Swiss School of Business and Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over SSBM

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM is een wereldwijde , innovatieve en unieke school met studenten van over de hele wereld. Onze programma's zijn ontworpen met meer dan 30 branchepartners . We garanderen Zwitsers kwaliteitsonderwijs en excellentie.

SSBM is voornamelijk gevestigd in Genève, Zwitserland en is geregistreerd in het kanton Genève onder het registratienummer CHE-131.073.981.

SBM Genève is EduQua-geaccrediteerd. Zwitsers kwaliteitslabel voor instellingen voor voortgezet onderwijs (EduQua) (in het Duits: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua"), is de Zwitserse nationale instantie voor kwaliteitsborging en het eerste Zwitserse kwaliteitslabel gericht op permanente educatie voor volwassenen. EduQua is een accreditatie-instelling die wordt erkend en ondersteund door de Zwitserse Geconfedereerde Regering ; het is het eerste kwaliteitscertificaat voor openbare en particuliere onderwijsinstellingen in Zwitserland. EduQua is het belangrijkste accreditatiesysteem voor kwaliteitszorginstanties voor permanente educatie. De Zwitserse Conferentie van Kantonale Ministers van Onderwijs (EDK) onderschrijft eduQua als een officieel erkend kwaliteitsgarantiestelsel.

Het EduQua-kwaliteitslabel kan alleen worden verkregen via een erkende inspectie-instelling door het Zwitserse Accreditatiebureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) onder het Zwitserse staatssecretariaat voor Economische Zaken SECO, dat deel uitmaakt van het Federale Ministerie van Economische Zaken, Onderwijs en Onderzoek.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Onze visie

Onze VISIE is om een unieke, innovatieve en internationale business & management school te zijn die premium onderzoek, praktijk en onderwijs biedt.

Onze missie

We zijn toegewijd om continu educatieve excellentie en onze expertise in bedrijfseducatie te bieden via onze innovatieve geavanceerde technologie en onze hoogwaardige leerervaring. We moedigen diversiteit en wereldwijde connectiviteit tussen onze studenten, faculteit en zakelijke partners aan.

Een relevante opleiding

SSBM zal u helpen om reflectiegewoonten en kritisch denken te ontwikkelen die cruciaal zijn voor het begrijpen van de hedendaagse samenleving. We erkennen het feit dat individueel succes verweven is met de grotere wereld en moedigen studenten aan om hun kritisch denken te verbeteren.

Waarom kiezen voor SSBM?

  • SSBM is een echt innovatieve en toonaangevende business- en managementschool die onderwijs naar een nieuw niveau wil tillen!
  • We streven ernaar een superieure leerervaring te bieden die een directe impact heeft op uw professionele ontwikkeling.
  • Met onze unieke programma's versterkt u uw strategische visie, efficiëntie en leiderschap om de organisaties van vandaag te beheren.

134557_Promo5.png

Onze programma's

Onze programma's zijn ontworpen in samenwerking met meer dan 30 internationale bedrijven !

Wij geloven dat kennis voortkomt uit het hebben van sterke banden met marktleiders. Daarom hebben we samengewerkt met enkele van de toonaangevende internationale bedrijven om programma's te ontwerpen die zijn aangepast aan de zakelijke realiteit.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Onze faculteit

Onze faculteit is wereldberoemd en heeft gemiddeld meer dan 15 jaar bij verschillende internationale bedrijven gewerkt. Dit feit helpt ons bij onze doelstelling om een superieure leerervaring te bieden die een directe impact heeft op uw professionele ontwikkeling .

Gevestigd in Genève, Zwitserland

Swiss School of Business and Management bevindt zich in het hart van het bedrijfsleven in de levendige stad Genève, Zwitserland. Gelegen aan de oevers van het Meer van Genève aan de voet van de Alpen, schittert Genève als een van de mooiste steden van Europa.

Genève is een mondiale stad, een financieel centrum en een wereldwijd centrum voor diplomatie vanwege de aanwezigheid van talloze internationale organisaties, waaronder het hoofdkantoor van veel bedrijven en internationale agentschappen.

Onze campussen

SSBM Genève biedt de educatieve programma's aan op 4 locaties: Genève (Zwitserland), Zagreb (Kroatië), Shanghai (China) en Moskou (Rusland).

134554_DSC_0283-Small.jpg 134546_2.jpg 134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg 134547_DSC_0267-Small.jpg 134551_DSC_0284-Small.jpg

Zakelijke Partn ERS

De faculteit en medewerkers van SSBM hebben advies, onderwijs en projectgebaseerde service verleend aan meer dan 70 internationale en nationale bedrijven.

Wij geloven dat academische kennis nauw verbonden moet zijn met de industrie, die de motor is voor betere kennis in de snel veranderende omgeving van vandaag.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Krachtige Alumni

Netwerken is van cruciaal belang. Onze alumni zijn samengesteld uit mensen met verschillende managementfuncties, van managers, leidinggevenden tot CxO's-niveau.

Hoe meer mensen je kent, hoe sterker je sociale en professionele netwerk is. Onze Alumni-club is een effectieve en boeiende manier om dat benodigde netwerk op te bouwen.

134560_Promo14.png

Locaties

Genève

Address
Rue de Chantepoulet 10
1201 Genève, Genève, Zwitserland

Zagreb

Address
Savska cesta 106
10000 Zagreb, Kroatië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden