Rushford Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School is de officiële naam van de Business School van het James Lind Institute, Gevena, Zwitserland. De school biedt hogere opleidingen in Business en Management. We zijn ook uniek in ons aanbod van verschillende MBA-programma's met technische specialisaties en we blijven meer technische specialisaties toevoegen naarmate we blijven groeien.

Onze 100% online programma's zijn zeer geschikt voor studenten van over de hele wereld die tegen een betaalbaar collegegeld kwalitatief hoogstaand onderwijs willen ontvangen van een vooraanstaande European Business School. Als onderdeel van de wereldwijde JLI-instelling gebruiken we de netwerken, kennis, ervaring en geografische spreiding in het voordeel van onze studenten.

136118_JLI-Logo-1-300x300.png

JLI is een internationale onderwijsinstelling met de hoofdcampus in Zwitserland. We bereiden onze studenten voor op een loopbaan in de volksgezondheid, gezondheidsadministratie, farmaceutische wetenschappen, klinisch onderzoek, klinische wetenschappen, landbouw en bedrijfsbeheer.

Met studenten uit meer dan 80 landen en meer dan 5000 alumni over de hele wereld, is onze groeiende wereldwijde gemeenschap een bewijs van het uitstekende onderwijs en de opbouw van vaardigheden van studenten bij JLI. We bieden onze studenten een flexibele leeromgeving in eigen tempo die kan worden aangepast aan de individuele behoeften van elke student. Onze faculteit is een mix van experts in de academische wereld en de industrie, zodat studenten worden blootgesteld aan zowel theoretische als praktische aspecten van hun studiegebied.

134186_pexels-photo-1595391.jpeg

Onze missie

Als onderzoeksgerichte instelling voeren we innovatieve en internationaal erkende bedrijfsprogramma's uit met een positieve impact op bedrijfsgroei en maatschappelijke ontwikkeling.

We blijven zakelijk gedrag en onderzoek benutten door:

 • Een internationaal netwerk van vooraanstaande academische en uitwisselingspartners ontwikkelen en uitbreiden om een wereldwijde onderzoeks- en onderwijsomgeving te bieden.
 • Ontwikkelen van branchespecifieke zakelijke vaardigheden door het inschakelen van belangrijke opinieleiders.
 • Leiders ontwikkelen voor het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid en voor unieke intellectuele en persoonlijke uitdagingen.
 • Het ontwikkelen van volwassen en zelfredzame persoonlijkheden met interculturele competentie en kritisch denken.

Onze visie

Onze visie is om tot de beste business schools in Europa te behoren en internationaal erkend te worden voor innovatieve businessprogramma's die bedrijven en instellingen helpen om op een gunstige groeicurve te blijven. Ons onderzoek zal een bloeiende impact hebben op zakelijke praktijken, leiderschap en academische literatuur. We zullen leiders ontwikkelen met een wereldwijd bereik, die hun potentieel zullen gebruiken om in contact te komen met bedrijven en de samenleving om een waardevol, constructief en ethisch verschil te maken.

Onze waarden

 • De volgende waarden bepalen ons bij het verwezenlijken van onze missie en onze visie:
  • Academische excellentie, specialistische vaardigheden en een onderzoeksfocus.
  • Gedacht leiderschap en innovatie.
  • Kritisch denken, rechtvaardigheid en integriteit.
  • Ethiek, sociale verantwoordelijkheid, weldadigheid, verantwoordelijkheid, verantwoordelijkheid en transparantie.
 • We hebben een oneindige aanpak om de verwachtingen voor kwaliteit en service te overtreffen in alles wat we doen. De carrière van onze studenten vormgeven staat centraal in alles wat we doen. Om dit te bereiken, worden alle mogelijke middelen verkend, variërend van mentoring tot presentatie en referenties voor de relevante industrie.
 • We waarderen al onze studenten en investeren in hun persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling, en staan hen bij in hun carrièrepad van basisbehoeften naar zelfactualisatie.
 • We plannen voorzichtig voor onze studenten door de belangrijkste veranderingen in de branche te volgen en door gepaste maatregelen te nemen die hen van tevoren voorbereiden op toekomstige uitdagingen.

134159_pexels-photo-1438072.jpeg

Online onderwijsaanpak

De trainingsaanpak die we implementeren, is gericht op het identificeren van de specifieke trainingsbehoeften en loopbaanambities van elk individu. Op basis van dit inzicht wordt de meest efficiënte gepersonaliseerde mentoroplossing gecreëerd, zodat het individu het meeste uit het trainingsprogramma kan halen.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen sterke punten heeft en dat ze kunnen worden ingezet via het juiste leerplatform en de juiste aanpak. De studenten van JLI zijn zich er terdege van bewust dat zelfkennis even belangrijk is als academische kennis.

We zijn van mening dat internet het krachtigste leermiddel ter wereld is en daarom gebruiken we het om kennis naar onze studenten te brengen.

Statistieken vertellen ons dat er wereldwijd wereldwijd ongeveer 1.668.870.408 gebruikers van internet zijn en dit aantal blijft groeien.

De generatie van vandaag wil direct toegang tot alles, wanneer ze maar willen en waar ze maar willen. Hetzelfde geldt voor training en opleiding. Studenten en werkende professionals willen training onderweg en JLI gebruikt de kracht van internet om hen in staat te stellen dit efficiënt te doen en alle belemmeringen onderweg weg te nemen.

Bij JLI gebruiken we internet om de leerefficiëntie in een moderne omgeving te maximaliseren, terwijl we studenten tegelijkertijd alle kennis bieden die ze nodig hebben om de farmaceutische / klinische onderzoeks- / gezondheidszorgsector te bereiken.

JLI heeft een groot aantal hooggekwalificeerde professionals uit de branche in dienst als mentoren voor de studenten om hen te voorzien van echte brancheperspectieven. Dit helpt onze aspirant-professionals om een interface met de industrie zelf te bereiken. Mentorship geeft veel advies met betrekking tot opleiding en loopbaanplanning.

JLI-studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan het state-of-the-art Online Campus Tutoring Center, of OCTC, dat is gecreëerd voor effectieve informatie-uitwisseling tussen de studenten en de faculteit.

We geloven in het voorbereiden van onze studenten op real-life situaties door ervaringen uit de eerste hand, door het implementeren van mock-sessies via onze efficiënte online trainingsplatforms.

Onze accreditaties

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua gecertificeerde Zwitserse instelling

Rushford Business School via haar moederschool (James Lind Institute) gecertificeerd door EduQua, een Zwitsers kwaliteitslabel voor instellingen voor voortgezet onderwijs. EduQua is een accreditatie-instantie die wordt erkend en ondersteund door de Zwitserse Confederale regering.

EduQua is de eerste kwaliteitscertificering voor openbare en particuliere onderwijsinstellingen in Zwitserland en wordt erkend, ondersteund en onderschreven door de volgende organisaties:

• Zwitserse federale regering
• Zwitserse conferentie van kantonale ministers van onderwijs (EDK)
• Staatssecretariaat van Economische Zaken (SECO)
• Zwitserse conferentie voor professionele trainingsafdeling (SBBK)
• Zwitserse vereniging van arbeidsbureaus (VSAA)
• Zwitserse Federatie voor Volwassenenonderwijs (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Raad voor Accreditatie voor Business Schools en Programma's

Rushford Business School via haar moederschool (James Lind Institute) lid van de "Accreditation Council for Business Schools and Programmes (ACBSP)

ACBSP is de enige wereldwijde accreditatie-instantie die sinds 1988 bedrijfsprogramma's accrediteert op het niveau van associate, baccalaureate en graduate degree wereldwijd. Rushford Business School maakt deel uit van een lidmaatschap dat zich uitstrekt tot meer dan 60 landen. ACBSP-leden behoren tot de beste docenten in hun respectieve vakgebieden, zijn geïnteresseerd in het leren van innovatieve lesmethoden, het verbeteren van de levering van zakelijke onderwijsprogramma's en creatieve waarde voor hun studenten.

136121_logo1.png

Zwitserse instelling voor hoger onderwijs

James Lind Institute is een erkende postsecundaire instelling voor hoger onderwijs met de bevoegdheid om privédiploma's toe te kennen in Zwitserland. Het instituut is geregistreerd in het kanton Genève, Zwitserland onder de UID CHE-255.747.977.

136122_2logo.jpg

Internationale Raad voor Open en Afstandsonderwijs (ICDE), Noorwegen

James Lind Institute is een trots lid van de prestigieuze International Council for Open & Distance Education. ICDE heeft de status van consultatieve partner bij UNESCO en deelt de belangrijkste waarde van UNESCO: het universele recht op onderwijs voor iedereen. ICDE ontleent haar positie verder aan de unieke kennis en ervaring van haar leden over de hele wereld in de ontwikkeling en het gebruik van nieuwe methodologieën en opkomende technologieën.

136123_3logo.png

Internationale organisatie voor standaardisatie (ISO) 9001: 2015 gecertificeerd

James Lind Institute (JLI) is volledig geaccrediteerd door de AMERICAN BOARD OF ACCREDITATION SERVICES (ABAS) volgens de ISO 9001: 2015-normen voor het aanbieden van trainings- en onderwijsprogramma's met betrekking tot de gezondheidszorg en aanverwante sectoren.

Locaties

Genève

Address
James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland
1204 Genève, Genève, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden