gericht op het bouwen van een economisch meer welvarend, meer rechtvaardig en meer geïntegreerd continent. De school investeert voortdurend in kwaliteitsbeurzen en sterke partnerschappen om deze doelen te ondersteunen via initiatieven zoals het Allan Gray Center voor waardengericht leiderschap, het Bertha-centrum voor sociale innovatie en ondernemerschap, de Raymond Ackerman Academy of Entrepreneurial Development en de MTN Solution Space .

Onze hoog aangeschreven academische programma's zijn gestructureerd om professionele kennis te verfijnen, leiderschapsvaardigheden te verbeteren en individuen de vaardigheden en het vertrouwen te geven die nodig zijn om innovatieve nieuwe ideeën te ontwikkelen tot financieel gezonde ontwikkelingsoplossingen voor de lange termijn.

Ons aanbod omvat:

  • Postgraduate Diploma in Management Practice (PGDip)
  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Business Administration gespecialiseerd in Executive Management (EMBA)
  • Master of Commerce in Development Finance (MCOM)
  • Master of Philosophy, gespecialiseerd in Inclusive Innovation (MPHIL)
  • Doctor in de wijsbegeerte, gespecialiseerd in bedrijfskunde (PhD)

Locaties

Kaapstad

Address
GSB International Relations
Breakwater campus
8 Portswood Road
V&A Waterfront

8000 Kaapstad, westerse Cape, Zuid-Afrika

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden