Read the Official Description

De Universiteit van Lausanne Is een hoger onderwijs- en onderzoeksinstituut bestaande uit zeven faculteiten waar ongeveer 14.300 studenten en 3000 onderzoekers werken en studeren.

UNIL Is gericht op verschillende academische disciplines, met name de geneeskunde, levenswetenschappen, geowetenschappen, milieu, bedrijfsleven, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

Er wordt nadruk gelegd op een interdisciplinaire aanpak, met nauwe samenwerking tussen studenten, docenten en docenten.

De UNIL vertegenwoordigt:

 • Een internationale sfeer . Een vijfde van de studentenbevolking en een derde van de docenten komen uit het buitenland.
 • Up-to-date faciliteiten en technologie . Top-of-the-art laboratoria voor onderzoekers: ruime, goed uitgeruste leszalen voor docenten en leerlingen.
 • Drie faculteiten uniek in hun soort in Zwitserland . Recht, Strafrecht en Publieke Administratie; Biologie en Geneeskunde (FBM); Geowetenschappen en Milieu (GSE). Nieuwe innovaties vereisen nieuwe synergieën.
 • Dichte samenwerking met het Universitair Ziekenhuis van het Kanton Vaud (CHUV) om op de voorgrond te blijven van vooruitgang in medische kennis.
 • De Universiteit en Kantonale Bibliotheek - Lausanne (BCUL) , met zijn twee miljoen documenten, moderne onderzoeksinstrumenten en een ideale werkomgeving met uitzicht op het meer van Genève.
 • Een filosofie en werkethiek uitgedrukt in een Handvest van Waarden en Voorschriften.
 • Een uitzonderlijk groene en ruime omgeving aan het meer . Op een paar minuten verbindt een uitstekend openbaar vervoersnet de universiteitscampus naar Lausanne, de hoofdstad van Vaud, bekend om zijn gevarieerde culturele activiteiten.
 • Een breed scala aan voortgezet onderwijs en interdisciplinaire cursussen , evenals talloze sportieve en culturele activiteiten op gebieden die gevarieerd zijn als: taal- en IT-cursussen, voetbal (voetbal), capoeira, fitness of onderwater duiken in het sportcentrum; Samenlevingen, bioscoop, tentoonstellingen of theater in de Grange de Dorigny.
port-2468503_960_720

De Universiteit van Lausanne (UNIL) bestaat uit zeven faculteiten:

 • Faculteit der Theologie en Godsdienstwetenschappen;
 • Faculteit der Letteren en School van Frans als vreemde taal;
 • Faculteit Sociale en Politieke Wetenschappen;
 • Faculteit der Bedrijfskunde en Economie;
 • Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Strafrecht en Publieke Administratie;
 • Faculteit Biologie en Geneeskunde;
 • Faculteit Geowetenschappen en Milieu.

Met 14.475 studenten in 2016, de Universiteit van Lausanne Profiteert ook van synergieën met de EPFL campus die net naast zijn eigen ligt. In 2016 waren er 467 Full and Associate Professors en 78 Assistent Professors UNIL, Hielp in hun dagelijkse taken met 1.235 assistenten en 470 andere docenten. Om de goede werking van de entiteit te verzekeren, werd het onderwijzend personeel ondersteund door 1.033 personen die als administratief en technisch personeel werken, evenals 48 stagiairs.

In Europa als nummer vijfde in termen van het belang van publicaties, is onderzoek een belangrijk onderwerp voor de Universiteit van Lausanne.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

De HEC Lausanne Executive MBA helpt de mid-life professionals hun carrière te transformeren, nieuwe kansen aan te pakken en te reflecteren op hun persoonlijkheid, prestat ... [+]

Is het tijd voor u om te veranderen?

Het moderne leven geeft ons zelden tijd om te ademen, terug te stappen en echt te overwegen wat we willen bereiken. Besluiten om te studeren voor een MBA biedt de tijd en ruimte voor verandering.

De HEC Lausanne Executive MBA helpt professionals in het midden van leven Hun carrière transformeren, Nieuwe kansen aangrijpen en reflecteren op hun persoonlijkheid, prestatie en perspectieven. Wij verrichten echter veel meer dan uw werkperspectieven. Onze 16 maanden programma Helpt mensen om fundamenteel te transformeren. Deelnemers zijn geïnspireerd om agenten te worden van veranderingen in hun bedrijven, gemeenschappen, industrie ... en soms de wereld. Geaccrediteerd door EQUIS en AMBA, Het programma is doorgaans gerangschikt onder de beste top 100 executive MBA's wereldwijd De Financial Times. Naast de hoge kwaliteit van het onderwijs en de rijkdom van de HEC Lausanne gemeenschap, worden we erkend voor onze pioniersbenadering tot Persoonlijke en professionele ontwikkeling. We hebben ons curriculum ontworpen om deze krachtige dimensie toe te voegen aan core business concept modules en bijgevolg begeleiden onze deelnemers aan hun transformatie. ... [-]

Zwitserland Lausanne
August 2019
Deeltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
CH-1015 Lausanne
Lausanne, Vaud, CH