IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij IFM, internationaal erkende en innovatieve business school. IFM-educatie richt zich op business en management en biedt een ongeëvenaarde kans om zich voor te bereiden op een succesvolle carrière in het internationale bedrijfsleven.

IFM University - Institute of Finance and Management, opgericht in 1971, is een erkende business school in het hart van Genève, Zwitserland. Bij IFM richten we ons volledig op bedrijfseducatie en dus vertegenwoordigen onze bedrijfsgraden een verbazingwekkende waarde. We zijn een instelling op mensenmaat en we zijn specialisten in het helpen van studenten om hun doelen te bereiken en een succesvolle carrière te bereiken. We profiteren van een halve eeuw onderwijsexpertise en uitstekende zakelijke knowhow die een centrale nadruk leggen op inzetbaarheid.

Inzetbaarheid gericht

Ons geavanceerde curriculum is ontworpen door onze experts met inbreng van de bedrijfsleider om de carrière van afgestudeerden een echt concurrentievoordeel te geven. Onze passie voor innovatie wordt weerspiegeld in onze unieke onderwijsstijl die academische excellentie, praktische vaardigheden en technologie combineert. Onze professoren, met internationale managementervaring, onderwijzen niet alleen theorie of bedrijfsconcepten, ze bereiden je voor om te gebruiken wat je leert dankzij een unieke actie leren en real-business aanpak. De excellentie van IFM in bedrijfseducatie wordt erkend en IFM profiteert van een topreputatie bij recruiters.

Accreditaties, rangorde

 • Gerangschikt # 87 van 's werelds beste business schools - CEOWORLD Magazine 2019
 • Gerangschikt als de beste Tier One wereldwijd in de 2019 Global MBA-ranglijst - CEO Magazine
 • Onder de top 1% van Business Schools wereldwijd met drievoudige accreditatie
 • Bekroond als "meest innovatieve business school in CH" - Global Brands Magazine
 • Erkend door Eduniversal voor het brengen van storende energie en innovatieve projecten

Sleutel figuren

 • 92% van de studenten is tevreden met hun studie
 • 90% van de afgestudeerden vindt een baan binnen 6 maanden na het afstuderen
 • 87% van de afgestudeerden beveelt het curriculum aan

programma's

 • Bacheloropleidingen / Bachelor / BBA: Management, Bankieren
 • Postacademische programma's / Master / MBA: International Business, International Finance, International Trading, Digital Transformation

Geweldige locatie in Genève, Zwitserland

 • Zwitserland is gerangschikt 1 stvoor deonderwijs - World Economic Forum
 • Als 3eover de hele wereld voor universitair onderwijs - QS 2019
 • Als 5eover de hele wereld in carrièremogelijkheden - HSBC Expat 2019
 • 1e gerangschiktvoor innovatie - WIPO 2019

Wat onze alumni zeggen

“IFM biedt de mogelijkheid om uitstekende professoren te ontmoeten en een netwerk op te bouwen tijdens het studeren in het hart van Genève. Ik houd een goede herinnering aan de lessen en de sfeer onder studenten. Ik zou het aanraden aan elke student die op zoek is naar een goed academisch curriculum. ”
Michel Khattar, Senior Private Banker, Audi Bank

"IFM gaf me de mogelijkheid om efficiënte strategieën te ontwikkelen die in de bedrijfswereld kunnen worden gebruikt. Professoren zijn zeer toegewijd en attent. De verhouding leerkracht / docent biedt de mogelijkheid om teamwerkvaardigheden op te bouwen en te verbeteren. "
Estelle Meier, eigenaar, Sogood Sa

Locaties

Genève

Address
rue des Bains 35, 1205
Genève, Genève, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 22 322 25 80