Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij IBMS ...

IBMS biedt u de tools, kennis en ervaringen die je nodig hebt om succes te definiëren op uw eigen voorwaarden en het bereiken van het. Wij zijn toegewijd om u te voorzien van goed afgerond en evenwichtig nog gericht onderwijs dat u zeer aantrekkelijk voor uw toekomstige potentiële werkgevers zal maken. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om je kennis te vergroten door middel van onze academische programma's en buitenschoolse activiteiten worden ondersteund door state-of-the-art middelen.

Over IBMS

IBMS, zult u ruimschoots de gelegenheid om uw kennis te vergroten door middel van onze academische programma's en buitenschoolse activiteiten worden ondersteund door state-of-the-art middelen.

Combineer deze functies met ervaring, docenten en personeel die attent op uw individuele behoeften zijn, en in de internationale stad Genève je hebt het recept voor succes. IBMS biedt u de tools, kennis en ervaringen die je nodig hebt om succes te definiëren op uw eigen voorwaarden en het bereiken van het. Wij zijn toegewijd om u te voorzien van goed afgerond en evenwichtig nog gericht onderwijs dat u zeer aantrekkelijk voor uw toekomstige potentiële werkgevers zal maken.

De IBMS, MBA is gebaseerd op een filosofie die zijn oorsprong in de Verenigde Staten onderwijssysteem vindt. Gericht op het ontwikkelen van een individu ware potentieel van de MBA biedt een waarden geleide curriculum gericht op leiderschap, innovatie en beste praktijken.

De IBMS, kan MBA worden bestudeerd in een aantal verschillende manieren:

Een 12 maanden full-time MBA programma Een 18 maanden Part-time EMBA onderwezen in de avonduren en het weekend klassen tot 24 maanden Flexi Modulair MBA Weekend klassen

De toekomst van elk bedrijf is afhankelijk van de succesvolle ontwikkeling van haar mensen. Dat is de reden waarom onze executive education werk zo belangrijk is. Onze Business School biedt een ondersteunende omgeving en uitstekende faciliteiten voor het leveren van executive education. In nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, kijken we naar de volgende generatie van managers en zakelijke leiders te ontwikkelen. Mensen die niet alleen de ontwikkeling van een sterke, succesvolle carrière, maar die zal ook een echte verschil voor de prestaties van de organisaties waarvoor ze werken te maken. Meer in het bijzonder bieden wij:

BBA voor 4 jaar programma TTH voor een jaar programma TTH 6 maanden programma Professional Accounting programma

Elk van deze gebieden van expertise biedt de breedte en diepte aan zowel individuele carrières en de bedrijven die ze beïnvloeden. In elkaar gezet, maar ze vormen een krachtige agenda voor zakelijke verandering. Elk programma is ontworpen voor ambitieuze, getalenteerde presteerders. Onze doelstellingen zijn, om personen met een hoog niveau leiderschapskwaliteiten te bereiden op hun eigen terrein.

Doelen & doelstellingen

Het IBMS programma is ontworpen om te cultiveren het leiderschap en de werkzaamheid die nodig zijn om de uitdagingen van het senior management op internationaal niveau aan te pakken. Het is gebaseerd op een Amerikaanse stijl curriculum zijn reeks van zeer interactief en intensief. Professoren aan IBMS worden streng tot de beste consultants en professionals geselecteerd in hun vakgebied met veel houdt posities in Europa's top business schools.

Een nieuw schooljaar brengt nieuwe uitdagingen en kansen. We realiseren elke student heeft zijn en haar eigen dromen, soms, niet altijd deel uit van dit enorme publiek, verbonden wereld, maar IBMS is hier om u te helpen met de unieke ontdekking van het lot, dat is heel persoonlijk en dierbaar voor ieder van ons.

Ons werk hier samen de basis voor een leven vol wereldwijde service en leiderschap. We planten van het zaad dat dromen, doelen en passies te creëren voor u en uw gezin. Ons team is toegewijd aan het helpen cultuur, groei, voeding en waken over de gekoesterde dromen die zal beginnen te bloeien tijdens uw tijd bij IBMS. Dat kleine zaad van een droom die in ieder van ons is net als IBMS was voor ons meer dan 20 jaar geleden. Deze droom voor ons werd echt ... en we zijn zo trots om te zeggen, vandaag, van harte welkom om deze wereld die IBMS, één van de Zwitserse's echt onafhankelijk, wereldwijd gerichte en kwaliteit instellingen is geworden.

Waarom IBMS?

Het verdienen van een Masters of Business Administration (MBA) diploma, kan u met managementvaardigheden en zakelijke expertise die nieuwe carrièremogelijkheden voor u open. Als u werkt in het bedrijfsleven en zijn op zoek naar hoger op de ladder of om van uw huidige gebied van expertise om een ​​nieuwe, kan een MBA-programma u helpen uw doelen te bereiken. Een MBA-programma zal ook lanceren in de veel hogere beloning bereik dat bovenste niveau managers en leidinggevenden te genieten. Bovendien, in de hoge posities een MBA-graad zal u toelaten om vast te houden, je werk zal vaak interessanter en belonen.

MBA met Specialisaties!

Nu, meer en meer MBA-programma's bieden opleidingen die verder gaat dan de algemene bedrijfsvoering naar onderwerp expertise. Dus, bijvoorbeeld, als je carrière interesses liggen op het gebied van e-commerce, kunt u onze MBA programma's te vinden met een sterke focus op dat gebied. Daarnaast zullen veel MBA-programma's kunt u specialisatie diploma te verdienen, dus je kunt business administration training te combineren met een opleiding in een ander veld, zoals Human Resources, Finance en Accounting enz.

MBA concentraties en specialisaties in de volgende Majors:

Boekhouding en financiën Ondernemerschap & Bedrijfsvoering Algemeen Management human resources Marketing en Brand Marketing Management Projectmanagement Toerisme en Travel Management

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Institute of Business & Management Sciences

IBMS`s MBA in International Business mate vormt het kader voor professionals te begrijpen deze spannende en complexe mondiale zakelijke omgeving en specifieke kennis voor ... [+]

MBA in Business Administration of International Business:

De globalisering van het bedrijfsleven is een realiteit ervaren door alle landen in de wereld, maar met name de VS en Europa, waar bedrijven de bron van grondstoffen, productie en verkoop van over de hele wereld. Hetzelfde geldt voor de dienstensector, waar alle belangrijke financiële instellingen en diensten actief zijn in de grote steden van de wereld.

Business Administration professionals in deze nieuwe en opwindende tijdperk hebben enorme mogelijkheden voor wereldwijde carrière die zowel uitdagende en lonende op hetzelfde moment. IBMS`s MBA in International Business mate vormt het kader voor professionals te begrijpen deze spannende en complexe mondiale zakelijke omgeving en specifieke kennis voor hen om effectief te functioneren in hun gekozen gebied van belang.... [-]

Zwitserland Genève
February 2020
Voltijd
18 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Genève, 1201 CH
Social Media