Read the Official Description

Wie is BSL?

Business School Lausanne (BSL), opgericht in 1987, is een innovatieve business school, gevestigd in Zwitserland. Wij bieden een leerplatform dat individuen en organisaties in staat stelt te gedijen door samen levensvatbare bedrijfsoplossingen te creëren voor onze planeet en haar mensen.

Vandaag, meer dan ooit, heeft de wereld een nieuwe generatie leiders en ondernemers nodig. Een die er niet om geeft de beste ter wereld te zijn, maar om het beste voor de wereld te bereiken. Onze studenten in staat stellen "de verandering te zijn" is wat ons werk inspireert.

Studenten van zestig nationaliteiten en diverse achtergronden treden toe tot onze ervaren faculteit in een collaboratieve verkenning van het bedrijfsleven als een kracht van het goede. In kleine en gepersonaliseerde lessen brengen onze professors elke dag de nieuwste zakelijke kennis in de klas en ondersteunen ze onze studenten bij het bereiken van hun volledige potentieel.

We gaan verder dan traditioneel onderwijs. We moedigen onze studenten aan om samen te werken, niet competitief. We organiseren lesgeven en leren rond maatschappelijke, milieu- en economische kwesties, zowel wereldwijd als lokaal. We creëren een open ruimte waarin wij, studenten, professoren, personeel, onderzoekers en belanghebbenden samenkomen om moedige vragen te stellen en de waarden te maximaliseren die er toe doen.

In Zwitserland scoort BSL # 2 voor zijn Master in International

Welkom op onze school en we kijken er naar uit om contact met je te maken!

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Business School Lausanne

De BSL E / MBA in Zwitserland is een transformationele, niet transactionele ervaring die je leren en persoonlijke groei faciliteert als een zelfbewuste, adaptieve en vera ... [+]

Programma overzicht

De BSL E / MBA is een transformationele, niet transactionele, ervaring die je leren en persoonlijke groei faciliteert als een zelfbewuste, adaptieve en verantwoordelijke leider.

Je begint aan een persoonlijke transformatie-reis die je in staat stelt jezelf beter te leren kennen, je persoonlijke doel te (her) ontdekken en je leiderschapscapaciteiten te koesteren voor het maken van zinvolle veranderingen in de wereld. Je wordt ondergedompeld in een leeromgeving die je persoonlijke groei bevordert door middel van soft skills-cursussen, persoonlijke begeleiding en mogelijkheden om anderen te coachen.U zult de zaken op zijn kop zetten en blootgesteld worden aan onconventioneel denken dat verder gaat dan normaal. Door onze driedimensionale leerbenadering, "ik", "wij" en "wij allemaal", ontwikkel je vaardigheden en perspectieven die je in staat stellen om globale zakelijke uitdagingen te begrijpen en erop te reageren vanuit een individueel, collectief en systemisch perspectief.Je investeert in je professionele groei en onderzoekt de mogelijkheden om je eerdere ervaringen, sterke punten en passies samen te smelten in een bevredigend carrièrepad. Je zult jezelf uitrekken en toepassen wat je meteen leert via het MBA Consulting Project: Je zal kiezen tussen een Business Plan Project voor een start-up, een familiebedrijf of een bedrijf van je keuze, en een Social Impact Consulting Project in Zuid-Afrika.BSL-kenmerkenKleine klassen van maximaal 20 deelnemers met persoonlijke aandacht en ondersteuning van hooglerarenHoogleraren die ervaren en op dit moment actieve ondernemers zijn en experts in hun vakgebiedInternationale en diverse omgeving met studenten van 60 nationaliteitenProgramma-opties... [-]
Zwitserland Lausanne
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Business School Lausanne

De EMBA in Sustainable Business is een uniek programma in Zwitserland dat het MBA-onderwijs combineert met een diepe duik in bedrijfseconomie via het BSL - Joint of Susta ... [+]

Programma overzicht

De E / MBA in Sustainable Business is een uniek programma in Zwitserland dat E / MBA-onderwijs combineert met een diepe duik in zakelijke duurzaamheid door middel van de BSL-universiteit van St. Gallen joint degree in Sustainable Business. Het is ideaal voor deelnemers en professionals die willen voortbouwen op hun bestaande ervaring om een ​​echte impact te hebben op het bedrijfsleven.

Dit programma combineert twee programma's tot één, de E / MBA en het Diploma in Duurzaam Zakendoen, resulterend in een holistische leerervaring die de manier waarop u het bedrijf en uzelf definieert, zal transformeren in het leiden van verandering en innovatie voor een betere wereld. In de praktijk volg je alle basiscursussen uit het E / MBA-programma en ga je verder met een eenjarige specialisatie in duurzaamheid. Het resultaat is een programma dat u tot een zelfbewuste, deskundige en duurzaamheidsbewuste businesspartner maakt.... [-]

Zwitserland Lausanne
September 2019
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Business School Lausanne