Geneva Business School (GBS)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij GBS!

Geneva Business School (GBS) is een toonaangevend instituut dat toonaangevend Zwitsers kwaliteitsonderwijs biedt. Onze programma's worden 100% in het Engels gegeven en onze campussen bevinden zich in grote Europese steden zoals Genève en Barcelona.

Onze innovatieve methodologie betekent dat studenten worden onderwezen in kleine en doelgerichte klaslokalen door zorgvuldig gekozen faculteitsleden, die allemaal professionals van het hoogste niveau zijn, toegewijd om hen te begeleiden tijdens hun reis om toekomstige bedrijfsleiders te worden.

GBS biedt een verscheidenheid aan bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's.

Studenten kunnen kiezen om zich te specialiseren in een van onze vele majors, zoals internationale betrekkingen, sportmanagement, digitale marketing, ondernemerschap en internationale financiën, onder anderen.

GBS-campussen zijn strategisch gelegen in twee van de meest multiculturele en dynamische steden van Europa.

Onze Geneva Campus bevindt zich in het hart van de internationale wijk van Genève, die zich in een van de grootste centra van diplomatieke, financiële en zakelijke activiteiten in de wereld bevindt. Onze faciliteiten omvatten een state-of-the-art auditorium en talrijke studiecentra, speciaal ontworpen om een ​​eigentijdse leerervaring te bieden met een geweldige studentenomgeving.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's » Bekijk BBA's » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

MBA In Digital Marketing

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Zwitserland Genève Spanje Barcelona +2 more

Onze MBA in Digital Marketing is ontworpen om studenten de technische vaardigheden en digitale vaardigheden te bieden die nodig zijn om een ​​publiek te bereiken en om bedrijven effectief te promoten via digitale kanalen. Studenten zullen ook leren hoe ze digitale marketingstrategieën kunnen creëren, implementeren en analyseren, en klanten op innovatieve manieren kunnen aantrekken. [+]

Onze MBA in Digital Marketing is ontworpen om studenten de technische vaardigheden en digitale vaardigheden te bieden die nodig zijn om een ​​publiek te bereiken en om bedrijven effectief te promoten via digitale kanalen. Studenten zullen ook leren hoe ze digitale marketingstrategieën kunnen creëren, implementeren en analyseren, en klanten op innovatieve manieren kunnen aantrekken.

In de loop van het programma zullen de studenten:

Effectief inhoud kunnen publiceren en beheren voor bedrijfsgroei.

Verkrijg expertise bij het gebruik van Google Analytics en verschillende data-analyse software.

Krijg vertrouwdheid met online wettigheid en rechtenbeheer.

Word een expert in het ontwerpen en implementeren van online marketingcampagnes.... [-]


MBA In Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Zwitserland Genève Spanje Barcelona +2 more

Deze MBA is bedoeld om studenten een goed begrip te bieden van de impact die internationale relaties en geopolitieke factoren hebben op operationeel management en zakelijk succes. Na het voltooien van dit programma, zullen studenten voorbereid zijn op banen in internationale gebieden zoals mensenrechten, diplomatie, wapenbeheersing en internationale verdragen. [+]

Deze MBA is bedoeld om studenten een goed begrip te bieden van de impact die internationale relaties en geopolitieke factoren hebben op operationeel management en zakelijk succes. Bestuderen van een breed scala aan onderwerpen, waaronder relaties tussen internationale organisaties en NGO's, internationale mensenrechtenwetgeving, gender en terrorisme, cyberdiplomatie en politiek geweld. Na het voltooien van dit MBA, zullen studenten goed voorbereid zijn op banen in internationale gebieden zoals mensenrechten, diplomatie, wapenbeheersing en internationale verdragen.

In de loop van het programma zullen de studenten:Krijg de capaciteit om te werken aan de ontwikkeling van diplomatieke strategie.... [-]

MBA In International Management

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Zwitserland Genève Spanje Barcelona +2 more

Deze Master is bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in het verdiepen en uitbreiden van hun kennis in internationaal management en die een globaal perspectief bieden op sociale verantwoordelijkheid, strategie en probleemoplossing. We bereiden studenten voor om succesvol te worden in een voortdurend veranderende omgeving en bieden de tools om te groeien en zich te blijven ontwikkelen in de internationale zakenwereld. [+]

Deze Master is bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in het verdiepen en uitbreiden van hun kennis in internationaal management en die een globaal perspectief bieden op sociale verantwoordelijkheid, strategie en probleemoplossing. We bereiden studenten voor om succesvol te worden in een voortdurend veranderende omgeving en bieden de tools om te groeien en zich te blijven ontwikkelen in de internationale zakenwereld.

In de loop van het programma zullen de studenten:

Krijg probleemoplossende managementexpertise.

Verkrijgen van analysemogelijkheden voor private en publieke marktmanagement.

Ontdek het vermogen om bedrijfsstructuren te analyseren.

Identificeer gebieden voor implementatie van nieuwe theorieën en methoden.... [-]


MBA In Olie- En Gasbeheer

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Zwitserland Genève

Deze Master in Business Administration met een major in Oil and Gas Management biedt studenten een grondige kennis en praktische training, relevant voor het gespecialiseerde gebied van handel in olie en gas op internationale schaal. Studenten leren hoe ze uitdagingen het hoofd moeten bieden, belangrijke beslissingen kunnen nemen en internationaal beleid en wettigheid in de energiesector kunnen beheersen, waarbij ze de sleutelfactoren en opkomende technologieën verkennen die van invloed zijn op de toekomst van olie en gas. [+]

Deze MBA biedt studenten een grondige kennis en praktische training, relevant voor het gespecialiseerde gebied van handel in olie en gas op internationale schaal. Studenten leren hoe ze uitdagingen het hoofd moeten bieden, belangrijke beslissingen kunnen nemen en internationaal beleid en wettigheid in de energiesector kunnen beheersen, waarbij ze de sleutelfactoren en opkomende technologieën verkennen die van invloed zijn op de toekomst van olie en gas.

In de loop van het programma zullen de studenten:

Beschikken over expertise in olie- en gasexporttechnieken

Word geïnformeerd over economische principes die de olie- en gasindustrie drijven

In staat zijn tot internationale boekhouding en financiering... [-]


MBA In Sportmanagement

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Zwitserland Genève Spanje Barcelona +2 more

Het programma bereidt kandidaten voor om sportmarketing, financiering, evenementpromotie, communicatie, facilitair management en ontwikkeling van sportbranding te beheren. Kandidaten worden uitgerust om effectieve leiders en managers in de sportindustrie te worden. [+]

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerde studenten, zakelijke professionals en sportliefhebbers, die zich willen specialiseren in deze branche. Ze de nodige tools geven om sportevenementen, sponsorschappen, federaties en sportclubs onder de knie te krijgen. Ze zullen baat hebben bij een professionele hoogleraarfaculteit die actief is in de sportmanagementsector.

In de loop van dit programma zullen de studenten:

Ontwikkel de communicatie en technische vaardigheden die nodig zijn om een ​​effectieve professionele professional te worden.

Krijg inzicht in praktische bedrijfsplanning en -management.

Leer hoe u sportevenementen efficiënt kunt plannen

Beheer teamorganisatie, merchandising en marketing.... [-]


Videos

Life on Campus

Hear from our students

Rethinking Education

Contact

Adres Chemin de la Voie-Creuse 16
1202 Genève, Genève, Zwitserland

Adres Geneva Business School Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl. Barcelona España
08007 Barcelona, Catalonië, Spanje

Adres Calle Baltasar Gracián, 4
2815 Madrid, Madrid, Spanje